Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Parkolási kellemetlenésgek elkerülésére segítség
Parkolási kellemetlenésgek elkerülésére segítség

Parkolási kellemetlenésgek elkerülésére segítség

Online konzultáció
Kedves Vendégeink, leendő Vendégeink!
 
A vírushelyzet hatására díjmentessé tett parkolásból fakadó kellemetlenségek miatt szeretnénk felhívni a figyelmet a környékünkön lévő parkolási lehetőségekre. 

Legközelebb hozzánk a WestEnd bevásárló központ parkolóháza (10 perc séta), illetve a mögötte lévő nyílt parkoló (kb. 20-25 perc séta), valamint a Bank Center parkolóháza (10 perc séta) esik.

Amennyiben nem talál parkolóhelyet, kollégánk kérésére átveszi gépkocsiját, és elviszi leparkolni a környéken, így Ön zavartalanul, megfelelő időben érhet klinikánkra.

A megváltozott parkolási helyzet miatt célszerű a rögzített időpontja előtt már 30-40 perccel korábban a megérkeznie klinikánkhoz.

Az említett parkolási lehetőségek koordinátái:
 
Szabadság tér 7 Budapest 1054
 
Kék palánk parkoló
 
Westend, külső parkoló
 
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Fényes jövő a bőrápolásban

A szépség és az erős immunrendszer tartópillérei mostantól kéz a kézben járnak

Lendületes fogyás, megbízható anyagcsere program az egészség jegyében

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben
ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Bővebben