Blog

  • főoldal
  • Blog
  • A szépség és az erős immunrendszer tartópillérei mostantól kéz a kézben járnak
A szépség és az erős immunrendszer tartópillérei mostantól kéz a kézben járnak

A szépség és az erős immunrendszer tartópillérei mostantól kéz a kézben járnak

online időpontfoglalás
A gyógynövények és a szervezet számára fontos vitaminok nem csak gyógyítanak és ápolnak, de szépítenek is. A bőrápolásban is előszeretettel használjuk őket. Az öregedés, a bőrápolás, a szépség és a wellness ismeretek összesítéséből születtek meg a Hush & Hush, prémium márka nutraceutikáliái. Ezek a professzionálisan összeállított étrend-kiegészítők ellátják a szervezetet a megfelelő tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és Clean Clinical Vitamins® vitaminokkal (melyek minden termékben szerepelnek), hogy a lehető legjobban nézhess ki és a legjobban érezd magad. A termékek egyszerűek, ám tudományosak, céljuk az egészség fenntartása, a fiatalosabb és a hosszabb élet biztosítása.

Kifinomultság, minőség és művészet, kompromisszum nélkül

A Hush&Hush prémium étrend-kiegészítőkkel korábban 4 területen találkozhattunk. A márka kiemelkedő terméke egy vegán fehérjepor, a kapszulás kínálatukban pedig hajerősítő, anti-aging és alvássegítő vitaminok szerepelnek. Újdonságaik az immunrendszer erősítésére és a bőr szépségének és egészségének fokozására fókuszálnak. Az összes formulát úgy alakították, hogy a test saját, természetes védekezőrendszerét támogassa a tudományosan igazolt hatású Clean Clinical Vitamins® vitaminokkal, gyógynövényekkel és növényi hatóanyagokkal, amit a modern technológiáknak köszönhetünk. A Hush & Hush formulák véglegesítése évekig tartott. Minden összetevő, minden részlet és minden mikrogram egy adott célt szolgál. Mintha visszacsavarnánk az öregedési folyamat gombját - hatékony keverékeik sejtszinten működnek, hogy csökkentsék az öregedés meglévő jeleit és megakadályozzák a jövőbeni károsodásokat.

ShieldUpTM - immunitás

Ez a naponta szedhető immunerősítő és a környezeti elemekkel szembeni védelmet nyújtó táplálék-kiegészítő tiszta, klinikai növényi alapanyagokból készül. Erős vitaminok, szerves antioxidánsok és adaptogének segítik a maximális védelmet a káros agresszorok ellen.
 


A termékben található C-vitamin támogatja az immunrendszer különféle sejtfunkcióit, és véd a reaktív oxigéngyökök ellen, a macagyökér fokozza az energiaszintet és támogatja a memóriát és az agy egészségét is, organikus matcha levél kivonata, ez az antioxidánsokban gazdag összetevő közismerten gazdag EGCG-ben (epigallo- catechin-gallát), amely segíti a szervezet védekezését, az organikus kurkuma pedig segít erősíteni az általános energiaszintet.
 
SkinCapsuleTM - Bőrfókuszált táplálékkiegészítők 
 
A cél az egészséges bőr, belülről is. A SkinCapsuleTM kapszulába zárt szépség és egészség a bőrnek, különböző bőrtípusokra a Hush&Hush márka fejlesztésének újdonságaként.
 
 
SkinCapsuleTM BRIGHTEN+
 
A nemkívánatos elszíneződések kiegyenlítését célzó, természetes eredetű táplálék-kiegészítő tiszta, klinikai, növényi alapú összetevőkkel, a fáradt megjelenésű bőr javítására. A formula idővel csökkenti az elszíneződést, a napozás okozta foltokat, a bőrpírt és az egyenetlen bőrtónust a ragyogóbb, fehérebb, egészségesebb külsejű bőr céljára.
 

 
Főbb összetevői:
 
- LUTEMAX - fellép az elszíneződést okozó kék fény hatása ellen
- SABERRY® - hatékonyan gátolja a melanin termelődését
- SkinAx2TM - igazoltan ragyogást ad a bőrnek és fehéríti
- POMANOX® - antioxidánsként hat
 
SkinCapsuleTM HYDRATE+
 
Ez a napi hidratáló táplálékkiegészítő a tiszta, klinikai, növényi alapú összetevők erejét veti latba az optimálisan hidratált, tökéletesen kiegyensúlyozott, ragyogó bőr eléréséhez. Intenzíven hidratál belülről kifelé, feltölti a bőrt, és a sejtekbe vonzza a vizet, ezáltal hidratálja azokat.
 

 
Főbb összetevői:

- VEGÁN HIALURONSAV - feltölti a bőrt belülről kifelé
- COCOCINTM - cocos nucifera (gyümölcs) tanulmányok szerint javítja a bőr elaszticitását
- CERAMOSIDES® - klinikailag bizonyítottan helyreállítja a bőr ceramidtartalmát a maximális hidratálás érdekében
- ALOE VERA - humektánsként viselkedik, és segít megtartani a vizet és a hidratáltságot a bőr felső rétegeiben, elaszticitást és rugalmasságot biztosítva
 
 
SkinCapsuleTM CLEAR+
 
Legyőzi a makacs pattanásokat, segíti a bőrt a megtisztulásban. Ez a napi táplálékkiegészítő a pattanásos bőr állapotának javítására szolgál, tiszta, klinikai, növényi alapú összetevők keverékével segít megszüntetni a bőrpírt és a gyulladást.
 

 
Főbb összetevői:

- KURKUMA - a kurkuma a pórusokat célozza és nyugtatja a bőrt
- PANTOTÉNSAV - 12 hét alatt igazoltan jelentős mértékben csökkenti a pattanásokat és elváltozásokat
- CINK - klinikailag bizonyítottan 60%-kal csökkenti a gyulladásos elváltozásokat és 23%-kal a komedókat
- A-VITAMIN - erős antioxidáns, amely harcol a szabad gyökök ellen, és retinolformává alakul, így belülről kifelé küzd az elváltozások ellen
 
Az egészség és a szépség eggyé válik ezekben a tudományosan igazolt hatásosságú étrend-kiegészítőkben. Nem kell kompromisszumokat kötnünk, csak beszereznünk a számunkra megfelelő Hush & Hush terméket, a többi megy a maga útján, innentől a szépség, az erős immunrendszer és az egészség kéz a kézben jár.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing