Szolgáltatásaink

Konzultáció

online időpontfoglalás

Annak érdekében, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el, fontos átbeszélni a kezelendő problémát, megállapítani annak súlyosságát, és széles körben tájékozódni az esetleges megoldásokról, lehetőségekről, valamint pontosan meghatározni és végiggondolni azt, hogy Ön milyen eredményt szeretne elérni.

Ehhez tapasztalt kollégáink segítséget nyújtanak az első konzultáció során, ahol egy beszélgetés keretében felmérik a problémát, valamint diskurzust folytatnak életmódjáról, felmérik aktuális egészségi állapotát.

Arckezelés igény esetében egy bőrdiagnosztikai készülék segítségével objektív képet kap bőrének állapotáról (pl. hidratáltság, rugalmasság, pórusok, foltok, faggyú, stb.). Ha szükséges, tanácsadónőnk bőrgyógyászati konzultációra referálja Önt tovább.

Bőrállapot felmérés műszerrel

Bőrünk a test legnagyobb szerve, védi testünket, belső szerveinket a külső behatástól. Ez azt is jelenti, hogy bőrünk megsínyli a külső, agresszív hatásokat, legyen szó a nap káros sugarai okozta károkról, illetve nem megfelelő kozmetikumok alkalmazása, dohányzás vagy más, akár életmódbeli tényezők által okozott negatív következményekről.

Fontos, hogy megtanuljuk azt, miként ápoljuk bőrünket, milyen termékeket és kezeléseket vegyünk igénybe. A helyes választással javítható bőrünk állapota, és visszanyeri eredeti ragyogó, egészséges megjelenését. A piacon jelen lévő rengeteg kozmetikum és kezelés között nehéz a választás, hisz mindenki egyedi bőrrel rendelkezik. Könnyen elcsábulunk egy-egy luxus módon becsomagolt kozmetikumra, pedig lehet, hogy nem is használ bőrünknek. Az is megtörténhet, hogy egy nem megfelelő kezeléstől felborul bőrünk egyensúlya, vagy túl radikális beavatkozásnak vetjük magunkat alá a szépség megőrzésének, elérésének érdekében.

A legfontosabb kérdés mindig: milyen típusú bőrünk?
Zsíros, vagy száraz, esetleg állandóan kipirosodik? Ha ezt az alapvető fontosságú kérdést megválaszoltuk, már el tudunk indulni. Egy ilyen válaszhoz ugyanakkor bőrdiagnosztikai gépre, szkennerre, mérőműszerekre van szükség, egy rövid, két perces diagnózis a drogéria eladópultjánál nem elegendő, hiszen nem bizonyulhat elég hatékonynak.

A Royal Clinics® az Ön bőrét alapos diagnosztikának veti alá, amely akár egy órát is igénybe vehet. A konzultáción szakértő, tapasztalt kollégánk segíti Önt. Az eljárás teljesen fájdalommentes és veszélytelen.

A berendezés, melyet használunk, képes akár 1000-szeres nagyítású felvételeket készíteni az Ön bőréről, melyeket digitálisan tárolunk.
Másrészt speciális mérőfejekkel és nagyítókkal méri a bőr állapotát. A diagnosztika során választ kap arra, hogy milyen a bőre hidratáltsági foka, mi a helyzet a ráncokkal, a rugalmassággal. Megnézzük a faggyú mennyiségét, a pórusokat, a foltokat, és kitérünk az érzékenységre is. Az analízis végén a műszeres diagnosztikára támaszkodva objektíven ajánlunk termékeket, illetve ki tudjuk választani az Ön bőrének, problémájának legmegfelelőbb kezelést, szigorúan egyénre szabva.

Ezen információk birtokában már tudni fogja, mi a teendő. Szóbeli és írásos tájékoztatást kap tőlünk, megtudja, mely termékeket és kezeléseket érdemes választania ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki bőréből.

Ennél jobb befektetést talán nem is eszközölhetne bőre számára!

KApcsolódó videók

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing