Szolgáltatásaink

ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Arckezelési konzultáció
Arckezelés konzultáció műszeres bőrállapot elemzéssel egybekötve, bőrterapeutával / Face treatment consultation with instrumental skin condition mapping by our therapist:
Bőrgyógyászati konzultáció
Bőrgyógyászati konzultáció bőrgyógyásszal / Dermatologist consultation:
Bőrgyógyászati receptírás
Plasztikai sebészeti konzultáció
Plasztikai sebészeti konzultáció sebésszel / Plastic surgeon consultation:
Szőrtelenítés konzultáció
Szőrtelenítés konzultáció bőrterapeutával / Hair removal consultation by therapist:
Testkezelési konzultáció
Testkezelés konzultáció műszeres testösszetétel elemzéssel egybekötve, bőrterapeutával / Body treatment consultation with instrumental body composition assessment by our therapist:
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.