Arckezelés

Kozmetikai arckezelések minden bőrtípusra és bőrproblémára

Bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászati kezelések a felszíni ráncok kezelésétől a mélyebb beavatkozásokig

Konzultáció

Szakembereink tanácsaik révén segítséget nyújtanak a legeredményesebb kezelések és termékek megtalálásában

Testkezelés

Gépi feszesítő, fogyasztó és alakformáló testkezelések

Végleges szőrtelenítés

Végleges szőrtelenítés a szőrszálak eltávolításának tartós megoldására.

Több, mint 12 éves szakmai tapasztalat számainak tükrében

45.092 Értékesített termék
72.255 Kezelés
11.783 Elégedett páciens
49.375 Kezelési óra

Hialuronsavas ráncfeltöltés

Az évek múlásával a bőr fokozatosan veszíti el rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát, megjelennek az első apróbb, halványabb, majd a mélyebb ráncok. Ám szerencsére ma már számos orvos- esztétikai megoldás közül válogathatunk, ha ezt a problémát orvosolni szeretnénk, újra ragyogó, feszes és ráncmentes arcbőrt szeretnénk.

Tovább

aktualitásaink

További bejegyzések

Top trükk nyár előtt: lokális zsírbontás injekcióval

Rengeteg nő küzd a combon és fenéken lerakódó makacs zsírpárnákkal, vagy a bosszantó tokával, amiktől a rendszeres mozgás és egészséges életmód sem segít megszabadulni. A zsírleszívás a múlté, műtétnek sem kell alávetni magunkat, az Aqualyx zsírbontó kezeléssel kíméletesen, mégis hatékonyan távolíthatjuk el a nem kívánt lerakódásokat testrészeinkről.

Két sztár anyuka, Keleti Andrea és Farkasházi Réka szépségének titkai

Édesanyák, akik túl vannak ugyan a negyvenen, mégis bomba formával büszkélkedhetnek. Keleti Andrea és Farkasházi Réka sem a csodára vár, ha a szépülésről van szó, fiatalos vonásaikat szakértő orvosainknak köszönhetik. Mindketten a kevésbé radikális kezelésekre esküsznek, de mégis milyen beavatkozásokkal tudnak ilyen kortalanok maradni?

A fiatalítás forradalma: plasztika helyett hialuronsav?

Sokan, ha esztétikai kezelésekről hallanak, azonnal radikális beavatkozásokra, az arcvonások megváltoztatására gondolnak. Aki viszont ennél a pontnál tovább is lát, az tudhatja, hogy a plasztikán túl még nagyon színes a kínálat a szépülést, fiatalodást szolgáló eljárásokban. Ott van például a hialuronsavas kezelések köre. Az anyag neve ismerősen csenghet arckrémeinkből, azonban ha valóban mélyreható és látványos eredményeket szeretnénk vele elérni, orvosunk segítségével szintet léphetünk használatában.

Instant történetek

További bejegyzések