Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

online időpontfoglalás
Az idősödő, érett bőr megfiatalítása többféle kezeléssel is történhet, de garantáltan nem nyújt egyik sem olyan luxus érzést, mint a legújabb Oxygeneo kezelés, amely már elérhető a Royal Clinics Orvos-esztétikai Központban. A népszerű, hármas technológiával működő Oxygeneo terápia kulcselemei, a hámlasztó hatású és hatóanyagokban gazdag bőrkezelő kapszulák kínálata ugyanis most igazi szupersztárral bővült: az új, 24 karátos aranypelyheket és prémium hatóanyagokat tartalmazó GLAM OxyPod™ kapszulától a bőr szinte ragyogni fog, visszanyeri a feszességét és láthatóan enyhülnek a mélyebb ráncok is. 
 
A képen beltéri láthatóAutomatikusan generált leírás
 
Oxygeneo: egy kezelés, hármas hatás
Tudjuk, mennyire fontos az oxigén a bőrünk számára, hiszen a sejtjeinek szüksége van a megfelelő oxigénellátásra – amely folyamat intenzitásának csökkenésével, a kor előrehaladtával, bőrünk veszít rugalmasságából.  Nem kell azonban szó nélkül beletörődnünk: az Oxygeneo kezeléssel természetes módon, belülről tölthetjük fel bőrünket oxigénnel.
 
Az eljárás hatékonysága három kezeléstípus kombinációjában rejlik: a kúra során a rádiófrekvencia, az ultrahang technológia és az oxigenizáció együttes hatása érvényesül. 
 
 
 
Luxus élmény a bőrnek tiszta arannyal
 
Az arany felhasználása a kozmetikában és az orvos-esztétikában nem számít újdonságnak, anti-aging hatása miatt rengeteg bőrápolási termékben is megtalálható. Az újdonságot a felhasználás módja jelenti. A legújabb GLAM OxyPod™ kapszula fő hatóanyaga is a tiszta, azaz 24 karátos arany, amelyet az Oxygeneo fent említett hármas hatásával kombinálva még hatékonyabb eredményeket érhetünk el. 
 
A bőrápolásban használt aranypelyhek bizonyítottan bőrerősítő tulajdonságokkal rendelkeznek: aktiválják a bőrsejteket, stimulálják a kollagén termelődését és csökkentik az elasztin lebomlását, amelynek köszönhetően javul a bőr rugalmassága. Az érzékeny bőrűeknek is biztonsággal ajánljuk, hiszen az antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően az arany ideális a hiperpigmentált, kipirosodásra hajlamos, és az aknés bőr kezelésére is.  De nem az arany az egyetlen csodaszer az új kapszulában: hialuronsavat, luxus marulaolajat, és öregedésgátló csipkebogyóolajat is tartalmaz.
 
A képen beltéri láthatóAutomatikusan generált leírás
 
Hogyan zajlik a kezelés?
 
A kezelés hármas hatása minden esetben érvényesül, a különbség a bevitt hatóanyagokban rejlik, amit a bőrterapeuta a bőrproblémának megfelelően választ ki.  A hatóanyag-kombináció és az eredmény így személyre szabottak, de a pihentető, wellness-élmény és az azonnal látható hatás biztos. Azonban, mint a legtöbb kezelés esetében, itt is fontos, hogy ne egyszeri randevúként gondoljunk a terápiára: a maradandó, látványos eredményhez érdemes néhány alkalomból álló kúrával tervezni.  
 
A kezelés az alábbi fő lépésekből épül fel:
  1. A bőr megtisztítása és előkészítése
  2. Második lépés a rádiófrekvenciás kezelés: a hullámok által kibocsátott hő fokozza a kollagénindukciót, a kollagén rostok megfeszülnek és a bőr láthatóan feszesebbé válik. Kialakul az ún. „Hamupipőke-effektus”, azaz az instant változás, melynek köszönhetően azonnal láthatóan változik bőrünk állapota.
  3. Ezután megkezdjük a kezelést a bőrproblémának megfelelő hatóanyagokkal dúsított Oxypod kapszulával, amely egyszerre hámlasztja és tölti fel oxigénnel a bőrt.
  4. Következő lépéséként egy szérumot viszünk fel a bőrre, amelynek hatóanyagait ultrahang segítségével juttatjuk a mélyebb rétegekbe. A kontrollált magas frekvencia gondoskodik a hatóanyagok megfelelő felszívódásáról.
  1. Végül a szemkörnyék bőrére is felvisszük a szükséges hatóanyagokat és nem feledkezünk meg a fényvédelemről sem.
 
Kipróbálnád ezt az igazi luxus érzését nyújtó kezelést? Foglalj időpontot online, vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon! Ne aggódj, ha nem tudod melyik lenne számodra a megfelelő, bőrterapeutáink a megfelelő kezelést javasolják számodra.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Azonnal látványos, tartós eredmény néhány perc alatt: ezek a boosterek!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing