Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

online időpontfoglalás
Az idősödő, érett bőr megfiatalítása többféle kezeléssel is történhet, de garantáltan nem nyújt egyik sem olyan luxus érzést, mint a legújabb Oxygeneo kezelés, amely már elérhető a Royal Clinics Orvos-esztétikai Központban. A népszerű, hármas technológiával működő Oxygeneo terápia kulcselemei, a hámlasztó hatású és hatóanyagokban gazdag bőrkezelő kapszulák kínálata ugyanis most igazi szupersztárral bővült: az új, 24 karátos aranypelyheket és prémium hatóanyagokat tartalmazó GLAM OxyPod™ kapszulától a bőr szinte ragyogni fog, visszanyeri a feszességét és láthatóan enyhülnek a mélyebb ráncok is. 
 
A képen beltéri láthatóAutomatikusan generált leírás
 
Oxygeneo: egy kezelés, hármas hatás
Tudjuk, mennyire fontos az oxigén a bőrünk számára, hiszen a sejtjeinek szüksége van a megfelelő oxigénellátásra – amely folyamat intenzitásának csökkenésével, a kor előrehaladtával, bőrünk veszít rugalmasságából.  Nem kell azonban szó nélkül beletörődnünk: az Oxygeneo kezeléssel természetes módon, belülről tölthetjük fel bőrünket oxigénnel.
 
Az eljárás hatékonysága három kezeléstípus kombinációjában rejlik: a kúra során a rádiófrekvencia, az ultrahang technológia és az oxigenizáció együttes hatása érvényesül. 
 
 
 
Luxus élmény a bőrnek tiszta arannyal
 
Az arany felhasználása a kozmetikában és az orvos-esztétikában nem számít újdonságnak, anti-aging hatása miatt rengeteg bőrápolási termékben is megtalálható. Az újdonságot a felhasználás módja jelenti. A legújabb GLAM OxyPod™ kapszula fő hatóanyaga is a tiszta, azaz 24 karátos arany, amelyet az Oxygeneo fent említett hármas hatásával kombinálva még hatékonyabb eredményeket érhetünk el. 
 
A bőrápolásban használt aranypelyhek bizonyítottan bőrerősítő tulajdonságokkal rendelkeznek: aktiválják a bőrsejteket, stimulálják a kollagén termelődését és csökkentik az elasztin lebomlását, amelynek köszönhetően javul a bőr rugalmassága. Az érzékeny bőrűeknek is biztonsággal ajánljuk, hiszen az antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően az arany ideális a hiperpigmentált, kipirosodásra hajlamos, és az aknés bőr kezelésére is.  De nem az arany az egyetlen csodaszer az új kapszulában: hialuronsavat, luxus marulaolajat, és öregedésgátló csipkebogyóolajat is tartalmaz.
 
A képen beltéri láthatóAutomatikusan generált leírás
 
Hogyan zajlik a kezelés?
 
A kezelés hármas hatása minden esetben érvényesül, a különbség a bevitt hatóanyagokban rejlik, amit a bőrterapeuta a bőrproblémának megfelelően választ ki.  A hatóanyag-kombináció és az eredmény így személyre szabottak, de a pihentető, wellness-élmény és az azonnal látható hatás biztos. Azonban, mint a legtöbb kezelés esetében, itt is fontos, hogy ne egyszeri randevúként gondoljunk a terápiára: a maradandó, látványos eredményhez érdemes néhány alkalomból álló kúrával tervezni.  
 
A kezelés az alábbi fő lépésekből épül fel:
  1. A bőr megtisztítása és előkészítése
  2. Második lépés a rádiófrekvenciás kezelés: a hullámok által kibocsátott hő fokozza a kollagénindukciót, a kollagén rostok megfeszülnek és a bőr láthatóan feszesebbé válik. Kialakul az ún. „Hamupipőke-effektus”, azaz az instant változás, melynek köszönhetően azonnal láthatóan változik bőrünk állapota.
  3. Ezután megkezdjük a kezelést a bőrproblémának megfelelő hatóanyagokkal dúsított Oxypod kapszulával, amely egyszerre hámlasztja és tölti fel oxigénnel a bőrt.
  4. Következő lépéséként egy szérumot viszünk fel a bőrre, amelynek hatóanyagait ultrahang segítségével juttatjuk a mélyebb rétegekbe. A kontrollált magas frekvencia gondoskodik a hatóanyagok megfelelő felszívódásáról.
  1. Végül a szemkörnyék bőrére is felvisszük a szükséges hatóanyagokat és nem feledkezünk meg a fényvédelemről sem.
 
Kipróbálnád ezt az igazi luxus érzését nyújtó kezelést? Foglalj időpontot online, vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon! Ne aggódj, ha nem tudod melyik lenne számodra a megfelelő, bőrterapeutáink a megfelelő kezelést javasolják számodra.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Azonnal látványos, tartós eredmény néhány perc alatt: ezek a boosterek!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés