Szolgáltatásaink

Duo Hydrogen
A bőr finom hámlasztása, a pórusok mélytisztítása, a szabad gyökök eltávolítása és antioxidáns hatású terápia, a bőrsejtek fiatalítása, a bőr hidratálása és táplálása, LED-fényes terápia – mindezt egy kezelésben. Amely ráadásul remekül kombinálható egyéb beavatkozásokkal is, mert hatására a további kezelések még eredményesebbek lesznek. 

Ez a Duo Hydrogen géppel végzett kezelés, amelyet többféle verzióban is igénybe vehet, a bőr igényei és állapota szerint.

A teljes körű opcióban a terapeuta finom, gyors hámlasztást végez, a bőr szükséglete szerint választott AHA vagy BHA savas oldattal, amit egy vákuumos kezelőfejjel maradéktalanul eltávolít a bőrről.
A követező lépésben történik meg a csoda, a gép szívét és lelkét jelentő két technológiás kezelés: az egyik a hidrogénvizes terápia, a másik az ózonos kezelés a vákuumos kezelőfejjel. 

Miért is olyan különleges a hidrogénvizes terápia? A hidrogénes vizet egyre több betegség kezelésében tartják ígéretes megoldásnak. Ennek oka az, hogy a hidrogénes víz molekulamérete sokkal kisebb a normál vízmolekuláknál, még a hajszál átmérőjénél is apróbb. Annyira kicsi, hogy képes bejutni a pórusokba. Nem csak az elhalt hámsejtek tudja onnan eltávolítani, hanem közben hidratál is. A tisztítás során a pórusokban és a bőrben lévő szennyezőanyagok, finom por, sőt még a szabad gyökök eltávolítása is megtörténik. Az egymással reakcióba lépő szabad gyökök és hidrogénes víz, melyben a hidrogén mintegy antioxidánsként viselkedik, képes megelőzni a bőr öregedését (hiszen tudjuk, hogy a szabad gyökök milyen mértékben károsítanak), és fokozódik a bőr kollagéntermelése. 

Az ózon miben segít? A fertőtlenítésben, a szőrtüszőkben megbúvó aknét okozó baktériumok kiirtásában – irritáció nélkül. Tipp: remek a COVID ellen viselt maszk alatt kialakult pattanások kezelésére is! 
Akár a hidrogénes, akár az ózonos vízzel kezel a terapeuta, a vákuumos fej minden egyes menetben tisztítja, mossa ki a bőrben megbúvó szennyező részecskéket, ráadásul a vákuum hatására élénkíti a vérkeringést is. Emiatt fokozódik a kapillárisokból a tápanyagok bőrszövetbe jutása. Valódi gyógyír a szennyezett levegőjű városokban élőknek!

Ezután ismét a vákuumos fejjel dolgozzuk át a bőrt, de most tápláló és nyugtató anyagok keverékével hidratáljuk a szöveteket, mely után a bőrterapeuta kellemes kézi masszázst végez. 
Legvégül rövid „fényfürdőzés” következik a LED lámpa alatt, amelynek színét aszerint választjuk, hogy milyen problémával küzd az Ön bőre. 

A záráshoz különleges termék kerül a bőrre: a GlowBiotics probiotikus készítmények közül az Anti-Pollution Treatment szérum egyedi hálószerű bevonatot alakít ki a bőrön, hogy a tiszta pórusokba ne juthassanak be ismét a szennyező anyagok, a szérumban lévő probiotikumok a bőr egészségét óvják, a feszesítő komplex pedig tónusosabbá teszi a szöveteket. Ezután természetesen nem maradhat ki a fényvédő, hiszen a bőr öregedésének két legnagyobb oka a szabad gyökök és az ultraibolya sugárzás.
 
Milyen speciális alkalmazásai léteznek még a Duo Hydrogen gépnek?
A hidrogénvizes kezelés remekül felkészíti a bőrt az utána végzett más kezelési kúrákra azáltal, hogy teljesen tisztára „varázsolja”, még a pórusokban megbúvó legkisebb szennyeződésektől is megszabadít. Ezért kifejezetten ajánljuk, ha szeretne például egy mikrotűs rádiófrekvenciás kúrára, peeling kúrára, lézeres kúrára stb. tökéletesen felkészített bőrrel érkezni, mert a kúra eredményei hatásosabbak lesznek. Annak függvényében, hogy mennyire érzékeny az Ön bőre és milyen kezelésre érkezik illetve mennyi idő telik el a hidrogénvizes kezelés és a következő beavatkozás között, a terapeuta ajánlhatja a sav nélküli tisztítást is. 

Ha Ön problémás fejbőrrel küzd, a bőrre lerakódott szennyezéseket és a szőrtüszőkben rejlő szabad gyököket a hidrogénvizes vákuumos átmosással tudjuk eltávolítani. 
 
Összefoglalva a Duo Hydrogen kezelés hatásai:
  • csökkenti a gyulladásokat, az aknét
  • ránctalanít
  • növeli a bőr nedvességtartalmát
  • védi a bőrt
  • regenerál 
  • javítja a bőr tónusát és textúráját, finomít
  • eltávolítja a keratint és a felesleges faggyút 
  • tisztává teszi a fejbőrt

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing