Szolgáltatásaink

Veer technológia hajszálerek ellen

Veer technológia hajszálerek ellen

online időpontfoglalás

Veer UTC : A leghatékonyabb megoldás az esztétikailag zavaró vékony erek eltávolítására

 

A VEER UTC gép az arcon és testen megjelenő, esztétikailag zavaró apró, seprűszerűen megjelenő erek, teleangiectasia, illetve a rozáceás értágulás, vagy pókangiómák megszüntetésében segít. Teszi mindezt a monopoláris rádiófrekvenciás hullám segítségével úgy, hogy a környező szövetek károsodásának kockázata szinte kizárt.

A Veer UTC kezelés azonnali és tartós eredményeket biztosít mellékhatások és komplikációk nélkül. Nem szükséges felületi érzéstelenítés, nem áll fenn megégés veszélye, nincs fájdalmas vágás, a pigmentálódás kockázata is igen alacsony.

Hogyan működik az eljárás?
A VEER UTC olyan egyedülálló technológia, mely steril, egyszer használatos hajszálvékony tűn keresztül magas frekvenciájú, szelektív energiát (impulzusokat) vezet az érbe. Az energia olyannyira koncentrált, hogy lehetővé válik kizárólag a célzott területbe (az érbe) történő juttatása, így elkerülhető a környező szöveti elemek nem kívánt károsodása. Ezzel a megoldással hatékonyan harcolunk a mikro-szkleroterápia által már nem kezelt kis erek ellen, melyek oly jellemzőek pl. az orrtőnél vagy a bokán.

A kezelés során kb. 1-2 mm távolságban érintjük a tűvel az bőrt az ér mentén, hosszában. Az ér koagulálódik, a kezelt ér gyakorlatilag összeomlik, záródnak az érfalak, megszűnik a pangás lehetősége és ezzel megszűnik maga az elváltozás is.

Milyen érzés a Veer UTC kezelés?
A legtöbb páciens apró szúró, forró helyi érzést, picit később viszketést érez.

A kezelés minimális kellemetlenséggel jár. Érzéstelenítést nem alkalmazunk előtte, hogy elkerüljük az erek összehúzódását (ez ugyanis csökkentené a hatékonyságot). Ha esetleg a páciens tart a fájdalomtól, javasoljuk fájdalomcsillapító bevételét a kezelés előtt (aszpirin tartalmú készítmény nem ajánlott). A kezelés után a páciens rögtön visszatérhet normál napi tevékenységeihez, megfelelő fényvédelemmel.

Mit várhatunk rögtön a beavatkozást követően?
A kezelés után legtöbb esetben azonnal eltűnik maga a kis ér, a kezelés helyén pedig kipirosodás, vagy apró, pattanásszerű kis pontok, ödéma, karcolás, mikro-var jelenik meg, melyek spontán, maguktól eltűnnek és felszívódnak. Vannak olyan páciensek, akiknél ezek közül egyik sem lép fel, van, akinél 2-3 hétig látható a koagulált anyag a bőrfelszín alatt, a kezelt ér mentén. 

Kezelés után jégakkuval illetve hűsítő géllel minimalizáljuk a fellépő pirosságot és esetleges ödémát.

Mire kell figyelni Veer UTC kezelés után?
A beavatkozás után 2 hétig magas faktorszámú fényvédő krémmel védjük a területet, hogy így csökkentsük minimálisra az esetleges pigmentálódás kockázatát. A kezelés után 2 hétig ne használjon önbarnító terméket.

Kinek javasolt a kezelés?
Mindenkinek, a bőr fototípusától függetlenül. Bárkinek, akit zavarnak az egészségügyi gondot nem jelentő, de esztétikailag zavaró kis erek. Mindenkinek, akit zavar a rozácea következtében elpattant piros erek látványa. Minden hölgynek, akinél pl. a terhesség miatt megjelentek a lábán a seprűvénák.  

Melyek a beavatkozás ellenjavallatai?
Várandósság, a kezelt területen jelenlévő és apparens bőrprobléma, gyulladás, keloidos hegesedési hajlam, a tű anyagára való allergia.

Milyen gyakorisággal történik a Veer UTC kezelés?
A legtöbb esetben 1-3 alkalmas kezeléssel megszűnik a probléma, és a tipikus tisztulás kb. 70%-os. A már kezelt ér többé nem jelenik meg újra. Ha a problémát kiváltó ok (pl. genetika, hajlam) nem szűnik meg, akkor a probléma újra megjelenhet. Amennyiben az ok megszűnik (pl. gyógyszer váltotta ki), akkor a beavatkozás végleges megoldást jelent. A kezelést 4-6 hetenként kell ismételni, ha szükséges.

Miért Veer UTC kezelés?

  • Mert a kezelés egész évben végezhető
  • A beavatkozásra minden bőrtípus alkalmas
  • Nincs káros mellékhatás (pigmentáció, allergia, égés, nekrózis, stb.)
  • Nőknél, férfiaknál egyaránt hatásos
  • Nincs káros mellékhatások (depigmentáció, allergiás reakciók, égési sebek, nekrózis, stb.)
  • Semmilyen anyag nem kerül beinjektálásra, így nincs allergia

Előtte-utána eredménykép Veer kezeléssel, orrtőnél történt érkezelés:

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing