Szolgáltatásaink

Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával

Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával

online időpontfoglalás
Érezze, hogy bőre belülről fiatalodik a hatóanyagok megfelelő mélységbe való juttatása és a modern szépségipari technológiák kombinációja révén!

A Dermapen kezeléssel a kollagén- és elasztin termelés fokozódik a bőrben, a kötőszöveti rostok erősödnek, az apró tűszúrások nyomán a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutnak. A bőr megújul és látványosan megfiatalodik. 

A HIFU kezelés eredményessége abban rejlik, hogy a fókuszált ultrahang garantáltan ott fog hatni, ahol szeretnénk. Pontosan az a réteg kerül megcélzásra és akkora területen, amely szükséges a bőr újrastruktúrálásához, ezáltal pedig a megfiatalodási folyamatok beindításához. 

A kombinált kezelés célja, hogy a hatóanyagok a megfelelő eszközökkel, a kívánt mélységbe juttatva maximálisan ki tudják fejteni bőrfiatalító hatásukat, az azonnali lifting mellett hosszútávon is egészséges, ragyogó és évekkel fiatalabb arcbőrt eredményezzen.

A kezelések gyakorisága: 2-3 hetente 1 alkalom
A kúra kezelésszáma: 6 kezelés
A kúra teljes ára: 250.000 Ft
 

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing