Szolgáltatásaink

Túlzott izzadás kezelése botox-szal

Túlzott izzadás kezelése botox-szal

online időpontfoglalás

A túlzott izzadás problémája
Ha a túlzott izzadás befolyásolja bizonyos napi tevékenységeit, ha fél felemelni a karjait mert attól tart, hogy izzadtságfoltos a ruhája, ha fél attól, hogy az izzadtságfoltokat mások is észreveszik, akkor érdemes bőrgyógyásszal konzultálnia a botox kezelésről.

Kérdezze meg orvosától, hogy a kezelés megfelelő-e Önnek. Ha az izzadtság valóban gondot okoz napi tevékenységei során és az izzadásgátló spray-k és szerek nem használnak, akkor nagy az esélye, hogy a válasza igen lesz. 

Hogyan hat a Botox?
Ha a helyileg alkalmazott készítmények, gyógyszerek nem használnak, a Botox neurotoxin segíti a súlyos hónalji izzadás kezelését. Ezzel a beavatkozással átmenetileg blokkoljuk azokat az idegeket, melyek az izzadtságmirigyeket stimulálják. Ha ezek a mirigyek nem kapnak kémiai ingert, akkor a túlzott izzadás megáll.

Ez az átmeneti blokkolás csak a kezelés helyén lép fel. Testünk más részein továbbra is tapasztalni fogjuk az izzadást.

Történik valami a hónaljban lévő izzadtsággal?
Tulajdonképpen nem, hiszen ezen a területen nem fog termelődni izzadtság. Ne feledjük, a test többi részén továbbra is normálisan fog képződni az izzadtság.

Mennyire eredményes a Botox kezelés?
Klinikai tanulmány szerint 104 botox-szal kezelt páciensből 84 tapasztalta azt, hogy izzadása több, mint 50%-al csökkent.

Mennyi ideig hatásos?
Szintén klinikai körülmények között vizsgálták a hatásosságát. Az átlag hatásidő több, mint 6 hónap volt!

Milyen gyakran kell ismételni?
Mivel a Botox hatása átmeneti, a tünetek fokozatosan fognak visszatérni. Ön tapasztalja azt meg, hogy mikor lesz itt az ideje a következő kezelésnek. Orvosa segíteni fog Önnek a megfelelő kezelési stratégia kialakításában.

Hogyan történik a beavatkozás?
A beavatkozás gyors, jellemzően 15-20 perc szükséges hozzá. Az érintett területen az orvos apró, pici szúrásokkal juttatja be a hatóanyagot a bőr alá, mely a szokásos injekcióval járó kellemetlenséget jelenti csak.

Esetleges mellékhatások:
Felléphet a szúrás miatti vérzés, esetleges fertőzés, fejfájás, influenza szerű tünetek, légzési vagy nyelési nehézségek, látási problémák. Orvosa részletes felvilágosítással szolgál Önnek.

Kontraindikációk

  • korábbi allergia
  • botox injekció az elmúlt 4 hónapban
  • a kezelt területen fertőzés áll fenn
  • nemrég kapott antibiotikumot tartalmazó injekciót
  • izomlazítók szedése
  • allergia vagy meghűlés gyógyszer szedése
  • altatók szedése
  • antikoagulánsok, aszpirin, vérhigítók szedése
  • terhesség, tervezett terhesség, szoptatás

Orvosa részletes felvilágosítással szolgál Önnek.

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Full Face kezelés
Bővebben
CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing