Szolgáltatásaink

Oxygeneo kezelés

Oxygeneo kezelés

online időpontfoglalás
Központunk újdonsága a geneO+ kezelés, mely 3 hatásos kezelési módszert ötvöz egyetlen kezelés formájában.
 
A kezelés során egy különleges, a bőrön aktiválódó csiszoló hatású kapszulával finoman hámlasztjuk a bőrt, miközben a bőrt feltöltjük oxigénnel és a bőrproblémának megfelelő hatóanyagot is bejuttatjuk a bőrbe. A gép másik kezelési módszere a rádiófrekvencia, melynek köszönhetően azonnali feszesedés tapasztalható, illetve a kezelés kúraszerű igénybevételével a kollagénrostok termelődése fokozódik, így a feszesítés tartóssá válik. A harmadik technológia az ultrahang, mely lépés során további, személyre szabott hatóanyagos szérumot juttatunk a bőr mélyébe. Tehát egy kezelés keretében Ön tulajdonképpen három kezelésben részesül!
 
A gép másik különlegessége, hogy az oxigenizálás teljesen természetes folyamattal történik, nem használunk hozzá oxigénmaszkot, nincs tűszúrás! 
 
A személyre szabott hatóanyagok kezelik a problémás bőrt, az idősödő bőrt, a pigmentfoltokat, illetve választható a hidratáló kezelés is. 
 
A kezelőkúra 4-6 alkalomból áll, és hetente követik egymást a kezelések. Utána javasolt havonta vagy kéthavonta egy fenntartó kezelést igénybe venni. 
 
Kezelhető területek: arc, nyak, dekoltázs, kézfej

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing