Kapcsolat

Cím 1054 Budapest,
Alkotmány u. 18. II/2.
Telefon +36203245798
+36203233298

Jelentkezz be kezelésre,
vagy üzenj nekünk

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 08:00-20:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

 
 
Parkolás, megközelítés

A tömegközlekedési eszközök közül az M3 metró a közeli Nyugati téren áll meg, a 72-es trolibusznak a Báthory utcánál van megállója. Egyéb megközelítési lehetőségeket biztosítanak a 4-es és 6-os villamosok, vagy a 9-es busz.

A gépkocsival érkezők részére kiváló parkolási lehetőség a

• Weiner Parkolóház (VI. Budapest, Weiner Leó u. 16.)
GPS koordináták: 47.5075156,19.057438 Jókai utca felől megközelíthető (200 Ft/óra)
vagy Alkotmány utcán ( 440 Ft/óra)

Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing