Szolgáltatásaink

VeLux végleges szőrtelenítő diódalézer

VeLux végleges szőrtelenítő diódalézer

online időpontfoglalás
 
Tudta? Az Amerikai Esztétikai Plasztikai Sebész Társaság (ASAPS) statisztikája szerint 2008-ban a lézeres szőrtelenítés volt a második legnépszerűbb szépészeti beavatkozás a botox után.
A szőrtelenítő eljárás során a lézer fényenergiáját hasznosítjuk. A fényenergia a szőrszál pigmentjében nyelődik el, mely közvetlenül a szőrtüszőbe vezeti a hőt. Ez a hőmennyiség pusztítja el a szőrtüszőt, méghozzá szelektíven, tehát a környező területek nem sérülnek, csak a szőrtüsző. 
A legjobb fotoepilációs lézerek hullámhossza 600–1100 nm között van. Ebben a tartományban fokozottabb a fény melanin szelektivitása és relatíve mélyen behatol a bőrbe. VeLux lézerünk a diódalézerek szokásos 808 nanométeres hullámhosszát egy másik, az Alexandrit lézereknél alkalmazott 755 nanométeres hullámhosszal kombinálja. Ennek a kettős hullámhossznak köszönhető a kiváló végleges szőrtelenítési eredmény. A kétféle hullámhosszat egyszerre adja le a gép, és a koncentrált energia a szőrtüszőkbe jut.
Emellett a kezelőablak mérete kifejezetten nagynak számít (50 mm x 15 mm-es), és ennek a nagyméretű ablaknak, illetve az ún. pásztázó technológiának hála, nagyon gyors a kezelés. 
A szőrtelenítéshez (a hagyományos diódalézerektől eltérően) nem szükséges semmilyen gél, nem szükséges a fájdalomcsillapítás, mert a gép zafír tipje 5 C-ra hűti le a bőrt, ezáltal gyakorlatilag megszűnik a lézereknél tapasztalható csipkedő érzet.

Hatékony! A kezelőablak kb. 1 másodperc alatt végigpásztázza a bőrfelületet a lézersugarakkal, nem marad ki egyetlen szőrszál sem.

Flexibilis! Kis területet szeretne szőrteleníteni? Zavarják pl. a felső ajkak felett megjelenő szőrszálak? Van rá megoldásunk. A kezelőablakra felhelyezünk egy mágneses szűkítőt, amivel 10 mm x 15 mm-nyi kis területeket lehet lefedni, így a nehezen kezelhető területek sem maradnak ki. 

Gyors! Más eljáráshoz képest akár felére is lecsökkenhet a kezelési idő. Egy teljes hát szőrtelenítése mindössze negyed órát vesz igénybe. 

Alacsonyabb kezelésszám: Már 3 kezelés után látványosan ritkul a szőrzet. Jellemzően 4-6 kezeléssel elérhető a kívánt eredmény, természetesen minél nagyobb az ismétlésszám, annál inkább garantált a végleges eredmény, hiszen az elpusztított szőrtüszőben nem nő többé szőrszál (mivel a szervezet élő rendszer, előfordulhat, hogy a kezelés idején még piheként meglévő vagy nagyon világos szőrszálak évek múlva vagy hormonális hatásra megerősödnek, ilyenkor javasolt egy-egy újrakezelés).
A szőrtelenítő kezelésekre a szőrszálak növekedési üteme szerint kerül sor, arcon 4 hetente, testen 6-7-8 hetente.

Kényelmes! A gép hűtőtechnológiájának köszönhetően (mely személyre szabható, ha Ön nagyon érzékeny vagy annyira finomak a szőrszálak, hogy erősebb beállítást kell választani, további fokozott hűtést választunk) kényelmes, fájdalommentes a beavatkozás. 

Biztonságos! A lézerfény elleni védelem céljára Ön és kezelője is speciális szemüveget visel, mely óvja a szemet. 

Szakszerű! Fotoepiláció előtt a bőr megfelelő előkészítése fokozza a kezelés sikerességét. A napbarnított bőr kezelése komoly szövődményekhez vezethet, pl.: égés, hegesedés és maradandó pigmentációs változások. Ezért kötelező konzultáció előzi meg a szőrtelenítést (kérjük, hogy a konzultációra úgy érkezzen, hogy jól látható legyen a nemkívánatos szőrzet), ahol képzett és a szőrtelenítésben sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáink részletesen elmagyarázzák a kezelés tudnivalóit, például a megfelelő előkészületeket és utóápolást.

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Full Face kezelés
Bővebben
CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing