Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Azonnal látványos, tartós eredmény néhány perc alatt: ezek a boosterek!

Azonnal látványos, tartós eredmény néhány perc alatt: ezek a boosterek!

online időpontfoglalás
Tényleg elég néhány pici szúrás az arcon, hogy éveket fiatalodjunk és hosszútávú eredményt érjünk el? A válasz igen, méghozzá szuper hatékony boosterekkel és szöveti stimulátorokkal, amelyek fokozzák a kollagén termelődést, ezáltal bőrünk visszanyeri feszességét. Nem kell ehhez hosszú órákig tartó beavatkozásokon részt venni és nem kell tartani a hosszú felépülési időtől sem - a Cellbooster, a Profhilo vagy a Nucleofill kezelésekre akár ebédidőben is sort keríthetünk, utána pedig azonnal vissza is zökkenhetünk a napi rutinunkhoz! 
 

 
Boosterek és stimulátorok – mi a különbség?
A boosterek és a szöveti stimulátorok olyan bőrmegújító kezelések, amelyek szinte ugyanazon elv alapján működnek: lehetővé teszik a bőr hosszútávú mélyhidratációját, stimulálják a kollagén és az elasztin termelődését és mélyen a kötőszövetekben fejtik ki a hatásukat. De akkor mi a különbség köztük? A szöveti stimulátorok tulajdonképpen a boosterek egy újabb generációját jelentik - ilyen például a Profhilo, a Nucleofill, vagy a Cellbooster.  És hogy miért van stimulátorból is ennyi féle? Lássuk:
 
Profhilo: hidratál és feltölt
 
A hidratált és feszes arcbőr mellett szeretnél egy kis feltöltő hatást is? A Profhilo az egyik legnépszerűbb kezelés a pácienseink körében, amit szuper tulajdonságainak köszönhet: az egyik legintenzívebb kollagén indukciós hatással bír és mélyen hidratálja a bőrt – a hónapokig tart eredményhez pedig mindössze 5-5 szúrásra van szükség arcfelenként! Természetesen nem változtat az arcvonásokon, mivel egyenletesen terül szét bőrünkben már a befecskendezést követően, viszont minimálisan megemel és így mindenhol érvényesül a lifting hatás.  
è Fő előnyök: gyors és látványos hatás, nagyon rövid és egyszerű kezelés
 

 
Nucleofill: hármas hatás a szép bőrért
A bőrminőségjavító kezelések többsége során hialuronsav alapú anyagot juttatnak bőrünkbe, szemben az innovatív Nucleofillel. Mitől tud többet, mint az átlagos hialuronsav alapú készítmények?  Ez egy természetes anyagú, polinukleotid alapú gél, ami hármas hatással bír: hidratál, megköti a szabadgyököket és biostimulál. Utóbbi nem jelent mást, mint hogy saját bőrsejtjeinket serkenti az aktívabb működésre – tehát nem a kollagéntermelést pörgeti fel bőrünkben, hanem bőrsejtjeink anyagcseréjét, így fiatalítja azokat.  Ennek a különleges képességének az eredménye az is, hogy nemcsak a rugalmasságát, hidratáltságát veszített idősödő bőr fiatalításában érhetünk el vele szuper eredményeket, de a hajhullás, így a haj- vagy testszőrzet ritkulásának kezelésére is alkalmazhatjuk. 
è Fő előnyök: teljes megújulás sejt szinten, a hidratálás és a szabadgyökök megkötése mellett
 

 
Cellbooster: hialuronsav, de új szintre emelve
 
Miért használnánk csak töltésre a hialuronsavat, ha képes bioaktív anyagokat is a szervezetünkbe juttatni? A Cellbooster komplexek a hialuronsav, az aminosavak és a vitaminok egyedülálló keverékét alkotják, egy különleges, innovatív eljárással összefűzve. Így a hidratáló, liftingelő hialuronsavval együtt olyan mikroelemeket juttatunk bőrünkbe, melyekkel további, célzott eredményeket érhetünk el. Pigmentáció, napkárosodott bőr, ráncok, toka, akne vagy hajhullás – akármelyik problémáról is legyen szó, a Cellbooster négy formulája, mindegyikre nyújt megoldást.
è fő előnyök: problémára szabható kezelés a különböző hatóanyag-komplexeknek köszönhetően
 
Te is kipróbálnád valamelyik kezelést? Foglalj év végéig 15% kedvezménnyel bármelyikre!
Jelentkezz be online, vagy a +36 20 323 3298 telefonszámon!
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing