Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Az arcápoláson túl: így lesz feszes a nyak és a dekoltázs bőre!

Az arcápoláson túl: így lesz feszes a nyak és a dekoltázs bőre!

online időpontfoglalás
A nyak és a dekoltázs ápolását hajlamosak vagyunk félvállról venni, pedig hiába a feszes és fiatalos arcbőr, ha alatta a bőrünkön meglátszanak az idősödés jelei és elrontják a harmonikus összképet. Az éles kontrasztot elkerülve már a húszas-harmincas éveinkben érdemes a megelőzésre fókuszálni és nagyobb figyelmet szentelni ennek a területnek is a mindennapi bőrápolási rutinunk során.  Ha pedig bőrünk már veszített rugalmasságából, több orvos-esztétikai kezelés is segíthet megszabadulni a zavaró ráncoktól és visszanyerhetjük fiatalos megjelenésünket!
 
A képen fal, ruházat, személy, beltéri láthatóAutomatikusan generált leírás
 
Miért fontos a nyak és a dekoltázs ápolása?
Az idősödés jelei a nyak és a dekoltázs bőrén is meglátszanak, néha még hamarabb is, mint az arcon, mégis kevesebb figyelmet kap az ápolásuk. Bőrünk itt sokkal vékonyabb és érzékenyebb, lazább kötőszövettel rendelkezik, vékonyabb a zsírszövet is, mint az arcunkon, kevesebb nedvességet tartalmaz és még az UV sugárzás is erőteljesebben hagy nyomot rajta. Ha mostohán bánunk vele és nem kezeljük megfelelően, idővel megereszkedik, de a pigmentáció jelei is megjelenhetnek rajta. 
 
A hialuronsav nemcsak az arcfiatalításban hatékony
Profhilo népszerűsége töretlen, ha a gyors, mégis hatékony szépülésről van szó, hiszen elég néhány apró szúrás az arc esztétikai pontjain és a hialuronsav szétterjedve a bőrben el is kezdeni kifejteni a hatását. Az viszont lehet kevésbé köztudott, hogy ugyanilyen hatékonysággal kezelhetjük vele a nyak és a dekoltázs elvékonyodott bőrét is: az apró pergamenszerű ráncok ismét kisimulnak, a bőr megfiatalodik és hidratálttá válik. 
 


 
Emeljük meg a bőrt felszívódó szálakkal
A nem megfelelő bőrápolás, vagy a fogyás hatására megereszkedett bőr sok kellemetlenséget okozhat, de nem kell plasztikai műtéten részt vennünk, ha látványos változást szeretnénk elérni. Az FTC szálbehúzás természetes megoldást nyújt a nyak bőrének feszesítésében is, amivel már egy kezelés után látható eredményeket érhetünk el. A vastagabb és apró kis fogakkal ellátott cog szálak ugyanis belekapaszkodva a szövetekbe megemelik a bőrt, így műtét nélkül nyerhetjük vissza feszes és fiatalos vonásainkat. 
 
A képen szöveg, személy, nő, beltéri láthatóAutomatikusan generált leírás
 
 
Bőrfiatalítás modern lézeres kezeléssel
A frakcionált CO2 lézeres kezelés a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását úgy, hogy a lézerfényt célzottan, a bőr kiválasztott területeire irányítjuk. Az innovatív eljárásnak köszönhetően csak egyes bőrzónákat kezelünk, miközben a bőr többi része sértetlen marad. Ezt azért fontos kiemelni, mert az érintetlen bőrrészek segítségével a gyógyulási idő szignifikánsan csökken. Akár hiperpigmentációval küzdesz, akár az idősödő, megereszkedett bőrt szeretnéd újra feszessé varázsolni dekoltázsodon, a frakcionált CO2 kezelés hatékony megoldást jelenthet!
 
A képen kórházi szoba, szoba láthatóAutomatikusan generált leírás
 
Otthoni bőrápolás
De ne feledkezzünk meg az otthoni bőrápolásról sem, hiszen az eredmény úgy lesz hosszantartó, ha tápláljuk bőrünket és ellátjuk a szükséges hatóanyagokkal. Az Image Skincare prémium termékei közül ajánljuk a the MAX™ neck lift krémet, amely célzott peptidek és növényi sejtkivonatok optimális koncentrációjával feszesíti a nyak és a dekoltázs rugalmasságát veszített, laza bőrét. 
A képen személy, tartás, kéz, kozmetikai láthatóAutomatikusan generált leírás
 
Kipróbálnád valamelyik kezelésünket? Foglalj időpontot online vagy a +36 20 323 3298 telefonszámon! A minőségi Image Skincare termékek is megvásárolhatók klinikánkon!
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem