Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

online időpontfoglalás


Miben más a többi Nucleofill kezeléstől?


Azt már az arcfiatalításra használt Nucleofill kezeléseknél leszögeztük, hogy az alkalmazott anyag egy polinukleotid gél, amely sejtszinten fejti ki hármas hatását: hidratál, biostimulál és megköti a szabadgyököket. A Nucleofill Body is egy folyékony gél, ami biomodulált polinukleotidokat tartalmaz, de kifejezetten a test különböző területeinek célzott és specifikus módon történő remodellálására és bio-restrukturálására fejlesztették ki.
Olyan területeken alkalmazzuk, ahol lokalizált zsírszövet és cellulitszövet található: has, csípő, comb, belső comb és felkar belső oldala.


Milyen eredményekre számíthatsz a Nucleofill Body-nak köszönhetően?

• egyenletesebb lesz a bőrfelület
• fokozódik a bőrtónus
• enyhülnek a striák
• csökken a narancsbőr


Bőrtónus javítás és öregedésgátlás a testen

A Nucleofill Body a szövetekbe juttatva lokálisan fejti ki a hatását. A többféle hatóanyag együttes hatásának köszönhetően nemcsak a bőrhibák javulását eredményezi, a polinukleotid gélben található nővényi őssejtek stimulálva a bőr regenerációját, szerepet játszanak a bőr fiatalos megjelenésében is. A növényi őssejtek képesek behatolni a dermiszbe, ahol együttműködve a fibroblasztokkal serkentik a kötő- és hámszövet fenntartásához szükséges rostos fehérjék, a kollagén és az elasztin termelését is. A bőr a kezelés hatására érezhetően simábbá és feszesebbé válik.

Hány alkalom szükséges?

A Nucleofill Body testkezelést 15 naponként javasolt végezni, összesen 3-4 alkalommal. A hosszantartó hatás érdekében, ha a kezelő szerint indokolt, 30 naponként érdemes fenntartó kezelésen részt venni. Kifejezetten stria kezelés során az alkalmak szintén 15 naponként követik egymást, ebben az esetben viszont 4-6 ismétlés javasolt.

Ha érdekel a kezelés foglalj időpontot online vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

 
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Azonnal látványos, tartós eredmény néhány perc alatt: ezek a boosterek!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben