Blog

VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS DPC-VEL

VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS DPC-VEL

online időpontfoglalás
A tartós szőrtelenítési technikák között a legjobban bizonyított és leginkább elterjedtebb megoldások a lézeres szőrtelenítés és a villanófényes (angolul: intense light therapy, rövidítve IPL) kezelés.
 
Ezek a technológiák a szőrtüsző koagulálását, azaz fehérjéinek kicsapódását, így a szőrtüsző életképtelenségét váltják ki a koncentrált fényenergia segítségével. Az intenzív fény célzottan és szelektíven csak a szőrtüszőbe vezetődik. A kezelésekre 1-3 havonta kerül sor, minimális kényelmetlenség és mellékhatás (a bőr átmeneti kipirosodása a kezelt területen) mellett.

Az úgynevezett dinamikus pulzus kontroll (angolul: Dynamic Pulse Control, rövidítve DPC) megoldás az IPL technológia továbbfejlesztett, legmodernebb változata, mely az alábbi pluszt nyújtja az IPL gépekhez képest:
 
Dinamikus Pulzus Kontroll

A dinamikus pulzus kontroll szabályozó rendszert a még fokozottabb biztonságosság és hatékonyság érdekében fejlesztették ki. Szinte valamennyi bőrtípuson és szőrtípuson alkalmazható, szélesebb körben, mint a korábbi IPL rendszerek. A fénypulzusok időtartamának szabályozásán túl (melyet az eddigi megoldások is biztosítottak), még a pulzus leadásának alakja, formája is állítható, az adott szőrtípus szerint. Ez teszi azt lehetővé, hogy a világos bőrű és a kevesebb pigmentet tartalmazó és/vagy vékonyabb szőrszálakkal kezelt páciensek jobban tolerálják a magasabb energia beállításokat (esetükben erre van szükség), illetve a sötét és vastag szőrszálak minimálisan agresszív energia beállítás mellett is biztonsággal kezelhetőek (hiszen náluk nagy az esély arra, hogy a sötétebb bőr is elnyeli a fényt a sötét szőrök mellett).
 
A DPC funkcióval lehetővé válik, hogy a kezelést a páciens bőre, szőrének színe és a szőrszálak vastagsága alapján beállított paraméterek szerint végezzük, így a kezelés teljes mértékben személyre szabott és biztonságos.
 
Kontakthűtés

A speciális tervezésnek köszönhetően a kezelések kényelmesebbé váltak, mint a korábbi IPL megoldások. A gép képes 5C körüli hőmérsékleten tartani az epidermiszt a kezelés alatt, még nagyobb területek (pl. lábszár vagy hát) esetén is. Ez a beépített hűtőfunkció tovább növeli a biztonságosságot, a páciens kényelemérzetét fokozza, mert a hideg egyfajta fájdalomcsillapítóként hat.
 
Az eredmények

A DPC kezelések eredményessége kiváló, a páciensek bizalommal kérik a további területek tartós szőrtelenítését is. A Royal Clinics orvos-esztétikai központ 2 éves garanciát vállal az elért szőrtelenítési eredmények fenntartására.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing