Blog

VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS DPC-VEL

VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS DPC-VEL

online időpontfoglalás
A tartós szőrtelenítési technikák között a legjobban bizonyított és leginkább elterjedtebb megoldások a lézeres szőrtelenítés és a villanófényes (angolul: intense light therapy, rövidítve IPL) kezelés.
 
Ezek a technológiák a szőrtüsző koagulálását, azaz fehérjéinek kicsapódását, így a szőrtüsző életképtelenségét váltják ki a koncentrált fényenergia segítségével. Az intenzív fény célzottan és szelektíven csak a szőrtüszőbe vezetődik. A kezelésekre 1-3 havonta kerül sor, minimális kényelmetlenség és mellékhatás (a bőr átmeneti kipirosodása a kezelt területen) mellett.

Az úgynevezett dinamikus pulzus kontroll (angolul: Dynamic Pulse Control, rövidítve DPC) megoldás az IPL technológia továbbfejlesztett, legmodernebb változata, mely az alábbi pluszt nyújtja az IPL gépekhez képest:
 
Dinamikus Pulzus Kontroll

A dinamikus pulzus kontroll szabályozó rendszert a még fokozottabb biztonságosság és hatékonyság érdekében fejlesztették ki. Szinte valamennyi bőrtípuson és szőrtípuson alkalmazható, szélesebb körben, mint a korábbi IPL rendszerek. A fénypulzusok időtartamának szabályozásán túl (melyet az eddigi megoldások is biztosítottak), még a pulzus leadásának alakja, formája is állítható, az adott szőrtípus szerint. Ez teszi azt lehetővé, hogy a világos bőrű és a kevesebb pigmentet tartalmazó és/vagy vékonyabb szőrszálakkal kezelt páciensek jobban tolerálják a magasabb energia beállításokat (esetükben erre van szükség), illetve a sötét és vastag szőrszálak minimálisan agresszív energia beállítás mellett is biztonsággal kezelhetőek (hiszen náluk nagy az esély arra, hogy a sötétebb bőr is elnyeli a fényt a sötét szőrök mellett).
 
A DPC funkcióval lehetővé válik, hogy a kezelést a páciens bőre, szőrének színe és a szőrszálak vastagsága alapján beállított paraméterek szerint végezzük, így a kezelés teljes mértékben személyre szabott és biztonságos.
 
Kontakthűtés

A speciális tervezésnek köszönhetően a kezelések kényelmesebbé váltak, mint a korábbi IPL megoldások. A gép képes 5C körüli hőmérsékleten tartani az epidermiszt a kezelés alatt, még nagyobb területek (pl. lábszár vagy hát) esetén is. Ez a beépített hűtőfunkció tovább növeli a biztonságosságot, a páciens kényelemérzetét fokozza, mert a hideg egyfajta fájdalomcsillapítóként hat.
 
Az eredmények

A DPC kezelések eredményessége kiváló, a páciensek bizalommal kérik a további területek tartós szőrtelenítését is. A Royal Clinics orvos-esztétikai központ 2 éves garanciát vállal az elért szőrtelenítési eredmények fenntartására.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben