Blog

VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS DPC-VEL

VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS DPC-VEL

Online konzultáció
A tartós szőrtelenítési technikák között a legjobban bizonyított és leginkább elterjedtebb megoldások a lézeres szőrtelenítés és a villanófényes (angolul: intense light therapy, rövidítve IPL) kezelés.
 
Ezek a technológiák a szőrtüsző koagulálását, azaz fehérjéinek kicsapódását, így a szőrtüsző életképtelenségét váltják ki a koncentrált fényenergia segítségével. Az intenzív fény célzottan és szelektíven csak a szőrtüszőbe vezetődik. A kezelésekre 1-3 havonta kerül sor, minimális kényelmetlenség és mellékhatás (a bőr átmeneti kipirosodása a kezelt területen) mellett.

Az úgynevezett dinamikus pulzus kontroll (angolul: Dynamic Pulse Control, rövidítve DPC) megoldás az IPL technológia továbbfejlesztett, legmodernebb változata, mely az alábbi pluszt nyújtja az IPL gépekhez képest:
 
Dinamikus Pulzus Kontroll

A dinamikus pulzus kontroll szabályozó rendszert a még fokozottabb biztonságosság és hatékonyság érdekében fejlesztették ki. Szinte valamennyi bőrtípuson és szőrtípuson alkalmazható, szélesebb körben, mint a korábbi IPL rendszerek. A fénypulzusok időtartamának szabályozásán túl (melyet az eddigi megoldások is biztosítottak), még a pulzus leadásának alakja, formája is állítható, az adott szőrtípus szerint. Ez teszi azt lehetővé, hogy a világos bőrű és a kevesebb pigmentet tartalmazó és/vagy vékonyabb szőrszálakkal kezelt páciensek jobban tolerálják a magasabb energia beállításokat (esetükben erre van szükség), illetve a sötét és vastag szőrszálak minimálisan agresszív energia beállítás mellett is biztonsággal kezelhetőek (hiszen náluk nagy az esély arra, hogy a sötétebb bőr is elnyeli a fényt a sötét szőrök mellett).
 
A DPC funkcióval lehetővé válik, hogy a kezelést a páciens bőre, szőrének színe és a szőrszálak vastagsága alapján beállított paraméterek szerint végezzük, így a kezelés teljes mértékben személyre szabott és biztonságos.
 
Kontakthűtés

A speciális tervezésnek köszönhetően a kezelések kényelmesebbé váltak, mint a korábbi IPL megoldások. A gép képes 5C körüli hőmérsékleten tartani az epidermiszt a kezelés alatt, még nagyobb területek (pl. lábszár vagy hát) esetén is. Ez a beépített hűtőfunkció tovább növeli a biztonságosságot, a páciens kényelemérzetét fokozza, mert a hideg egyfajta fájdalomcsillapítóként hat.
 
Az eredmények

A DPC kezelések eredményessége kiváló, a páciensek bizalommal kérik a további területek tartós szőrtelenítését is. A Royal Clinics orvos-esztétikai központ 2 éves garanciát vállal az elért szőrtelenítési eredmények fenntartására.
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

ajánljuk figyelmedbe

4 DOLOG, AMIT NE TEGYÉL A BŐRÖDDEL A KIJÁRÁSI TILALOM ALATT – TANÁCSOK A ROYAL CLINICS KOLLÉGÁITÓL

ELINDÍTOTTUK ONLINE KONZULTÁCIÓNKAT!

IMAGE SKINCARE ÚJDONSÁGOK

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben