Blog

5 legjobb tippünk idén nyárra

5 legjobb tippünk idén nyárra

online időpontfoglalás

Lemosás naponta kétszer

Ha meleg az idő, jobban izzadunk, az izzadtság a bőrön pedig eltömíti a pórusokat. Ha naponta kétszer lemosod a bőrödet, azzal megelőzheted a mitesszereket, a komedókat és egyéb elváltozásokat. Reggelente, mielőtt felvinnéd a bőrápoló termékeket, mosd le a bőrödet. Este pedig biztosan jó érzés lesz lemosni az izzadtságot, szennyeződést, a maradék fényvédőt, ami napközben az arcodra került. Reggelente a legjobb egy könnyű, habzó lemosó, este pedig használhatsz olajos lemosót, ami a sminktől is megszabadít.

Hámlassz gyakrabban

A hámlasztás egész évben fontos, de nyáron különösképpen ajánljuk. A forró hónapokban a bőr zsírosabb, így több minden rakódik le a bőrödre. Ha a hűvösebb időszakban hetente egyszer vagy kétszer hámlasztottál, akkor fokozd a gyakoriságot. Fokozatosan állj át az új rutinra, de ne vidd túlzásba: azért, mert nyár van, nem kell minden egyes nap lecsiszolnod a bőrt.

Könnyíts

A hidratálás, a szérumok használata mindig jó ötlet, de nyáron nyugodtan félreteheted a nehezebb termékeket. Van, aki felteszi a kérdést magának: „Annyira zsíros a bőröm, kell egyáltalán hidratálni?” A válaszunk: IGEN, LÉGY SZÍVES. Viszont meleg időszakban válts könnyebb, géles vagy víz alapú hidratáló termékre. A nehezebb krémeket hagyd meg őszre, télre, amikor száraz a levegő, és a helyiségeket mesterségesen fűtik. A nehéz szérumokat is cseréld le könnyű szérumokra, hogy ne legyen túl zsíros a bőröd.

Csak könnyedén a sminkkel

Ez alatt azt értjük, hogy olyan sminket használj, ami nem komedóképző, nem tömíti el a pórusokat. Tulajdonképpen télen is érdemes ilyen termékekkel sminkelned. A sminktermékek csomagolásán általában feltüntetik, ha az nem komedogén.

Tárazz be fényvédőből

A legfontosabbat hagytuk a végére. Ha semmi mást nem is teszel a bőrödért idén nyáron, légy szíves kezdd el időben és gyakran használni a fényvédődet. Beltérben is használd. Jó eséllyel nem fogod az egész nyarat a medenceparton tölteni (ha igen, akkor nagyon irigyelünk). Ha nem kint ülsz, akkor valószínűleg a TV előtt, a számítógép előtt vagy a telefon előtt vagy. Az ilyen eszközök által kibocsátott kék fény károsítja a bőrt, felgyorsítja az öregedését, hamarabb jelennek meg az öregségi foltok és ráncok.

Prevention SPF 50

Az Image Skincare PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 fényvédős hidratáló gondoskodik a hidratálásról és véd az UVA/UVB sugarak és a kék fény ellen is. Áttetsző, könnyű, és tényleg úgy érzed, mintha semmi nem lenne a bőrödön. Ne felejtkezz meg az ajkak védelméről! A száj bőre vékonyabb, és érzékenyebb az UVA/UVB sugarakra. Az Image Skincare PREVENTION+ Daily Defense Lip Enhancer SPF 15 ajakápolót használd minden nap, védi ajkaidat és feltölti őket

Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing