Blog

5 legjobb tippünk idén nyárra

5 legjobb tippünk idén nyárra

online időpontfoglalás

Lemosás naponta kétszer

Ha meleg az idő, jobban izzadunk, az izzadtság a bőrön pedig eltömíti a pórusokat. Ha naponta kétszer lemosod a bőrödet, azzal megelőzheted a mitesszereket, a komedókat és egyéb elváltozásokat. Reggelente, mielőtt felvinnéd a bőrápoló termékeket, mosd le a bőrödet. Este pedig biztosan jó érzés lesz lemosni az izzadtságot, szennyeződést, a maradék fényvédőt, ami napközben az arcodra került. Reggelente a legjobb egy könnyű, habzó lemosó, este pedig használhatsz olajos lemosót, ami a sminktől is megszabadít.

Hámlassz gyakrabban

A hámlasztás egész évben fontos, de nyáron különösképpen ajánljuk. A forró hónapokban a bőr zsírosabb, így több minden rakódik le a bőrödre. Ha a hűvösebb időszakban hetente egyszer vagy kétszer hámlasztottál, akkor fokozd a gyakoriságot. Fokozatosan állj át az új rutinra, de ne vidd túlzásba: azért, mert nyár van, nem kell minden egyes nap lecsiszolnod a bőrt.

Könnyíts

A hidratálás, a szérumok használata mindig jó ötlet, de nyáron nyugodtan félreteheted a nehezebb termékeket. Van, aki felteszi a kérdést magának: „Annyira zsíros a bőröm, kell egyáltalán hidratálni?” A válaszunk: IGEN, LÉGY SZÍVES. Viszont meleg időszakban válts könnyebb, géles vagy víz alapú hidratáló termékre. A nehezebb krémeket hagyd meg őszre, télre, amikor száraz a levegő, és a helyiségeket mesterségesen fűtik. A nehéz szérumokat is cseréld le könnyű szérumokra, hogy ne legyen túl zsíros a bőröd.

Csak könnyedén a sminkkel

Ez alatt azt értjük, hogy olyan sminket használj, ami nem komedóképző, nem tömíti el a pórusokat. Tulajdonképpen télen is érdemes ilyen termékekkel sminkelned. A sminktermékek csomagolásán általában feltüntetik, ha az nem komedogén.

Tárazz be fényvédőből

A legfontosabbat hagytuk a végére. Ha semmi mást nem is teszel a bőrödért idén nyáron, légy szíves kezdd el időben és gyakran használni a fényvédődet. Beltérben is használd. Jó eséllyel nem fogod az egész nyarat a medenceparton tölteni (ha igen, akkor nagyon irigyelünk). Ha nem kint ülsz, akkor valószínűleg a TV előtt, a számítógép előtt vagy a telefon előtt vagy. Az ilyen eszközök által kibocsátott kék fény károsítja a bőrt, felgyorsítja az öregedését, hamarabb jelennek meg az öregségi foltok és ráncok.

Prevention SPF 50

Az Image Skincare PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 fényvédős hidratáló gondoskodik a hidratálásról és véd az UVA/UVB sugarak és a kék fény ellen is. Áttetsző, könnyű, és tényleg úgy érzed, mintha semmi nem lenne a bőrödön. Ne felejtkezz meg az ajkak védelméről! A száj bőre vékonyabb, és érzékenyebb az UVA/UVB sugarakra. Az Image Skincare PREVENTION+ Daily Defense Lip Enhancer SPF 15 ajakápolót használd minden nap, védi ajkaidat és feltölti őket

Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben