Blog

 • főoldal
 • Blog
 • SIMA BŐR, EGYENES ORR, DÚS AJKAK –FELTÖLTÉS MAGASFOKON
SIMA BŐR, EGYENES ORR, DÚS AJKAK –FELTÖLTÉS MAGASFOKON

SIMA BŐR, EGYENES ORR, DÚS AJKAK –FELTÖLTÉS MAGASFOKON

online időpontfoglalás
Az LG-t leginkább az elektronikai szektorból és telekommunikáció területéről ismerhetjük, pedig Dél-Korea egyik vezető vállalata már 1947 óta jelen van a vegyipari szektorban, ahol szintén a legmagasabb értékeket és sztenderdeket képviseli.
 
Az YVOIRE prémium töltőanyag kidolgozásakor az LG Life Sciences speciális technológiáját alkalmazták, amelynek eredménye az anyag nagyfokú rugalmassága. Az Yvoire filler minimálisan módosított hialuronsavat tartalmaz, amely kimagaslóan tartós hatású és biztonságos. A töltőanyag az "YVOIRE" nevet egy kis francia település után kapta, melynek jelentése: "kicsiny, ámde gyönyörű, virágos falu".​

A hialuronsavról

A hialuronsav a szervezet egy természetes összetevője és valójában nem sav, hanem egy természetes poliszacharid (fehérjéhez kapcsolódó cukormolekula). Vízmegkötő szerepet tölt be, a bőr hámrétegének vízfelvevő képességéért felel, emellett fontos szerepet játszik a bőr egészségében és vitalitásában. Az 5. generációs Yvoire töltőanyag fő összetevője ez a hialuronsav. Az Yvoire töltőanyagot világszerte 20 országban, széles körben használják.

A hialuronsavas feltöltés hatására a beinjektált anyag csökkenti a ráncok megjelenését és helyreállítja a bőr volumenét. A töltés – melyet végezhetnek többek közt a homlokon, orron, orr-ajak barázdában, ajak- és állnagyobbítás céljából - egyszerű és gyors beavatkozás a hagyományos plasztikai  műtétekhez  képest.
 
A feltöltés magasiskolája

Az Yvoire fillert Koreában gyártják. Mind az FDA (Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszerügyi hatósága), mind az EDQM (Európa Tanács Európai Gyógyszerminőségi Igazgatósága) jóváhagyta.

Gyártási technológiája lehetővé teszi, hogy  a  keresztkötő  anyag  minimális használata  mellett  megvalósítsák  a  maximális  keresztkötés  hányadot. Az Yvoire ezáltal kivételes volumenizáló tulajdonságokkal bír és tartósabb is. Biztonságosságát pedig klinikai tanulmányok igazolják. Mivel a deformációval szemben nagyobb ellenállást tanúsít, jobban volumenizálja a szöveteket.

Injektáláskor az Yvoire sima felszínt és kiváló támasztó kapacitást mutat, mivel összetétele a többféle méretű részecskéknek köszönhetően ideális. Az Yvoire plus termék 0.3% hozzáadott lidokaint tartalmaz, így csökken az injekciózás alatti fájdalom.

Az Yvoire széles tárházát kínálja a termékeknek, melyek egyaránt megfelelnek az orvos és a páciens igényének is:

- a Classic kisméretű hialuronsav molekulákat tartalmaz bőrfelszíni ráncok töltésére és érzékeny bőrre
- a Volume közepes méretű hialuronsav molekulái hatékonyan korrigálják a mély ráncokat és visszaadják az arc elvesztett volumenét
- a Contour 3D-s részecskéket alkalmazó új technológia alkalmazható az arckontúrok definiálására, kis- és nagyméretű hialuronsav molekulák kombinációjával.
 
Töltődjünk fel szépséggel, olyan hialuronsavval, mely minden igényt kielégít!

A személyre szabott megoldásról konzultáljunk a kezelőorvossal. 

Beavatkozás előtti tudnivalók:
 • Lehetőleg ne viseljünk erős sminket.
 • Tájékoztassuk   az orvost,   ha   bármilyen gyógyszert  szedünk,  vagy  korábban  bizonyos gyógyszerekre  vagy  beavatkozások  után allergiás reakciót tapasztaltunk.
 • A   beavatkozás   kényelmetlenségének csökkentésére helyi érzéstelenítő szükséges lehet.

Beavatkozás utáni tudnivalók:
 • A töltés után 12 órán keresztül ne sminkeljünk.
 • Két héten keresztül kerüljük a napozást, az UV-sugárzást, szaunát, gőzfürdőt.
 • Két hétig nem javasolt kozmetikai kezelések, lézeres beavatkozás, peeling végzése.
 • Négy hétig a kezelt területet ne masszírozzuk, ne gyakoroljunk rá nyomást.
 • A töltés után konzultáljunk az orvossal, hogy szükséges-e esetleg további töltés.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing