Blog

  • főoldal
  • Blog
  • A legnépszerűbb arcfeszesítő módszer, akár ebédidőben is: Profhilo kezelés
A legnépszerűbb arcfeszesítő módszer, akár ebédidőben is: Profhilo kezelés

A legnépszerűbb arcfeszesítő módszer, akár ebédidőben is: Profhilo kezelés

online időpontfoglalás
Az év végi hajrában elfáradt a bőröd, nem elég ragyogó vagy már kicsit megereszkedett is? Akár ebédidőben is visszaállíthatod frissességét, feszességét, hogy a karácsony fa alatt természetes szépségedben ragyoghass. A Profhilo most az egyik legnépszerűbb kezelés, mely pillanatok alatt kipihent, természetesen szép bőrt eredményez. 

Nem tetszik a látvány, amikor reggel a tükörbe nézel? Fakó, fáradt, nyúzott arcbőr tekint vissza? Ideje felfrissíteni, feszesíteni a bőrödet. A Profhilo kezelés ma az egyik legnépszerűbb, hiszen pillanatok alatt visszaadja a bőr szépségét, ragyogását és simaságát. A Royal Clinics bőrgyógyásza, Dr Ekaterine Paschali elmondja, miért is olyan népszerű ez a kezelés. 

Miért olyan népszerű a Profhilo kezelés?
A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, mely mélyen hidratálja a bőrt és segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságot vesztett bőr feszességét.   

Miben különbözik a Profhilo a piacon lévő hialuronsavas töltőanyagoktól?
A Profhilo rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben, így csupán néhány pontnyi szúrással az egész arcot kezelhetjük. Ráadásul a Profhilo hosszabb ideig tart a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálásával.

Hogyan működik a Profhilo kezelés?
A BAP módszer, a bio-esztétikai pontokra történő hatóanyag-bevitel. Az arcon oldalanként 5-5 meghatározott pontban egyenletesen történik a Profhilo befecskendezése. Minden fecskendő 64 mg stabilizált hialuronsavat tartalmaz előre töltve, ami sokkal nagyobb koncentráció bármelyik töltőanyaghoz képest. A töltőanyag a megadott pontokból tud szétterülni és hatékonyan dolgozni. Nemcsak az arcon, hanem a nyakon, dekoltázson, kezeken és a felkaron is használható. 

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?
A kezelést évente kétszer ajánlott elvégeztetni.

Van-e mellékhatása? 
Klinikai tesztelések figyelembevételével elmondhatjuk, hogy az egyik legbiztonságosabb anyag, amely a tesztelések során nem mutatott mellékhatásokat. 100% tisztaságú, nem károsítja a bőr szöveteit. 
 
 
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés