Blog

FORMÁS FORMÁK SVÁJCI MÓDRA

FORMÁS FORMÁK SVÁJCI MÓDRA

Online konzultáció
Két fázis az álomalakért

A Body Shape Lifting két fázisa, a drenázs (folyadékelvezetés) -feszesítés valamint a cellulitkezelés egymás váltogatva egészíti ki egymást.

- Drenázs -feszesítés: stimulálja a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontást, mobilizálja a zsírsavakat, segíti a szervezetből való kiürülésüket. A kezelés lépései: peeling jojoba és méz granulátummal,  masszázs drenázsaktivátor szérummal, drenázsfokozó tekercselés, masszázs feszesítő krémmel.

- Cellulitkezelés: a zsírokat energiává alakítja, segíti a zsírszövet csökkentését, javítja a cellulit megjelenését. A kezelés lépései: peeling jojoba és méz granulátummal, masszázs cellulitaktivátor szérummal, cellulitkezelő tekercselés, masszázs cellulitkezelő krémmel.

A Body Shape Lifting 4 párhuzamos hatásmechanizmussal dolgozik, melyek egymással szinergiában hatnak. Fokozza a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontó enzimeket, csökkenti a zsírsejtek méretét. Megelőzi a zsírraktározást, serkenti az anyagcserét és a mikrokeringést, a zsírokat energiává alakítja és elősegíti a zsírpárnák csökkentését. Fokozza a bőrszövetek feszességét: a bőr tónusosabbá, feszesebbé és puhábbá válik, a popsi megemelkedik. A kezelés következtében az alak kontúrosabb, a narancsbőr vékonyabb, a zsírlerakódás csökken - a bőr rugalmasabb, feszesebb és tömörebb!

Növények esszenciája

A svájci Mavex kozmetikai márka egy természetes termékcsalád, mely gyógynövények, vadon élő növények és nagy magasságban növekvő alpesi növények kézzel válogatott és feldolgozott formáját alkalmazza. A kezelés során használt készítmények természetes bio növényi hatóanyagokat és újgenerációs komplex kozmetikai összetevőket tartalmaz, mint például Stem Cell Complex®, Hydralyse Complex®, Fosfagen Bio Complex®, Helix Fito Bio Complex®, melyek a női test tökéletlenségeit sejtszinten célozva, fókuszáltan szabadulnak fel. 

A Mavex termékcsalád tagjait állatokon nem tesztelték. A környezetet és a természetet magas szintű előírásokkal és szigorú minőségbiztosítással védik. Parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül készülnek. Szépség és wellness kompromisszumok nélkül, svájci minőségben!
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

ajánljuk figyelmedbe

4 DOLOG, AMIT NE TEGYÉL A BŐRÖDDEL A KIJÁRÁSI TILALOM ALATT – TANÁCSOK A ROYAL CLINICS KOLLÉGÁITÓL

ELINDÍTOTTUK ONLINE KONZULTÁCIÓNKAT!

IMAGE SKINCARE ÚJDONSÁGOK

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben