Blog

FORMÁS FORMÁK SVÁJCI MÓDRA

FORMÁS FORMÁK SVÁJCI MÓDRA

online időpontfoglalás
Két fázis az álomalakért

A Body Shape Lifting két fázisa, a drenázs (folyadékelvezetés) -feszesítés valamint a cellulitkezelés egymás váltogatva egészíti ki egymást.

- Drenázs -feszesítés: stimulálja a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontást, mobilizálja a zsírsavakat, segíti a szervezetből való kiürülésüket. A kezelés lépései: peeling jojoba és méz granulátummal,  masszázs drenázsaktivátor szérummal, drenázsfokozó tekercselés, masszázs feszesítő krémmel.

- Cellulitkezelés: a zsírokat energiává alakítja, segíti a zsírszövet csökkentését, javítja a cellulit megjelenését. A kezelés lépései: peeling jojoba és méz granulátummal, masszázs cellulitaktivátor szérummal, cellulitkezelő tekercselés, masszázs cellulitkezelő krémmel.

A Body Shape Lifting 4 párhuzamos hatásmechanizmussal dolgozik, melyek egymással szinergiában hatnak. Fokozza a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontó enzimeket, csökkenti a zsírsejtek méretét. Megelőzi a zsírraktározást, serkenti az anyagcserét és a mikrokeringést, a zsírokat energiává alakítja és elősegíti a zsírpárnák csökkentését. Fokozza a bőrszövetek feszességét: a bőr tónusosabbá, feszesebbé és puhábbá válik, a popsi megemelkedik. A kezelés következtében az alak kontúrosabb, a narancsbőr vékonyabb, a zsírlerakódás csökken - a bőr rugalmasabb, feszesebb és tömörebb!

Növények esszenciája

A svájci Mavex kozmetikai márka egy természetes termékcsalád, mely gyógynövények, vadon élő növények és nagy magasságban növekvő alpesi növények kézzel válogatott és feldolgozott formáját alkalmazza. A kezelés során használt készítmények természetes bio növényi hatóanyagokat és újgenerációs komplex kozmetikai összetevőket tartalmaz, mint például Stem Cell Complex®, Hydralyse Complex®, Fosfagen Bio Complex®, Helix Fito Bio Complex®, melyek a női test tökéletlenségeit sejtszinten célozva, fókuszáltan szabadulnak fel. 

A Mavex termékcsalád tagjait állatokon nem tesztelték. A környezetet és a természetet magas szintű előírásokkal és szigorú minőségbiztosítással védik. Parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül készülnek. Szépség és wellness kompromisszumok nélkül, svájci minőségben!
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben