Blog

  • főoldal
  • Blog
  • FORMÁS ALAK, FESZES BŐR MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL
FORMÁS ALAK, FESZES BŐR MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL

FORMÁS ALAK, FESZES BŐR MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL

Online konzultáció
A vadonatúj készülék azonnal látható eredményeket, hosszan tartó hatást, a kezelés során kellemes érzetet, villámgyors eljárást ígér – legyen szó az arcbőr megfiatalításáról, ráncsimításról, a toka eltüntetéséről, alakformálásról, cellulit vagy striák leküzdéséről.

Hogyan működik?

A rádiófrekvenciás energia felmelegíti a bőrt és kollagén összehúzódást vált ki. Ez az összehúzódás az oka a bőr azonnali feszesedésének és a jobb textúrának. Ezzel párhuzamosan a melegítés stimulálja a fibroblaszt sejteket az új kollagén előállítására. Ez a kollagén gondoskodik a bőr megújult feszességéről és rugalmasságáról, enyhülnek a felszíni és mélyebb ráncok, halványulnak a hegek.
Emellett a TriLipo Dynamic Muscle Activation (dinamikus izomaktiválás) technológiája a bőr alatti izmokat ingerli és tonizálja, ami elősegíti a kontúrok határozottabbá válását.
Testkezelés esetén a Maximus TriLipo rádiófrekvenciával felmelegíti a lipideket raktározó sejteket, ezáltal azok kibocsátják magukból az elfolyósított zsírt, melyet természetes módon el is távolít szabadalmazott nyirokdrenázs mechanizmusa által. A rádiófrekvenciás energia feszesíti a bőrt, hosszú távon pedig bekövetkezik a kollagén-állomány megújulása.

„A pácienseink nagyon elégedettek az azonnali és hosszabb távú eredményekkel és hálásak azért, hogy a kezelések ennyire gyorsak és kellemesek! Észrevehető változás már az első kezelésnél bekövetkezik, azonban az optimális eredményekhez kezelőkúra igénybevételét javasoljuk.” – osztja meg a tapasztalatait Bolgár-Horváth Zsanett, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ vezetője – „Számomra nagy öröm, hogy hazánkban elsőként kezelhetünk a Maximus géppel.”

A TriLipo további nagy előnye, hogy nem borítja fel az időbeosztásunkat – a mindössze 20-30 perces, teljesen biztonságos és fájdalommentes kezelést követően rögtön visszatérhetünk mindennapi tevékenységeinkhez.
Az elért eredmények megtartásához néhány havonta érdemes egy-egy fenntartó kezelést végeztetni. Mint minden esztétikai kezelésnél, a TriLipo esetében is igaz, hogy a legjobb eredmény érdekében egészséges étrend és életmód követése javasolt. 
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

ajánljuk figyelmedbe

4 DOLOG, AMIT NE TEGYÉL A BŐRÖDDEL A KIJÁRÁSI TILALOM ALATT – TANÁCSOK A ROYAL CLINICS KOLLÉGÁITÓL

ELINDÍTOTTUK ONLINE KONZULTÁCIÓNKAT!

IMAGE SKINCARE ÚJDONSÁGOK

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben