Blog

  • főoldal
  • Blog
  • FORMÁS ALAK, FESZES BŐR MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL
FORMÁS ALAK, FESZES BŐR MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL

FORMÁS ALAK, FESZES BŐR MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL

online időpontfoglalás
A vadonatúj készülék azonnal látható eredményeket, hosszan tartó hatást, a kezelés során kellemes érzetet, villámgyors eljárást ígér – legyen szó az arcbőr megfiatalításáról, ráncsimításról, a toka eltüntetéséről, alakformálásról, cellulit vagy striák leküzdéséről.

Hogyan működik?

A rádiófrekvenciás energia felmelegíti a bőrt és kollagén összehúzódást vált ki. Ez az összehúzódás az oka a bőr azonnali feszesedésének és a jobb textúrának. Ezzel párhuzamosan a melegítés stimulálja a fibroblaszt sejteket az új kollagén előállítására. Ez a kollagén gondoskodik a bőr megújult feszességéről és rugalmasságáról, enyhülnek a felszíni és mélyebb ráncok, halványulnak a hegek.
Emellett a TriLipo Dynamic Muscle Activation (dinamikus izomaktiválás) technológiája a bőr alatti izmokat ingerli és tonizálja, ami elősegíti a kontúrok határozottabbá válását.
Testkezelés esetén a Maximus TriLipo rádiófrekvenciával felmelegíti a lipideket raktározó sejteket, ezáltal azok kibocsátják magukból az elfolyósított zsírt, melyet természetes módon el is távolít szabadalmazott nyirokdrenázs mechanizmusa által. A rádiófrekvenciás energia feszesíti a bőrt, hosszú távon pedig bekövetkezik a kollagén-állomány megújulása.

„A pácienseink nagyon elégedettek az azonnali és hosszabb távú eredményekkel és hálásak azért, hogy a kezelések ennyire gyorsak és kellemesek! Észrevehető változás már az első kezelésnél bekövetkezik, azonban az optimális eredményekhez kezelőkúra igénybevételét javasoljuk.” – osztja meg a tapasztalatait Bolgár-Horváth Zsanett, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ vezetője – „Számomra nagy öröm, hogy hazánkban elsőként kezelhetünk a Maximus géppel.”

A TriLipo további nagy előnye, hogy nem borítja fel az időbeosztásunkat – a mindössze 20-30 perces, teljesen biztonságos és fájdalommentes kezelést követően rögtön visszatérhetünk mindennapi tevékenységeinkhez.
Az elért eredmények megtartásához néhány havonta érdemes egy-egy fenntartó kezelést végeztetni. Mint minden esztétikai kezelésnél, a TriLipo esetében is igaz, hogy a legjobb eredmény érdekében egészséges étrend és életmód követése javasolt. 
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben