Blog

  • főoldal
  • Blog
  • A 4 leggyakoribb bőrprobléma: ezek a kezelések jelenthetik a megoldást
A 4 leggyakoribb bőrprobléma: ezek a kezelések jelenthetik a megoldást

A 4 leggyakoribb bőrprobléma: ezek a kezelések jelenthetik a megoldást

online időpontfoglalás
Nincs tökéletes bőr, legtöbbünk küzd valamilyen bőrproblémával, legyen az akár a kamaszkori gyulladt bőr, az idő előrehaladtával kialakuló ráncok, vagy az érzékeny bőrűek gyakori problémája, a rozácea. Nem kell azonban kétségbe esni, a technológia fejlődésével ma már szinte mindenre találunk segítséget.
 
Rozácea
 
A rozácea értágulatokkal járó gyakori bőrbetegség, amely általában öröklött probléma, de számos életmódbeli tényező, stressz, illetve a szervezetben zajló hormonális változás is kiválthatja. Teljesen ugyan nem gyógyítható, a tünetek megfelelő kezeléssel, tudatos életmódváltással és otthoni bőrápolással megszüntethetők. Ma már számos gyulladáscsökkentő professzionális termék létezik, amelyek kifejezetten kipirosodásra hajlamos bőrre készültek, de javasolt szakemberhez fordulni és bőrgyógyászok által végzett kezelésen is részt venni. A rozácea arról híres, hogy kifejezetten nehéz olyan kezelést találni rá, mely látványos javulást hoz, de a Sylfirm X nagyon jó eredményeket tud ebben felmutatni. Ez a kezelés szinte csodát művel a bőrünkkel, a kettős hullámú rádiófrekvenciás és emellett egyszerre mikrotűs rendszernek köszönhetően eredményesen kezelhetjük vele a makacsul rozáceás bőrt is.
 
 
Idősödés
 
Bőrünk fiatalságáért felelős legfontosabb összetevők, mint a kollagén, a hialuronsav és az elasztin termelődése idővel csökken, aminek következtében a bőr veszít rugalmasságából, vastagságából és feszességéből, majd fokozatosan megjelennek az egyre mélyebb ráncok. Számos megoldás közül választhatunk már, amelyekkel felvehetjük a harcot a bőr vékonyodásának, rugalmasságvesztésének jeleivel. Ilyen például az orvos-esztétikai kezelések új sztárja, Nucleofill bőrminőségjavító kúra. Hatékonysága abban rejlik, hogy sejtszinten fejti ki a hatását, magukat a bőrsejteket serkenti az aktívabb működésre, így egy jóval fiatalabb, teltebb bőrkép érhető el vele. Az eredmény hosszan tartó lifting hatás és hidratált, feszesebb bőr.
 

 
Száraz, megviselt bőr
 
A száraz bőr jellemzője, hogy a bőr húzódik, helyenként hámlik. Ilyen esetben az első és legfontosabb lépés a bőr felszíni rétegének rendszeres otthoni hidratálása. A mélyebb rétegek táplálását pedig szakértők által végzett, nem otthoni ápolással érhetjük el. A Royal Clinics vendégeinek egyik kedvence az Image Skincare termékekkel végzett The Max növényi őssejteket tartalmazó arckezelés, mely maximális korrekciót, megelőzést és táplálást nyújt még a legigényesebb bőrnek is. A növényi őssejtek, peptidek, AHA savak és C-vitamin hatóanyagoknak köszönhetően a hidratálás mellett az öregedésgátlásban is hatékony megoldást jelenthet. Ha a bőrt a saját regeneráló folyamatait serkentve, belülről szeretnénk újjáépíteni, jó választás lehet a ScarletRF kezelés, mely a rádiófrekvenciás és tűs kezelések bőrfeszesítő hatását ötvözi és csökkenti a túlzott faggyútermelést, valamint egyenletesebb bőrfelszínt biztosít.
 

 
Gyulladt, pattanásos bőr
A gyulladt, pattanásos bőr leggyakrabban a kamaszkorban keseríti meg az életünket, de tévesen hisszük azt, hogy felnőttkorban nem jelenthet problémát. Kialakulásának oka lehet bakteriális vagy hormonális jellegű, de az életmódunk is befolyásolhatja. Bármelyikről is legyen szó, megfelelő kezeléssel csökkenthetjük a gyulladásos panaszokat, ha azonban nem vagyunk elég körültekintőek és rossz módszereket választunk, csak ronthatunk a helyzeten.
Megoldást jelenthet az Oxygeneo 3 az 1-ben kúra, amely során hámlasztjuk, oxigénnel töltjük fel a bőrt, és az adott bőrproblémának megfelelően dolgozzuk be a hatóanyagokat. A kezelés természetes módon, belülről újítja meg és tisztítja, valamint nyugtatja a zsíros, gyulladt bőrt. 
 

 
Nem tudod milyen kezelés lenne számodra az ideális? Jelentkezz konzultációnkra, ahol bőrgyógyász szakorvosunk vagy bőrterapeutánk felméri bőröd állapotát és a legmegfelelőbb kezelést javasolja számodra. Foglalj időpontot konzultációnkra online vagy a +36 20 323 3298 telefonszámon.
 
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing