Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Legújabb őrület, ha szépülnél: a Nucleofill
Legújabb őrület, ha szépülnél: a Nucleofill

Legújabb őrület, ha szépülnél: a Nucleofill

online időpontfoglalás
Láttunk már szokatlan szépészeti trendeket, amelyekben a sztárok mindig az élen járnak. Minél különlegesebb egy kezelés, annál népszerűbb. A legújabb őrületnek számító kezelés hatóanyagát a vadlazac hímivarsejtjeiből nyerik ki.
Ez a Nucleofill, melynek már világszerte nagy rajongótábora van. Azért vált sokak kedvencévé, mert olyat tud, amit más bőrminőségjavító beavatkozások nem: receptor szinten serkenti a sejteket aktívabb működésre, mely által a bőrben egyfajta önregenerációs folyamat megy végbe, melynek eredményeképp szinte új életre kel.
 

Hogy jön ehhez a vadlazac?
A szakemberek a kutatások során rájöttek arra, hogy a vadlazac hímivarsejtjeiből kinyert ún. polikleotidok bio-restrukturáló hatással bírnak, a sejtjeinket nagyobb fokú működésre késztetik. Így igazoltan hatékonyak többek között a bőrtónus fokozásában (lifting-hatás) és a hidratálás növelésében, de a szabadgyök-megkötő hatással is rendelkeznek. 
 
Mindezt műtét és töltőanyag nélkül, bőrünk „saját erejéből”
A hialuronsav alapú booster kezelésekkel ellentétben, mint például a népszerű Profhilo, a Nucleofill nem töltőanyag. Nagyon leegyszerűsítve: a teljesen természetes, felszívódó gél a bőr alá juttatva olyan hatást fejt ki, mintha bőrsejtjeinket „edzőterembe küldenénk”.
A gél többféle módon is a bőrbe juttatható, általában az injekciós technikát választjuk. Mivel nagyon magas tisztaságú természetes anyagról van szó, nem kell félni attól, hogy komoly mellékhatások jelentkeznek, teljes mértékben felszívódó anyag kerül a szervezetünkbe. A Nucleofill kúra általában négy kezelésből áll és a hatás már akár az első alkalom után is látható.
 

A kezelés életkortól és bőrtípustól függetlenül végezhető, ezért alkalmazhatjuk már a húszas éveinkben is prevenciós kezelésként, de akkor is, ha a bőrünk már az idősödés jeleit mutatja és veszített rugalmasságából. Az időt visszafordítani sajnos nem tudjuk, mégis folyamatosan próbálkozunk, hogy eltüntessük az évek múlását arcunkról.  Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elkezdi számon tartani a megjelenő szarkalábakat és lázasan keresni a lehetőségeket a fiatalodásra. 
Valaki hajlandó kés alá is feküdni fiatalságának visszanyerése érdekében, de ha te is azok közé tartozol, akik természetesebb módokat keresnek, a Nucleofill kiváló választás lesz.
 

Nemcsak fiatalításra: hajdúsításra is!
A bőr öregedésén, fényvesztésén kívül a hajhullás és hajritkulás is megkeseríti sokak életét. Azt gondolnánk, a probléma csak a férfiakat érinti - legyen szó akár kopaszodásról, akár szakáll ritkaságról – de meglepően sok hölgy szenved már egész fiatal korban hajritkulástól. A Nucleofill haj-és szőrzetdúsításra kifejlesztett változata, a Nucleofill Hair segít felvenni a harcot a hajhullással, hajritkulással, stimulálja az új erek képződését, hatására pedig erősödik a haj.
Kipróbálnád te is, ami már sok sztárnak adta vissza a fiatalos arcvonásait és segített a hajhullás visszaszorításában? Jelentkezz be konzultációra ide kattintva, vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés