Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Legújabb őrület, ha szépülnél: a Nucleofill
Legújabb őrület, ha szépülnél: a Nucleofill

Legújabb őrület, ha szépülnél: a Nucleofill

online időpontfoglalás
Láttunk már szokatlan szépészeti trendeket, amelyekben a sztárok mindig az élen járnak. Minél különlegesebb egy kezelés, annál népszerűbb. A legújabb őrületnek számító kezelés hatóanyagát a vadlazac hímivarsejtjeiből nyerik ki.
Ez a Nucleofill, melynek már világszerte nagy rajongótábora van. Azért vált sokak kedvencévé, mert olyat tud, amit más bőrminőségjavító beavatkozások nem: receptor szinten serkenti a sejteket aktívabb működésre, mely által a bőrben egyfajta önregenerációs folyamat megy végbe, melynek eredményeképp szinte új életre kel.
 

Hogy jön ehhez a vadlazac?
A szakemberek a kutatások során rájöttek arra, hogy a vadlazac hímivarsejtjeiből kinyert ún. polikleotidok bio-restrukturáló hatással bírnak, a sejtjeinket nagyobb fokú működésre késztetik. Így igazoltan hatékonyak többek között a bőrtónus fokozásában (lifting-hatás) és a hidratálás növelésében, de a szabadgyök-megkötő hatással is rendelkeznek. 
 
Mindezt műtét és töltőanyag nélkül, bőrünk „saját erejéből”
A hialuronsav alapú booster kezelésekkel ellentétben, mint például a népszerű Profhilo, a Nucleofill nem töltőanyag. Nagyon leegyszerűsítve: a teljesen természetes, felszívódó gél a bőr alá juttatva olyan hatást fejt ki, mintha bőrsejtjeinket „edzőterembe küldenénk”.
A gél többféle módon is a bőrbe juttatható, általában az injekciós technikát választjuk. Mivel nagyon magas tisztaságú természetes anyagról van szó, nem kell félni attól, hogy komoly mellékhatások jelentkeznek, teljes mértékben felszívódó anyag kerül a szervezetünkbe. A Nucleofill kúra általában négy kezelésből áll és a hatás már akár az első alkalom után is látható.
 

A kezelés életkortól és bőrtípustól függetlenül végezhető, ezért alkalmazhatjuk már a húszas éveinkben is prevenciós kezelésként, de akkor is, ha a bőrünk már az idősödés jeleit mutatja és veszített rugalmasságából. Az időt visszafordítani sajnos nem tudjuk, mégis folyamatosan próbálkozunk, hogy eltüntessük az évek múlását arcunkról.  Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor elkezdi számon tartani a megjelenő szarkalábakat és lázasan keresni a lehetőségeket a fiatalodásra. 
Valaki hajlandó kés alá is feküdni fiatalságának visszanyerése érdekében, de ha te is azok közé tartozol, akik természetesebb módokat keresnek, a Nucleofill kiváló választás lesz.
 

Nemcsak fiatalításra: hajdúsításra is!
A bőr öregedésén, fényvesztésén kívül a hajhullás és hajritkulás is megkeseríti sokak életét. Azt gondolnánk, a probléma csak a férfiakat érinti - legyen szó akár kopaszodásról, akár szakáll ritkaságról – de meglepően sok hölgy szenved már egész fiatal korban hajritkulástól. A Nucleofill haj-és szőrzetdúsításra kifejlesztett változata, a Nucleofill Hair segít felvenni a harcot a hajhullással, hajritkulással, stimulálja az új erek képződését, hatására pedig erősödik a haj.
Kipróbálnád te is, ami már sok sztárnak adta vissza a fiatalos arcvonásait és segített a hajhullás visszaszorításában? Jelentkezz be konzultációra ide kattintva, vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing