Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Bomba testhez hibátlan arcbőr: ez Rubint Réka szépülésének titka
Bomba testhez hibátlan arcbőr: ez Rubint Réka szépülésének titka

Bomba testhez hibátlan arcbőr: ez Rubint Réka szépülésének titka

online időpontfoglalás
A fitnesz és aerobik királynő élete a mozgásról szól, ő az, aki már rengeteg nő életét is megváltoztatta. A tudatos életmódnak köszönhetően nemcsak a teste tökéletes, arca sem árulkodik arról, hogy egy háromgyermekes anyukáról van szó. Mi a titka a fiatalos arcbőrének?

Aki Réka követőinek népes táborába tartozik, már láthatta, hogy a Royal Clinics Orvos-esztétikai Központ rendszeres vendége. Mivel állandó mozgásban van, napi rendszerességgel tart edzéseket, nem eshet ki a megszokott ritmusból. Ezért olyan kezeléseket választ, amelyek az aktív életmódjához tökéletesen alkalmazkodnak. Ha te is rendszeresen sportolsz, megőrizheted szépségedet olyan minimálisan invazív kezelésekkel, amelyek után nem kell napokig kerülni a sportot, vigyázva a friss kezelések nyomaira.

Fiatalos és üde bőr tűszúrás nélkül Oxygeneo kezeléssel
 „Egyre fiatalabb a bőröm, mindjárt felsírok” –így viccel Réka az egyik kedvenc kezelése, az Oxygeneo után. Különlegessége, hogy ez az egyetlen módszer, amely belülről fokozza a bőrsejtek oxigén-ellátását, ezáltal serkentve azok anyagcseréjét is. Az Oxygeneo 3 az 1-ben terápia fiatalító hatása a külső kezelésen és a bőr saját, belső folyamatainak felpezsdítésén alapszik. Az oxigenizáció, a rádiófrekvenciás és az ultrahang technológia kombinációjával azonnali és hosszú távú hatás érhető el, amit Réka is tapasztal minden kezelése után.

Hidratáló Image Skincare arcmaszk a szomjazó arcbőrnek
A hidratáló hidrogél lapmaszk (teljesen nevén I Mask hydrating hydrogel sheet mask) segít a bőrnek magába szívni a nedvességet, az eredmény pedig: harmatosan friss megjelenés. Az Image Skincare kezelése segít az idősödés jeleit is enyhíteni, visszapótol és feltölt. Réka aktív életmódjához nem is választhatna jobb terméket, hiszen egy hosszú edzés után azonnal felfrissíti az igénybe vett, fáradt bőrt. 

Gyors és látványos fiatalodás peelinggel
Az Image Skincare kiváló termékeivel végzett, személyre szabott peelingek szintén nagyszerűen beilleszthetőek az általános bőrápolási rutinba olyanok számára is, akik egy pillanatra sem állnának meg. Nem véletlenül nagy kedvence Rékának ez a kezelés is. A Réka számára választott peeling gyümölcs enzimeket kombinálva gyorsítja fel a sejtszintű megújulást és azonnali ragyogást biztosít. A tápláló C-vitaminnak és Centella őssejteknek köszönhetően nemcsak a bőrhibákat segít enyhíteni, a rozáceára hajlamos bőrrel is csodákat művel.

Profhilo hialuronsavas töltés pár perc alatt
A jelenleg elérhető legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyagnak könnyű elcsábulni – Rékának sem sikerült ellenállnia. Mivel a töltőanyag a bőrbe injektálást követően azonnal elkezd terjedni, elegendő néhány ponton a bőrbe juttatni a teljes arc kezeléséhez. A Profhilo egyszerű és gyors eljárás, akár 15 perc alatt elvégezhető, így Rékának is szuper választás, hiszen akár két edzés között is kiszaladhat szépülni. Ami még fontosabb az az, hogy nem jár hosszú felépülési idővel. 
 
Szeretnél Te is úgy szépülni, mint Rubint Réka? Erre van egy egyszerű megoldásunk: jelentkezz be konzultációra ide kattintva, vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing