Blog

ZSÍROLVASZTÓ HADMŰVELET INDUL!

ZSÍROLVASZTÓ HADMŰVELET INDUL!

online időpontfoglalás
„Zsírolvasztó injekció – hát az meg micsoda?” Kérdeztem vissza, amikor a klinika vezetője a Royal Clinics világújdonságnak minősülő szolgáltatásait sorolta. „Aqualyx az injekció neve, és helyi zsírpárnák bontására alkalmas. Van neked helyi zsírpárnád?” – kérdezte -  „Csak az van!” vágtam rá. Így történt, hogy egy héttel később a klinika plasztikai sebészére várva, az esélyeimet latolgatva, kevésbé magabiztosan üldögéltem a puha bőrfotelben. Addigra körbejártam a témát és megtudtam, hogy a mikro-zselés oldat a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, mely lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak pedig így kiszabadulnak. A test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből. Az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe.

„Nem akarom elhinni, hogy már megint injekciózásra adtam a fejem. Valahogy mindig belefutok ezekbe a tűs kezelésekbe.” – gondoltam, de ekkor nyílt az ajtó és a szélesen mosolygó plasztikai sebész betessékelt. Mohammad Jaberansari doktor valahogy nem nézett ki orvosnak, és ez adott helyzetben valahogy kifejezetten jólesett. Miután nagy komolyan a külső combomra rajzolt két terjedelmes karikát, kezdetét vette a szurkálás.
 
Az elsőt még éreztem, azután semmit. Megmagyarázták: a hatóanyaghoz kevés lidokaint kevertek. 20 perc alatt végeztünk. Ennyit a fájdalomról – gondoltam – de a doki felkészített, hogy este bizony fájni fog, vegyek majd be fájdalomcsillapítót. Persze nem vettem be. Tudni akartam, mennyire fáj, hogy pontosan beszámolhassak kedves Olvasóimnak. Csak egy kicsit fájt, éppen annyira, hogy simán ki lehetett bírni. A beavatkozás késő délután volt – este tízkor már szinte semmit nem éreztem. Érintésre még érzékeny volt a kezelt terület, de másnapra ez is teljesen elmúlt. Diadalittasan számoltam be a doktornak sms-ben, hogy milyen jól sikerült a dolog. Az enyhe duzzanatnak és kipirosodásnak 2 nap múlva nyoma sem maradt. Én már most is kisebbnek látom azt a hájacskát, de fog még kelleni 2-3 kezelés ahhoz, hogy a legjobb hatást érje el a kezelés, amely fantasztikusan ígéretes!
 
A kezelések 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A legtöbb esetben a változás a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő.
 
Eddig az olyan területekről, ahonnan mozgással és diétával sem tudtunk megszabadulni a zsírtól, csupán zsírleszívással lehetett levarázsolni a fölösleget. Ez pedig meglehetősen drasztikus beavatkozás – hosszú fém kanülökkel szívják ki a zsírszövetet, miközben a környező szövetekben is óhatatlanul roncsolódások keletkeznek. A gyógyulási idő hosszú és a kezelt terület igen fájdalmas, véraláfutásos. Hetekig kell szorító fehérneműt hordani.
 
Az Aqualyx injekció ezzel szemben kíméletes ugyanakkor nagyon hatékony: jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férfiaknál a mell elzsírosodása esetén is használják.
 
Kíváncsian várom a folytatást, az eredményről természetesen beszámolok!

Írta: Fodor-Kassai Mónika

Forrás:http://ruzsesmas.hu/index.php/wellness/1177-zsirolvaszto-hadmvelet-indul
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben
Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem