Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Top trükk nyár előtt: lokális zsírbontás injekcióval
Top trükk nyár előtt: lokális zsírbontás injekcióval

Top trükk nyár előtt: lokális zsírbontás injekcióval

online időpontfoglalás
Rengeteg nő küzd a combon és fenéken lerakódó makacs zsírpárnákkal, vagy a bosszantó tokával, amiktől a rendszeres mozgás és egészséges életmód sem segít megszabadulni. A zsírleszívás a múlté, műtétnek sem kell alávetni magunkat, az Aqualyx zsírbontó kezeléssel kíméletesen, mégis hatékonyan távolíthatjuk el a nem kívánt lerakódásokat testrészeinkről.
 
Aqualyx intralipoterápia
Az Aqualyx kezelés során a szervezetünkben természetesen is megtalálható epesav egy fajtáját injekcióval juttatják szervezetünkbe – ez az a hatóanyag, ami segít minimalizálni a helyi lerakódásokat és így formázni a legnehezebben formázható testtájainkat. Hatékonysága abban rejlik, hogy célzottan, közvetlenül a zsírszövetbe fecskendezve működik. Ott lebontja a zsírsejtek falát, a felszabadult zsírsavak pedig természetes módon, a májon keresztül távoznak a szervezetünkből. 
 
Alakformálás a kritikus területekre fókuszálva
Gyakran tapasztalhatjuk, hogy rendszeres mozgás mellett sem akarnak leolvadni a zsírpárnák egyes testrészeinkről. Ilyen esetben jelenthet megoldást az Aqualyx zsírbontó injekció, ami nem a kilóktól segít megszabadulni, hatása inkább centiméterekben mérhető. Ezzel az eljárással nemcsak bikiniszezonra készülhetünk. Vannak, akiknek esztétikai testkontúr gondjai ennél kényesebbek: a jól célozható kezeléssel könnyen kezelhetjük a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és a külső comb, de akár a térd vagy a nyak hátsó részén megjelenő lerakódásokat is. De nemcsak a nőknek ajánljuk, a férfiak számára is megoldást nyújt az esztétikai problémát jelentő, kórosan megnagyobbodott és elzsírosodott mell kezelésében.
 
 
Számoljunk le a tokával is
Az áll alatti zsírlerakódás és megereszkedett bőr oka lehet genetikai, de a drasztikus fogyás, vagy akár elhízás következtében is kialakulhat az esztétikailag nem túl előnyös toka. A kor előrehaladtával pedig szinte elkerülhetetlen a kötőszövetek meglazulása, aminek következtében bőrünk veszít rugalmasságából.  A zsírbontó eljárással a tokával is felvehetjük a harcot, csökkenthetjük annak méretét, majd rádiófrekvenciás vagy felszívódó szálas kezeléssel kiegészítve bőrünk feszességét is visszanyerhetjük.


 
Hosszú távú megoldás
Az alakformálás ennél egyszerűbb nem is lehetne, a hatóanyagot elég néhány ponton a kezelendő terület zsírszöveteibe fecskendezni, ami a hozzáadott lidocain érzéstelenítőnek köszönhetően minimális fájdalommal és kellemetlenséggel jár. Ha a bikiniszezonra már a legjobb formánkat szeretnénk hozni, érdemes minél előbb elkezdeni a kúrát, hiszen a kezeléseket 21-24 naponta lehet megismételni. A kívánt eredmény eléréséhez 3-6 alkalom szükséges.
Ne feledjük azonban, hogy önmagában az Aqualyx kezelés nem elég, az egészséges életmód, a rendszeres mozgás és a változatos étrend is elengedhetetlen az elért eredmény hosszútávú fenntartásához.
 
Te sem tudsz szabadulni a zsírpárnáktól és kipróbálnád a kezelést? Jelentkezz be konzultációra ide kattintva, vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

A május 31-ig váltott bérletekre 30% kedvezményt adunk a teljes árból!
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem