Blog

SYLFIRM HIPERPIGMENTÁCIÓS TERÁPIA

SYLFIRM HIPERPIGMENTÁCIÓS TERÁPIA

online időpontfoglalás
A fibroblasztok regenerációján keresztül a Sylfirm eszközt bőrfeszesítésre és tonizálásra használjuk, de a fibroblasztok állapotának javításával csökken a melazma és a hiperpigmentáció. A rádiófrekvenciás mikrotűkkel történő sebgyógyulás által érintett felszíni dermisz érhálózat úgy tűnik, szintén szerephez jut a melazma és a hiperpigmentáció állapotokban, illetve csökkenti az alapmembránban a melanociták számát.

"A Sylfirm a legjobb rádiófrekvenciás eszköz, amivel valaha is dolgoztam a melazma és a hiperpigmentáció kezelés terén, de nem csak melanocitákra hat, hanem a fibroblasztokat és a keringést is javítja.
Azért használom a Sylfirm gépet a melazma és a hiperpigmentáció kezelésére, mert elég hosszúak a tűk és optimálisan szabályozott szöveti hőmérsékletváltozást biztosít a hatékony és biztonságos megoldáshoz. Jómagam 2-3 hetente végzek összesen 3 kezelést (ha a páciens 60 év feletti, akkor 3-5 kezelés is szükséges). Minden egyes kezelésnél jól látható a melazma és a hiperpigmentáció csökkenése. Emellett az utolsó kezelés után 3 hónappal látható a végleges eredmény, a regenerálódott fibroblasztok, a jobb állapotú érhálózat és a melanociták csökkenése által " írja Dr Steven D. Shapiro
(Igazgató, Gardens Bőrgyógyászati és Kozmetikai Sebészeti Központ, Professzor, Miami Egyetem, Dermatológiai és Bőrsebészeti Kar)
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben