Blog

SYLFIRM HIPERPIGMENTÁCIÓS TERÁPIA

SYLFIRM HIPERPIGMENTÁCIÓS TERÁPIA

Online konzultáció
A fibroblasztok regenerációján keresztül a Sylfirm eszközt bőrfeszesítésre és tonizálásra használjuk, de a fibroblasztok állapotának javításával csökken a melazma és a hiperpigmentáció. A rádiófrekvenciás mikrotűkkel történő sebgyógyulás által érintett felszíni dermisz érhálózat úgy tűnik, szintén szerephez jut a melazma és a hiperpigmentáció állapotokban, illetve csökkenti az alapmembránban a melanociták számát.

"A Sylfirm a legjobb rádiófrekvenciás eszköz, amivel valaha is dolgoztam a melazma és a hiperpigmentáció kezelés terén, de nem csak melanocitákra hat, hanem a fibroblasztokat és a keringést is javítja.
Azért használom a Sylfirm gépet a melazma és a hiperpigmentáció kezelésére, mert elég hosszúak a tűk és optimálisan szabályozott szöveti hőmérsékletváltozást biztosít a hatékony és biztonságos megoldáshoz. Jómagam 2-3 hetente végzek összesen 3 kezelést (ha a páciens 60 év feletti, akkor 3-5 kezelés is szükséges). Minden egyes kezelésnél jól látható a melazma és a hiperpigmentáció csökkenése. Emellett az utolsó kezelés után 3 hónappal látható a végleges eredmény, a regenerálódott fibroblasztok, a jobb állapotú érhálózat és a melanociták csökkenése által " írja Dr Steven D. Shapiro
(Igazgató, Gardens Bőrgyógyászati és Kozmetikai Sebészeti Központ, Professzor, Miami Egyetem, Dermatológiai és Bőrsebészeti Kar)
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

ajánljuk figyelmedbe

4 DOLOG, AMIT NE TEGYÉL A BŐRÖDDEL A KIJÁRÁSI TILALOM ALATT – TANÁCSOK A ROYAL CLINICS KOLLÉGÁITÓL

ELINDÍTOTTUK ONLINE KONZULTÁCIÓNKAT!

IMAGE SKINCARE ÚJDONSÁGOK

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben