Blog

Oxigénnel a bőr fiatalításáért?

Oxigénnel a bőr fiatalításáért?

online időpontfoglalás
A kor előrehaladtával nemcsak a már sokat emlegetett hialuronsav és kollagén termelése csökken a szervezetünkben, a megfelelő oxigénellátás is egyre nehezebben biztosított bőrsejtjeink számára.  Az oxigénnel dúsított arckrémek javíthatnak a helyzeten, de lehetünk ennél még hatékonyabbak - a három kezelést magába foglaló Oxygeneo kúrával természetes módon, belülről újíthatjuk meg bőrünket.
 
Mi az oxigenizáció?
Nemcsak az életünk függ az oxigéntől, bőrünk állapotára is kihatással van a szervezetünkben található oxigén mennyisége. Bőrsejtjeink oxigénellátásának csökkenésével bőrünk veszít rugalmasságából és kialakulnak az először finom, majd egyre mélyebb ráncok. Nem kell kétségbe esnünk: természetes, hogy korunk előrehaladtával lassul bőrsejtjeink anyagcseréje, így csökken oxigénellátásuk. Bőrünk öregedési folyamataiba azonban a tudománynak köszönhetően már többféleképp is bele tudunk avatkozni: például olyan kezeléssel, amely belülről fokozza a bőrsejtek oxigénellátását és segít fellélegezni a bőrünknek.
 
És vannak még ezen kívül is módszereink.
Az Oxygeneo™ kúra hatása a külső kezelésen és a bőr saját, belső folyamatainak felpezsdítésén egyaránt alapszik.  A titka az oxigenizáció, a rádiófrekvenciás és az ultrahang technológia kombinációjában rejlik. Amellett, hogy az oxigenizálás javítja a bőr oxigénellátását, a rádiófrekvenciás hullámok által kibocsátott hő fokozza a kollagénrostok, az elasztin és a hialuronsav termelődését. A kezelés utolsó fázisában az ultrahang technológiát hívjuk segítségül, mely jócskán megnöveli a kezelés során a bőrbe juttatott hatóanyagok felszívódását és hasznosulását. A 3 kezeléstípus ötvözésével hosszú távú hatást érhetünk el akár az arcon, a nyakon és a dekoltázson egyaránt.


 
Hámlasztunk is
A bőr hámlasztása az innovatív, bőrön aktiválódó és csiszoló hatású Oxypod™ kapszulával történik, amely tartalmazza a bőr számára elengedhetetlen hasznos hatóanyagokat. A bőrtípustól és problémától függően 5 kezelés választható, amelyek a bőr egyéni szükségleteit célozzák meg. A kapszulák a bőrrel érintkezve aktiválódnak és a hatóanyagokat mélyen a bőrbe juttatva fejtik ki hatásukat. A kezelés során megszabadítjuk a bőrt az elhalt hámsejtektől és belülről oxigénnel töltjük fel, amely során a CO2 molekulák lecserélődnek, a sejttevékenység pedig megélénkül. A saját testünk erejét használva méregteleníthetjük a bőrünket és kezelhetjük az öregedés látható jeleit.
 


 
Kiknek ajánljuk?
Nemcsak bőrünk feszességét nyerhetjük vissza, de halványítja a pigmentfoltokat, tisztítja és nyugtatja a zsíros, gyulladt bőrt, és a fakó és fáradt bőr is újra üde és ragyogó lesz. Az érzékeny bőrűek is nyugodtan alkalmazhatják. 
 
 
Érdekel a kezelés? Jelentkezz be előbb konzultációnkra ide kattintva, vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés