Blog

KIPRÓBÁLTAM: MAVEX FOREVER ARCKEZELÉS

KIPRÓBÁLTAM: MAVEX FOREVER ARCKEZELÉS

Online konzultáció
 Nos, alaposan utánanéztem! A Ganoderma gombafajt (Pecsétviaszgomba) a távol-keleten a hosszú élet és fiatalság forrásának tartják és a keleti medicina több mint 4000 éve alkalmazza különleges gyógyhatása miatt. A régi időkben kizárólag a császárok és az uralkodók kiváltsága volt a több, mint 200 aktív hatóanyagot tartalmazó Reishinek vagy LingZhi-nek nevezett gomba fogyasztása. Ezt a természeti csodát, melyet évezredek óta a hosszú élet és fiatalság forrásának tartják, számos egyetem tanulmányozta és vizsgálataik igazolták, hogy a Ganoderma hatékonyan lassítja a bőröregedést!​

Igazoltan hatást gyakorol a sejtek megújulására és a ráncmélység csökkentésére, fokozza a bőr hidratáltságát és tónusát, fontos antioxidáns hatást fejt ki, mely nélkülözhetetlen a környezeti öregedés elleni harcban valamint stimulálja a kollagén szintézisét!

Fentiek tudatában élvezettel adtam át magam a relaxáló kezelésnek, melynek első lépéseként alapos bőrtisztításon estem át, kellemes illatú, hatóanyagos tisztító tejjel, melynek értékes összetevői előkészítették a bőrömet a következő lépésekre. Egy 7 sav elegyéből álló peelinggel folytatódott a bőrszépítés, mely eleinte finoman csipkedő érzést okozott, ami perceken belül elmúlt és selymes simaságú, friss bőrt hagyott maga után. A sejtmegújulást serkentő bőrfelszín-megújítás lehetővé tette a hatóanyagok tökéletes felszívódását, így a hialuronsavas, ganoderma kivonatban gazdag szérum maximálisan ki tudta fejteni a hatását. Az utolsó lépésben egy kellemes érzetű algás maszkot vitt fel a kezelő puha ecsettel az arcom, nyakam és dekoltázsom bőrére. Amíg pihentem, a maszk dolgozott – feszesített, rugalmasított - miközben az állaga megváltozott.

Végül egyben emelte le a kezelő az „álarcot” majd finom simító masszázsmozdulatokkal bekrémezte a bőröm. És az eredmény? A tükörből a fakó, kissé megzuhant bőr, fáradtságtól elmélyült barázdák helyett életteli, egészségesen ragyogó arc köszönt vissza. Mint kozmetikus, tisztában vagyok a klasszikus kozmetikai masszázsok ideiglenes bőrfeszesítő hatásával – ez a kezelés azonban pont nem erről szól! A hatás finomabb, viszont valódi! A kifinomult, minőségi hatóanyagokkal ér el szép eredményt, ami hosszú távon is a bőr javára válik. Érdemes kezelés-kúrában gondolkodni, mert a hatás így fokozható és tartóssá tehető!

A Ganoderma harcol a bőr idősödése ellen, és stimulálja a sejtmegújulást. Minden bőrtípusra megfelelő, különösen az érett bőrre, mely azonnal ragyogóbbá válik. A Mavex Forever család termékei kizárólag értékes növényi hatóanyagokat és újgenerációs fitokozmetikai komplexeket tartalmaznak, melyek a modern svájci kutatáson és high-tech gyártási technológiákon alapulnak. Jellemzőjük a bársonyos textúra, a finom illat és könnyű felszívódás.
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

ajánljuk figyelmedbe

4 DOLOG, AMIT NE TEGYÉL A BŐRÖDDEL A KIJÁRÁSI TILALOM ALATT – TANÁCSOK A ROYAL CLINICS KOLLÉGÁITÓL

ELINDÍTOTTUK ONLINE KONZULTÁCIÓNKAT!

IMAGE SKINCARE ÚJDONSÁGOK

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben