Blog

KIPRÓBÁLTAM: MAVEX FOREVER ARCKEZELÉS

KIPRÓBÁLTAM: MAVEX FOREVER ARCKEZELÉS

online időpontfoglalás
 Nos, alaposan utánanéztem! A Ganoderma gombafajt (Pecsétviaszgomba) a távol-keleten a hosszú élet és fiatalság forrásának tartják és a keleti medicina több mint 4000 éve alkalmazza különleges gyógyhatása miatt. A régi időkben kizárólag a császárok és az uralkodók kiváltsága volt a több, mint 200 aktív hatóanyagot tartalmazó Reishinek vagy LingZhi-nek nevezett gomba fogyasztása. Ezt a természeti csodát, melyet évezredek óta a hosszú élet és fiatalság forrásának tartják, számos egyetem tanulmányozta és vizsgálataik igazolták, hogy a Ganoderma hatékonyan lassítja a bőröregedést!​

Igazoltan hatást gyakorol a sejtek megújulására és a ráncmélység csökkentésére, fokozza a bőr hidratáltságát és tónusát, fontos antioxidáns hatást fejt ki, mely nélkülözhetetlen a környezeti öregedés elleni harcban valamint stimulálja a kollagén szintézisét!

Fentiek tudatában élvezettel adtam át magam a relaxáló kezelésnek, melynek első lépéseként alapos bőrtisztításon estem át, kellemes illatú, hatóanyagos tisztító tejjel, melynek értékes összetevői előkészítették a bőrömet a következő lépésekre. Egy 7 sav elegyéből álló peelinggel folytatódott a bőrszépítés, mely eleinte finoman csipkedő érzést okozott, ami perceken belül elmúlt és selymes simaságú, friss bőrt hagyott maga után. A sejtmegújulást serkentő bőrfelszín-megújítás lehetővé tette a hatóanyagok tökéletes felszívódását, így a hialuronsavas, ganoderma kivonatban gazdag szérum maximálisan ki tudta fejteni a hatását. Az utolsó lépésben egy kellemes érzetű algás maszkot vitt fel a kezelő puha ecsettel az arcom, nyakam és dekoltázsom bőrére. Amíg pihentem, a maszk dolgozott – feszesített, rugalmasított - miközben az állaga megváltozott.

Végül egyben emelte le a kezelő az „álarcot” majd finom simító masszázsmozdulatokkal bekrémezte a bőröm. És az eredmény? A tükörből a fakó, kissé megzuhant bőr, fáradtságtól elmélyült barázdák helyett életteli, egészségesen ragyogó arc köszönt vissza. Mint kozmetikus, tisztában vagyok a klasszikus kozmetikai masszázsok ideiglenes bőrfeszesítő hatásával – ez a kezelés azonban pont nem erről szól! A hatás finomabb, viszont valódi! A kifinomult, minőségi hatóanyagokkal ér el szép eredményt, ami hosszú távon is a bőr javára válik. Érdemes kezelés-kúrában gondolkodni, mert a hatás így fokozható és tartóssá tehető!

A Ganoderma harcol a bőr idősödése ellen, és stimulálja a sejtmegújulást. Minden bőrtípusra megfelelő, különösen az érett bőrre, mely azonnal ragyogóbbá válik. A Mavex Forever család termékei kizárólag értékes növényi hatóanyagokat és újgenerációs fitokozmetikai komplexeket tartalmaznak, melyek a modern svájci kutatáson és high-tech gyártási technológiákon alapulnak. Jellemzőjük a bársonyos textúra, a finom illat és könnyű felszívódás.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben
Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem