Blog

  • főoldal
  • Blog
  • SZUPER-ANTIOXIDÁNSOKKAL AZ EGÉSZSÉG FENNTARTÁSÁÉRT
SZUPER-ANTIOXIDÁNSOKKAL AZ EGÉSZSÉG FENNTARTÁSÁÉRT

SZUPER-ANTIOXIDÁNSOKKAL AZ EGÉSZSÉG FENNTARTÁSÁÉRT

online időpontfoglalás
Yana kollagén ital a visceláris zsír csökkentéséért
 
A visceláris zsír rizikófaktora a szív- és érrendszeri betegségeknek, cukorbetegségnek, köszvénynek, izületi arthrosisoknak és a demenciának is. Ennek oka, hogy a visceláris zsír hormonálisan aktív szteroid hormonokat és gyulladáskeltő interleukinokat termel. Mindenkiben felmerülhet a kérdés, honnan tudjuk, hogy magas-e a visceláris szír a szervezetünkben. Ennek van egy egyszerű formája, mégpedig a köldök körfogat mérése. Nőknél 83 cm, férfiaknál 95 cm a határérték, ha ennél magasabb számot mérünk, akkor magasabb a visceláris zsír is. Az okát a májműködés zavarában kereshetjük, amikor is a máj a rá háruló többletmunkát már nem képes elvégezni, és előbb-utóbb kialakul a visceláris zsír.
A Yana kollagén ital szuper-antioxidánsai, mint a gránátalma és az acai gyümölcs, illetve a zöldtea polifenoljai és katekinjei hatékonyan csökkentik a visceláris zsírt, a köldök kerületet és az inzulinrezisztenciát.
 
A Yana kollagén ital hozzájárul hajlékonyságunkhoz is
 
Az elégtelen folyadékfogyasztás és a helytelen testtartás okozza, hogy a reggel mért testmagasság minimum 1cm-rel magasabb, mint az esti. A csigolyák közötti tömöttrostos kötőszövetnek magas a hidratáltsága, a kevesebb folyadékfogyasztás hatására lelapul, így járulva hozzá a testmagasság csökkenéséhez.
A Yana kollagén italban lévő hialuronsav gondoskodik arról, hogy optimális legyen a kötőszövet hidratáltsága, ezáltal nemcsak magasabbak, hanem rugalmasabbak és hajlékonyabbak is leszünk.
 
A Yana kollagén ital, mint vérnyomásszabályozó
 
A gránátalmában lévő hatóanyag úgy hat, mint az ACE-gátló vérnyomáscsökkentő gyógyszerek, ezért a Yana kollagén ital fogyasztása segít optimális értéken tartani a vérnyomást. Ráadásul a Yana-ban található biológialilag aktív peptidben lévő aminosavakból épül fel az erek falában megtalálható III-as típusú kollagén. Ha ezek az aminosavak nem elérhetőek, akkor a szervezet helyettesíteni kezdi, de ez a kollagénrostok rugalmasságának csökkenéséhez vezet, ezért érdemes olyan fehérjét fogyasztani, amelyet már nem kell emészteni, tehát biológiailag aktív, és felkínálja a kollagénszintézishez szükséges alapanyagokat a szervezet számára.
 
A jó hír az élelmiszer-intoleranciában szenvedőknek, hogy ők is nyugodt szívvel fogyaszthatják a Yana kollagén italt, hiszen nem tartalmaz glutént, tejfehérjét és tojásfehérjét sem, ami a legtöbb proteinszeletben megtalálható.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing