Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Feltölt és formáz: természetes szépülés Yvoire töltőanyaggal
Feltölt és formáz: természetes szépülés Yvoire töltőanyaggal

Feltölt és formáz: természetes szépülés Yvoire töltőanyaggal

online időpontfoglalás
Az idősödés jeleivel nemcsak műtéttel, vagy szervezetünktől idegen anyagokkal vehetjük fel a harcot, olyan természetes megoldások is a rendelkezésünkre állnak, mint az Yvoire hialuronsavas töltés. De nemcsak a ráncaink csökkentésében nyújt hatékony megoldást és segít visszanyerni bőrünk rugalmasságát, az arcvonásainkat is korrigálhatjuk anélkül, hogy plasztikai beavatkozáson esnénk át. 

 
Természetes töltőanyag minőségi garanciával
Nem kell ölbe tett kézzel várnunk, míg fokozatosan veszítjük el fiatalos vonásainkat – az öregedési folyamatot késleltethetjük azáltal, hogy pótoljuk az elveszített hialuronsavat, ezáltal természetes módon támogatva a bőrünket. Erre gyors, és látványos megoldások is vannak, hosszú hónapokig tartó eredménnyel! Ilyen például a hialuronsav pótlása: az anyag fontos alkotóeleme bőrünknek, amely a hámréteg vízfelvevő képességéért felel, emellett fontos szerepet játszik a bőr egészségének és vitalitásának megőrzésében. Az Yvoire töltőanyag minimálisan módosított hialuronsavat tartalmaz, melynek alkalmazása biztonságos, hatása pedig rendkívül tartós. Az Yvoire-al szintetikus anyagok nélkül szépülhetünk, a töltőanyag szövetbarát, a Royal Clinics garanciát is vállal a felhasznált töltőanyagok minőségére és tisztaságára.
 
  
Ráncfeltöltés és volumenizálás
A képlet egyszerű: a töltőanyag bőrbe injektálásával a hialuronsav molekulák magukhoz láncolják a vizet, hatására pedig csökkennek a felszíni és a mélyebb ráncok. Az érzékeny bőrűek számára gyakran nehézséget jelent a megfelelő kezelések kiválasztása, de az Yvoire Classic kisméretű hialuronsavas molekulákat tartalmazó töltőanyag számukra is megoldást jelenthet a bőrfelszíni ráncok enyhítésére. A mélyebb ráncok korrigálása már a közepes méretű hialuronsav molekulákat tartalmazó Yvoire Volume töltőanyaggal történik, amely hatékonyan adja vissza az arc elveszített volumenét.
 

 
Nemcsak feltölt, formáz is
Nem kell kés alá feküdni és hosszú felépüléssel járó beavatkozásokon átesnünk, ha nem vagyunk elégedettek orrunk formájával, vagy állunk ívével – az Yvoire hialuronsavas töltéssel vágás nélkül érhetjük el a kívánt eredményt. Néhány szúrással korrigálható és kiegyenesíthető például egy görbe orrnyereg, vagy tökéletesíthető egy állkapocs ív. Ilyen esetben, akár csak ajakfeltöltésnél,  az Yvoire Contour 3D-s részecskéket is alkalmazó új technológiát alkalmazzuk, amely hatékonyan definiálja a kontúrokat és természetes módon modellezhetjük újra vonásainkat.
 
Érdekel a kezelés? Minden vendégünk, aki Yvoire hialuronsavas töltésre foglal júniusban, egy választható Image Skincare kezelést kap ajándékba!
Jelentkezz konzultációnkra ide kattintva, vagy érdeklődj érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing