Blog

Fényes jövő a bőrápolásban

Fényes jövő a bőrápolásban

online időpontfoglalás
Add meg bőrödnek a fényes jövőt új az IMAGE Skincare professzionális kozmetikai márka újdonságaival, melyek elűzik a fáradtságot és belülről-kifelé világítják meg a bőrt! A legújabb ragyogásfokozó termékek célja a fakó bőr és az egyenetlen bőrtónus kezelése. A fejlett, klinikailag igazoltan hatásos fehérítő hatóanyagok növelik a bőr tisztaságát, korrigálják a pigmentációt és segítik a bőr fáradt megjelenéséért leginkább felelős környezeti tényezők elleni védekezést. Az IMAGE Skincare több mint 15 éve dolgozik együtt a bőrápolási szakemberekkel, hogy minden egyes termék megfelelő tesztelésen menjen át és az eredmények valóban igazoltak lehessenek. 

RAGYOGÁS, ÚJRATÖLTVE - ILUMA intense facial illuminator

Ez az erőteljesen fehérítő fokozó tranexaminsavat, C-vitamint és egy antioxidáns peptidet tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a pigmentációt és a sötét foltokat, miközben fokozzák az egyenetlen bőrtónus ragyogását.  Tranexaminsav és glikolsav segítenek a sötét foltok és az egyenetlen bőrszín korrekciójában. C-vitamin és antioxidáns peptid fokozza a bőr egészséges fényét és javítja rugalmasságát. Természetes kivonatokat tartalmazó fehérítő komplex és niacinamid segítik a hidratálást, és támogatják a ragyogó, egészséges bőrképet.

A RAGYOGÁS ÚTJÁN - ILUMA intense brightening exfoliating cleanser

Ez a gyengéd finomító hatású lemosó eltávolítja a szennyeződést, láthatóan fehéríti a bőrt és ragyogást ad neki. A benne található önsemlegesítő gombaenzim a bőr természetes hámlását utánozza, nem támadja a bőr barrier funkcióját. Környezetbarát bambusz szférák és okos érzékelő gyöngyök nyomásra feloldódnak és gyengéden, ám alaposan hámlasztanak, a felszínre hozzák a világosabb, simább bőrfelületet, ezáltal a bőr sima és ragyogó megjelenést kap. Egy lépésben friss habzó lemosó és hámlasztó is.

HIDRATÁLÁS, AMIKOR SZÜKSÉGÉT ÉRZED - VITAL C hydrating facial mist

Ez a napi revitalizáló spray antioxidáns C-vitaminnal és arany szubmikro-részecskékkel segít megvédeni a bőrt a környezeti stresszoroktól. Az ultrakönnyű permet felfrissíti és energiával tölti fel a bőrt, és minden egyes használatkor hidratál. Könnyű, utazáshoz is könnyen elpakolható permet, természetes préselt cukornád kivonattal a bársonyos puhaságért, energizáló természetes citrusillattal a revitalázált bőr érdekében.

Ahogy a természet a napsugarak által újjáéled, úgy bőr is visszanyeri ragyogását és természetes fényét, a bőrápolási program pedig egy újabb, jobb és átfogóbb szintre emelkedett az Image Skincare újdonságok használata révén.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben