Blog

Fényes jövő a bőrápolásban

Fényes jövő a bőrápolásban

online időpontfoglalás
Add meg bőrödnek a fényes jövőt új az IMAGE Skincare professzionális kozmetikai márka újdonságaival, melyek elűzik a fáradtságot és belülről-kifelé világítják meg a bőrt! A legújabb ragyogásfokozó termékek célja a fakó bőr és az egyenetlen bőrtónus kezelése. A fejlett, klinikailag igazoltan hatásos fehérítő hatóanyagok növelik a bőr tisztaságát, korrigálják a pigmentációt és segítik a bőr fáradt megjelenéséért leginkább felelős környezeti tényezők elleni védekezést. Az IMAGE Skincare több mint 15 éve dolgozik együtt a bőrápolási szakemberekkel, hogy minden egyes termék megfelelő tesztelésen menjen át és az eredmények valóban igazoltak lehessenek. 

RAGYOGÁS, ÚJRATÖLTVE - ILUMA intense facial illuminator

Ez az erőteljesen fehérítő fokozó tranexaminsavat, C-vitamint és egy antioxidáns peptidet tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a pigmentációt és a sötét foltokat, miközben fokozzák az egyenetlen bőrtónus ragyogását.  Tranexaminsav és glikolsav segítenek a sötét foltok és az egyenetlen bőrszín korrekciójában. C-vitamin és antioxidáns peptid fokozza a bőr egészséges fényét és javítja rugalmasságát. Természetes kivonatokat tartalmazó fehérítő komplex és niacinamid segítik a hidratálást, és támogatják a ragyogó, egészséges bőrképet.

A RAGYOGÁS ÚTJÁN - ILUMA intense brightening exfoliating cleanser

Ez a gyengéd finomító hatású lemosó eltávolítja a szennyeződést, láthatóan fehéríti a bőrt és ragyogást ad neki. A benne található önsemlegesítő gombaenzim a bőr természetes hámlását utánozza, nem támadja a bőr barrier funkcióját. Környezetbarát bambusz szférák és okos érzékelő gyöngyök nyomásra feloldódnak és gyengéden, ám alaposan hámlasztanak, a felszínre hozzák a világosabb, simább bőrfelületet, ezáltal a bőr sima és ragyogó megjelenést kap. Egy lépésben friss habzó lemosó és hámlasztó is.

HIDRATÁLÁS, AMIKOR SZÜKSÉGÉT ÉRZED - VITAL C hydrating facial mist

Ez a napi revitalizáló spray antioxidáns C-vitaminnal és arany szubmikro-részecskékkel segít megvédeni a bőrt a környezeti stresszoroktól. Az ultrakönnyű permet felfrissíti és energiával tölti fel a bőrt, és minden egyes használatkor hidratál. Könnyű, utazáshoz is könnyen elpakolható permet, természetes préselt cukornád kivonattal a bársonyos puhaságért, energizáló természetes citrusillattal a revitalázált bőr érdekében.

Ahogy a természet a napsugarak által újjáéled, úgy bőr is visszanyeri ragyogását és természetes fényét, a bőrápolási program pedig egy újabb, jobb és átfogóbb szintre emelkedett az Image Skincare újdonságok használata révén.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing