Blog

  • főoldal
  • Blog
  • A fiatalítás forradalma: plasztika helyett hialuronsav?
A fiatalítás forradalma: plasztika helyett hialuronsav?

A fiatalítás forradalma: plasztika helyett hialuronsav?

online időpontfoglalás
Sokan, ha esztétikai kezelésekről hallanak, azonnal radikális beavatkozásokra, az arcvonások megváltoztatására gondolnak. Aki viszont ennél a pontnál tovább is lát, az tudhatja, hogy a plasztikán túl még nagyon színes a kínálat a szépülést, fiatalodást szolgáló eljárásokban. Ott van például a hialuronsavas kezelések köre. Az anyag neve ismerősen csenghet arckrémeinkből, azonban ha valóban mélyreható és látványos eredményeket szeretnénk vele elérni, orvosunk segítségével szintet léphetünk használatában.
 
Miért is a hialuronsav?
A hialuronsav bőrünk természetes alkotóeleme, mely a bőr rugalmasságáért és hidratáltságáért felel. Vízmegkötő hatással bír és fontos szerepet játszik bőrünk egészségének megőrzésében. Húszas éveinktől a hialuronsav termelés intenzitása azonban csökken és szép lassan megjelennek arcunkon a nemkívánatos ráncok. Nem kell azonban egyből sebészhez fordulnunk, ha szeretnénk visszanyerni fiatalságunkat. Helyette választhatunk természetesebb és minimálisan invazív megoldást is: a fiatalságunkban kulcsszerepet betöltő hialuronsavat koncentrált formában, kiadósabb mennyiségben, injektálva is bőrünkbe juttathatjuk.

1, Általános feszesítés: a Profhilo
Az egyik legnépszerűbb kezelés a Royal Clinicsben a Profhilo, nem véletlenül: ez a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, amit elég csupán néhány ponton a bőrbe injektálni a tökéletes eredmény eléréséhez. Az arcon 5-5 meghatározott pontban egyenletesen történik az anyag befecskendezése, amely azonnal elkezd terjedni a bőrben és hosszantartó hatást, valamint mély hidratálást eredményez. Ezzel nemcsak természetesen, de egyszerűen és gyorsan szépülhetünk: arcunk hosszú hónapokra feszesebbé válik, apróbb ráncaink elhalványodnak. Az időhiány sem lehet kifogás: pár perc az ebédszünetből a rugalmas és feszes bőrért! 2, Célzott ráncfeltöltés vagy volumennövelés
 
Van, hogy konkrét problémával érkezik a páciens és nem a kor előrehaladtának általános jeleit halványítanánk. Ilyen például, amikor a szem körüli ráncok enyhítése, vagy a lapos, ív nélküli ajkak dúsítása a cél. Ezekben az esetekben is a hialuronsavas töltés jelentheti a megoldást. A bőrbarát, teljesen természetes töltőanyag a megfelelő bőrrétegbe fecskendezve segít növelni az ajkak volumenét és az ajkak környékén kialakult ráncok korrigálását. Az önbizalom nem ezen fog múlni, az eredmény esztétikus és azonnal látható. Feleslegesek az aggodalmaink, hogy idegen anyag kerül a bőrünkbe: a zömében hialuronsavat tartalmazó töltőanyag szövetbarát, a Royal Clinics garanciát vállal a felhasznált töltőanyagok minőségére, tisztaságára.3, Formázás
 
Bizonyos esetekben a szépészeti probléma nem korfüggő. Van, hogy egyes arcvonásaink formája, hiányosságai, vagy aszimmetriája jelenti a gondot. Tudjunk róla, hogy ilyen esetekben sem feltétlenül kell kés alá feküdnünk, a hialuronsavas arcformázás egyre jelentősebb szerepet kap, köszönhetően az orvosok sokoldalú képzésének és a töltőanyagok fejlődésének. A megfelelő töltőanyag megválasztásával és néhány szúrással korrigálható például egy aszimmetrikus ajak formája, kiegyenesíthető egy görbe orrnyereg, vagy tökéletesíthető egy állkapocs ív.
 
Végül, ne felejtsük a legfontosabbat: a hialuronsavas kezelések injekciózással történnek, így minimális kellemetlenséggel járnak és mindössze néhány percig tartanak!
 
Te is természetes módon szépülnél, a szervezetedtől idegen anyagok nélkül? Jelentkezz be előbb konzultációnkra ide kattintva, vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon.
 
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés