Blog

KELLEMES FESZESEDÉS

KELLEMES FESZESEDÉS

Online konzultáció
Szerencsére egyre több eszköz áll rendelkezésünkre, hogy ezt a folyamatot lelassítsuk, megakasszuk és bőrünket a fiatalkori működési tempóra ösztönözzük. Azzal is tisztában vagyunk, hogy könnyebb a ráncosodást megelőzni, a bőrt karbantartani, mint a már meglévő ráncok megjelenését csökkenteni. Ennek szellemében kezdtem keresgélésbe a világhálón egy hatékony, ugyanakkor fájdalommal nem járó kezelés után.

Csak semmi kellemetlenség…

A Venus Freeze-t világújdonságként hirdették, elsőre mégis átugrottam, mivel a „Freeze” miatt azt hittem hideg-sokk terápiáról van szó – a hideget pedig nem szeretem. Még szerencse, hogy végül mégiscsak utánanéztem: kiderült, hogy a Venus Freeze elnevezés a ráncok befagyasztására utal és teszi mindezt egy kellemesen meleg energiamátrix segítségével! Irány a Royal Clinics, ahol a módszer vezető- szakértői vesznek kezelésbe – a Venus Freeze-t ugyanis ők hozták be az országba. 

A kedves fogadtatás majd a sminkem eltávolítása után a kezelő zselét simít az arcbőrömre, nyakamra és dekoltázsomra, majd a kellemesen melegedő kezelőfejjel folyamatosan körözve a bőrömön megkezdi a kezelést. Amit érzek, az kellemes meleg, melyet a kezelőfej masszírozó mozdulatai az egész bőrömben egyenletesen eloszlatnak. Várom, hogy mikor következik a szúrós-csípős érzés rész legalábbis valami, ami kizökkent az alfa-állapotból – de szerencsére nem következik! Szinte elalszom, de mivel nem szeretnék egy percet sem elmulasztani, belülről figyelek arra, mit is érzek pontosan. Ahogy közeledik a kezelés vége, olyan érzés, mintha bőrömön feszesítő pakolás lenne – de ezúttal belülről! Kérésemre a kezelő részletesen elmeséli mi is történik:

Tudományos? Fantasztikus!

A multipoláris rádiófrekvencia és pulzáló mágneses mező által létrehozott sűrű energiamátrix kiváltja a rostok összehúzódását, kollagén szintézist és zsírbontást eredményez. Ez az egyetlen technológia, mely a kollagén szintézisét két külön mechanizmussal serkenti, és ennek köszönhetően látványosan és hosszantartó eredményekkel javítja a bőr állapotát.  A kötőszövet feszességének fokozódása mellett a kezelt területen új, egészséges vérerek képződnek, aminek köszönhetően javul a bőr oxigén- és tápanyag-ellátottsága. Hásmechanizmusával a laza bőr kezelése, az arc és nyak ráncainak kezelése, az alakformálás és cellulitkezelés egyaránt rendkívül hatékony – ez utóbbiakhoz egy méretes testkezelő fejet használnak.

A Venus Freeze fájdalommentes, meleg, masszázs-szerű, relaxáló kezelés. A kezelés során tapasztalható bőrpír 1-2 órán belül elmúlik. Feszesítő hatása igen tartós, mert az újonnan képződött kötőszövet képezi a változás alapját.  A legjobb eredményhez 6-8 alkalom javasolt, de én már egy után is úgy éreztem, hogy a bőröm szépen ”összekapta magát”!

A képen a Royal Clinics páciense, Kocsis Korinna szépségkirálynő látható Venus Freeze kezelés közben.

Írta: Fodor Kassai Mónika
Forrás: http://www.ruzsesmas.hu/index.php/smink/1376-kellemes-feszesedes
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

ajánljuk figyelmedbe

4 DOLOG, AMIT NE TEGYÉL A BŐRÖDDEL A KIJÁRÁSI TILALOM ALATT – TANÁCSOK A ROYAL CLINICS KOLLÉGÁITÓL

ELINDÍTOTTUK ONLINE KONZULTÁCIÓNKAT!

IMAGE SKINCARE ÚJDONSÁGOK

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben