Blog

KELLEMES FESZESEDÉS

KELLEMES FESZESEDÉS

online időpontfoglalás
Szerencsére egyre több eszköz áll rendelkezésünkre, hogy ezt a folyamatot lelassítsuk, megakasszuk és bőrünket a fiatalkori működési tempóra ösztönözzük. Azzal is tisztában vagyunk, hogy könnyebb a ráncosodást megelőzni, a bőrt karbantartani, mint a már meglévő ráncok megjelenését csökkenteni. Ennek szellemében kezdtem keresgélésbe a világhálón egy hatékony, ugyanakkor fájdalommal nem járó kezelés után.

Csak semmi kellemetlenség…

A Venus Freeze-t világújdonságként hirdették, elsőre mégis átugrottam, mivel a „Freeze” miatt azt hittem hideg-sokk terápiáról van szó – a hideget pedig nem szeretem. Még szerencse, hogy végül mégiscsak utánanéztem: kiderült, hogy a Venus Freeze elnevezés a ráncok befagyasztására utal és teszi mindezt egy kellemesen meleg energiamátrix segítségével! Irány a Royal Clinics, ahol a módszer vezető- szakértői vesznek kezelésbe – a Venus Freeze-t ugyanis ők hozták be az országba. 

A kedves fogadtatás majd a sminkem eltávolítása után a kezelő zselét simít az arcbőrömre, nyakamra és dekoltázsomra, majd a kellemesen melegedő kezelőfejjel folyamatosan körözve a bőrömön megkezdi a kezelést. Amit érzek, az kellemes meleg, melyet a kezelőfej masszírozó mozdulatai az egész bőrömben egyenletesen eloszlatnak. Várom, hogy mikor következik a szúrós-csípős érzés rész legalábbis valami, ami kizökkent az alfa-állapotból – de szerencsére nem következik! Szinte elalszom, de mivel nem szeretnék egy percet sem elmulasztani, belülről figyelek arra, mit is érzek pontosan. Ahogy közeledik a kezelés vége, olyan érzés, mintha bőrömön feszesítő pakolás lenne – de ezúttal belülről! Kérésemre a kezelő részletesen elmeséli mi is történik:

Tudományos? Fantasztikus!

A multipoláris rádiófrekvencia és pulzáló mágneses mező által létrehozott sűrű energiamátrix kiváltja a rostok összehúzódását, kollagén szintézist és zsírbontást eredményez. Ez az egyetlen technológia, mely a kollagén szintézisét két külön mechanizmussal serkenti, és ennek köszönhetően látványosan és hosszantartó eredményekkel javítja a bőr állapotát.  A kötőszövet feszességének fokozódása mellett a kezelt területen új, egészséges vérerek képződnek, aminek köszönhetően javul a bőr oxigén- és tápanyag-ellátottsága. Hásmechanizmusával a laza bőr kezelése, az arc és nyak ráncainak kezelése, az alakformálás és cellulitkezelés egyaránt rendkívül hatékony – ez utóbbiakhoz egy méretes testkezelő fejet használnak.

A Venus Freeze fájdalommentes, meleg, masszázs-szerű, relaxáló kezelés. A kezelés során tapasztalható bőrpír 1-2 órán belül elmúlik. Feszesítő hatása igen tartós, mert az újonnan képződött kötőszövet képezi a változás alapját.  A legjobb eredményhez 6-8 alkalom javasolt, de én már egy után is úgy éreztem, hogy a bőröm szépen ”összekapta magát”!

A képen a Royal Clinics páciense, Kocsis Korinna szépségkirálynő látható Venus Freeze kezelés közben.

Írta: Fodor Kassai Mónika
Forrás: http://www.ruzsesmas.hu/index.php/smink/1376-kellemes-feszesedes
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben