Blog

KELLEMES FESZESEDÉS

KELLEMES FESZESEDÉS

Online konzultáció
Szerencsére egyre több eszköz áll rendelkezésünkre, hogy ezt a folyamatot lelassítsuk, megakasszuk és bőrünket a fiatalkori működési tempóra ösztönözzük. Azzal is tisztában vagyunk, hogy könnyebb a ráncosodást megelőzni, a bőrt karbantartani, mint a már meglévő ráncok megjelenését csökkenteni. Ennek szellemében kezdtem keresgélésbe a világhálón egy hatékony, ugyanakkor fájdalommal nem járó kezelés után.

Csak semmi kellemetlenség…

A Venus Freeze-t világújdonságként hirdették, elsőre mégis átugrottam, mivel a „Freeze” miatt azt hittem hideg-sokk terápiáról van szó – a hideget pedig nem szeretem. Még szerencse, hogy végül mégiscsak utánanéztem: kiderült, hogy a Venus Freeze elnevezés a ráncok befagyasztására utal és teszi mindezt egy kellemesen meleg energiamátrix segítségével! Irány a Royal Clinics, ahol a módszer vezető- szakértői vesznek kezelésbe – a Venus Freeze-t ugyanis ők hozták be az országba. 

A kedves fogadtatás majd a sminkem eltávolítása után a kezelő zselét simít az arcbőrömre, nyakamra és dekoltázsomra, majd a kellemesen melegedő kezelőfejjel folyamatosan körözve a bőrömön megkezdi a kezelést. Amit érzek, az kellemes meleg, melyet a kezelőfej masszírozó mozdulatai az egész bőrömben egyenletesen eloszlatnak. Várom, hogy mikor következik a szúrós-csípős érzés rész legalábbis valami, ami kizökkent az alfa-állapotból – de szerencsére nem következik! Szinte elalszom, de mivel nem szeretnék egy percet sem elmulasztani, belülről figyelek arra, mit is érzek pontosan. Ahogy közeledik a kezelés vége, olyan érzés, mintha bőrömön feszesítő pakolás lenne – de ezúttal belülről! Kérésemre a kezelő részletesen elmeséli mi is történik:

Tudományos? Fantasztikus!

A multipoláris rádiófrekvencia és pulzáló mágneses mező által létrehozott sűrű energiamátrix kiváltja a rostok összehúzódását, kollagén szintézist és zsírbontást eredményez. Ez az egyetlen technológia, mely a kollagén szintézisét két külön mechanizmussal serkenti, és ennek köszönhetően látványosan és hosszantartó eredményekkel javítja a bőr állapotát.  A kötőszövet feszességének fokozódása mellett a kezelt területen új, egészséges vérerek képződnek, aminek köszönhetően javul a bőr oxigén- és tápanyag-ellátottsága. Hásmechanizmusával a laza bőr kezelése, az arc és nyak ráncainak kezelése, az alakformálás és cellulitkezelés egyaránt rendkívül hatékony – ez utóbbiakhoz egy méretes testkezelő fejet használnak.

A Venus Freeze fájdalommentes, meleg, masszázs-szerű, relaxáló kezelés. A kezelés során tapasztalható bőrpír 1-2 órán belül elmúlik. Feszesítő hatása igen tartós, mert az újonnan képződött kötőszövet képezi a változás alapját.  A legjobb eredményhez 6-8 alkalom javasolt, de én már egy után is úgy éreztem, hogy a bőröm szépen ”összekapta magát”!

A képen a Royal Clinics páciense, Kocsis Korinna szépségkirálynő látható Venus Freeze kezelés közben.

Írta: Fodor Kassai Mónika
Forrás: http://www.ruzsesmas.hu/index.php/smink/1376-kellemes-feszesedes
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

A szépség és az erős immunrendszer tartópillérei mostantól kéz a kézben járnak

Parkolási kellemetlenésgek elkerülésére segítség

Lendületes fogyás, megbízható anyagcsere program az egészség jegyében

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben
ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Bővebben