Blog

RÁNCFELTÖLTÉS HOZOTT ANYAGBÓL

RÁNCFELTÖLTÉS HOZOTT ANYAGBÓL

Online konzultáció
Amikor már egy nagy alvás, pihentető hétvége vagy egy méregdrága ráncsimító pakolás sem segít, bizony elgondolkodik az ember lánya arról, mit is lehetne tenni sürgősen az állagmegóvás érdekében.  Gyors, látványos és kevés hűhóval járó megoldásra vágyunk mindannyian, ami visszaadja régi, friss arcvonásainkat.

A ráncfeltöltés jól hangzik: kis beavatkozás, hamar megvan, gyakorlatilag nincs gyógyulási idő és rögtön látványos. Igen ám, de az idegen anyag a bőr alatt sokak számára nehezen elfogadható.

Félő, hogy a betöltött anyag elmozdul a helyéről és az allergiás reakciótól való félelem sem alaptalan, hiszen még az allergiatesztelt készítmények is okozhatnak problémát az arra fokozottan érzékenyeknél. Ám van valami, ami biztosan nem jár semmiféle mellékhatással: a saját testünkből nyert feltöltő anyag! Egy vérvétel az ára csupán a Biofiller kinyerésének, amely ideális töltőanyag: természetes, nem vált ki immunreakciót, azaz nem allergén, nem mozdul el – teljességgel elfogadható a szervezetünk számára. Ráadásul a vérből nyert plazmának van még egy hatalmas előnye: a ráncfeltöltés mellett értékes összetevői, magas minőségű fehérjéi serkentik a bőr saját újjáépítő folyamatait, így a bőr megfiatalodik.

A „hozott anyagból dolgozunk” kifejezés ez esetben tehát kifejezetten pozitív! De hogyan is készül ez a nagyszerű, kétszeresen hatékony anyag?  A levett vért speciális centrifugában külön alkotórészekre választják. A leghasznosabb és leggazdagabb részt apró tűszúrások segítségével (mezoterápiás eljárással) visszajuttatják a teljes arc bőrébe. A vérplazmát ezután hevítik, majd hűtik, ami által egy kocsonyás, feltöltésre tökéletesen alkalmas Biofiller anyagot kapnak. Ezzel végzi a bőrgyógyász magát a töltést, a megfelelő helyeken. A feltöltés hatása 2-3 hónapon át megmarad és a legjobb eredményhez öt alkalommal javasolt elvégezni.  Az egyéb töltőanyagokéhoz képest ugyan rövidebb a feltöltő hatás időtartama, ugyanakkor az ismétlések hatására a bőr egész állaga általános javulásnak indul. Megnő a kollagén és elasztin állomány nagysága, a bőr rugalmassága javul, természetes volumennövekedés tapasztalható. A ráncfeltöltésben bevezetett újdonság, a Biofiller tehát nem egyszerűen töltőanyag, hanem sokkal több annál! Bőrünk számára a megfiatalodás valódi forrása. 
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

ajánljuk figyelmedbe

4 DOLOG, AMIT NE TEGYÉL A BŐRÖDDEL A KIJÁRÁSI TILALOM ALATT – TANÁCSOK A ROYAL CLINICS KOLLÉGÁITÓL

ELINDÍTOTTUK ONLINE KONZULTÁCIÓNKAT!

IMAGE SKINCARE ÚJDONSÁGOK

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben