Blog

RÁNCFELTÖLTÉS HOZOTT ANYAGBÓL

RÁNCFELTÖLTÉS HOZOTT ANYAGBÓL

online időpontfoglalás
Amikor már egy nagy alvás, pihentető hétvége vagy egy méregdrága ráncsimító pakolás sem segít, bizony elgondolkodik az ember lánya arról, mit is lehetne tenni sürgősen az állagmegóvás érdekében.  Gyors, látványos és kevés hűhóval járó megoldásra vágyunk mindannyian, ami visszaadja régi, friss arcvonásainkat.

A ráncfeltöltés jól hangzik: kis beavatkozás, hamar megvan, gyakorlatilag nincs gyógyulási idő és rögtön látványos. Igen ám, de az idegen anyag a bőr alatt sokak számára nehezen elfogadható.

Félő, hogy a betöltött anyag elmozdul a helyéről és az allergiás reakciótól való félelem sem alaptalan, hiszen még az allergiatesztelt készítmények is okozhatnak problémát az arra fokozottan érzékenyeknél. Ám van valami, ami biztosan nem jár semmiféle mellékhatással: a saját testünkből nyert feltöltő anyag! Egy vérvétel az ára csupán a Biofiller kinyerésének, amely ideális töltőanyag: természetes, nem vált ki immunreakciót, azaz nem allergén, nem mozdul el – teljességgel elfogadható a szervezetünk számára. Ráadásul a vérből nyert plazmának van még egy hatalmas előnye: a ráncfeltöltés mellett értékes összetevői, magas minőségű fehérjéi serkentik a bőr saját újjáépítő folyamatait, így a bőr megfiatalodik.

A „hozott anyagból dolgozunk” kifejezés ez esetben tehát kifejezetten pozitív! De hogyan is készül ez a nagyszerű, kétszeresen hatékony anyag?  A levett vért speciális centrifugában külön alkotórészekre választják. A leghasznosabb és leggazdagabb részt apró tűszúrások segítségével (mezoterápiás eljárással) visszajuttatják a teljes arc bőrébe. A vérplazmát ezután hevítik, majd hűtik, ami által egy kocsonyás, feltöltésre tökéletesen alkalmas Biofiller anyagot kapnak. Ezzel végzi a bőrgyógyász magát a töltést, a megfelelő helyeken. A feltöltés hatása 2-3 hónapon át megmarad és a legjobb eredményhez öt alkalommal javasolt elvégezni.  Az egyéb töltőanyagokéhoz képest ugyan rövidebb a feltöltő hatás időtartama, ugyanakkor az ismétlések hatására a bőr egész állaga általános javulásnak indul. Megnő a kollagén és elasztin állomány nagysága, a bőr rugalmassága javul, természetes volumennövekedés tapasztalható. A ráncfeltöltésben bevezetett újdonság, a Biofiller tehát nem egyszerűen töltőanyag, hanem sokkal több annál! Bőrünk számára a megfiatalodás valódi forrása. 
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben
Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem