Blog

Te ismered a mikrotűk titkát?

Te ismered a mikrotűk titkát?

online időpontfoglalás
-30%! Tavaszi megújulás mikrotűs kezelésekkel!
Használd ki ÁPRILISI AKCIÓNKAT, melyben minden MIKROTŰS KEZELÉS BÉRLETÜNK 30%-os kedvezménnyel érhető el!Szépészeti trendek jönnek és mennek, őrült ütemben fejlődik a technológia, de a mikrotűs kezelések állócsillagnak számítanak az orvos-esztétika egén. Te tudod, mi a titkuk? Népszerűségük kettős hatásukban rejlik, melyhez az apró tűk által ejtett láthatatlan mikrosérülések jelenik a kulcsot.  
 
A mikrotűs kezelések hatékonyságának titka
 
Akár a hagyományos, akár a legújabb trendek szerint rádiófrekvenciával kombinált mikrotűs kezelésen veszünk részt, az eljárás gyökere ugyanaz: a mikrotűk a bőrben a dermisz rétegig hatolva parányi kis sérüléseket okoznak, amelyek elindítják a bőr természetes öngyógyító folyamatát. Ennek következtében beindul a kollagéntermelődés– az a folyamat, mely korunk előrehaladtával egyre lassul, aminek köszönhetően bőrünk megereszkedik, ráncosodik.
 
A mikrotűs kezelések haszna azonban nem merül ki a kollagéntermelésnél: a szúrások által képződött mikrocsatornák biztosítják a kezelés alatt használt hatóanyagok biztosabb eljutását a bőr mélyebb rétegeibe. 
 
Lehet ezt még fokozni? 
 
A rádiókrevenciával kombinált kezelések még hatékonyabbak: a bőrbe jutó tűkön keresztül fel is melegítik a kezelt bőrfelületet, így tovább fokozzák a kollagénindukciót.
 
Klinikánkon háromféle mikrotűs technológiával varázsoljuk szebbé vendégeink bőrét, mutatjuk melyek azok:

 
Egyszerű és nagyszerű: a mikrotűs kezelések hagyományos eszköze ez a több száz apró tűt tartalmazó henger. A tűk a bőr felszínén görgetve hatolnak be a bőrbe és fejtik ki jótékony hatásukat. Mint minden mikrotűs eljárásnak, a dermarollernek is az egyik legfőbb eredménye, hogy stimulálja a kollagén termelését. A kezelés hatékonyságát növelhetjük különböző hatóanyagokkal, amelyek a tűk okozta mikrosérüléseken keresztül jutnak a bőrbe. A dermarollernek is megvan azonban az előnye a többi kezeléssel szemben: kisméretű feje gyengéd és pontos: a szemkörnyéki ráncokat is hatékonyan kezelhetjük így az erre a célra kifejlesztett kisebb méretű hengerrel.
Korábbi, hibátlan arcbőrödről álmodozol? Még nem fújta el a szél! Ez az arcfiatalító kezelés egyesíti az orvosi rádiófrekvencia korábbi hatásait, mindezt kivételes pontossággal. A Scarlet RF megoldást jelenthet a fiatalkori bőrproblémákra, mint például az aknés hegekre, vagy túlzott faggyútermelésre, de az idősebb korral járó megereszkedett, ráncos bőrt és pigmentációt is hatékonyan kezeli. Volumenizáló hatása hosszan tartó és már a legelső alkalom után látványos változás mutatkozik!
A multifunkciós gép a mikrotűs kezelések jolly jokere: a kettős hullámú, újgenerációs technológia legnagyobb előnye abban rejlik, hogy 8 hullámformával 12 féle kezelésre van lehetőség. Magyarul: személyre szabható kezelést és hatékony megoldás nyújthat számtalan bőrgyógyászati és esztétikai problémára. Rádióhullámos mikrotűs eljárással gyógyít: aknés hegek, hiperpigmentáció, melazma, striák – mindegyik eredményesen kezelhető, a nehezen kezelhető rozáceás bőrrel pedig szinte csodát művel. 
A feszesebb és fiatalosabb bőrnek is ez lehet a kulcsa, hiszen a mikrotűk serkentik a kollagén termelését, ezáltal enyhülnek a már kialakult ráncok. A Sylfirm X kezeléssel biztosíthatjuk bőrünk alapegészségét.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing