Blog

Te ismered a mikrotűk titkát?

Te ismered a mikrotűk titkát?

online időpontfoglalás
-30%! Tavaszi megújulás mikrotűs kezelésekkel!
Használd ki ÁPRILISI AKCIÓNKAT, melyben minden MIKROTŰS KEZELÉS BÉRLETÜNK 30%-os kedvezménnyel érhető el!Szépészeti trendek jönnek és mennek, őrült ütemben fejlődik a technológia, de a mikrotűs kezelések állócsillagnak számítanak az orvos-esztétika egén. Te tudod, mi a titkuk? Népszerűségük kettős hatásukban rejlik, melyhez az apró tűk által ejtett láthatatlan mikrosérülések jelenik a kulcsot.  
 
A mikrotűs kezelések hatékonyságának titka
 
Akár a hagyományos, akár a legújabb trendek szerint rádiófrekvenciával kombinált mikrotűs kezelésen veszünk részt, az eljárás gyökere ugyanaz: a mikrotűk a bőrben a dermisz rétegig hatolva parányi kis sérüléseket okoznak, amelyek elindítják a bőr természetes öngyógyító folyamatát. Ennek következtében beindul a kollagéntermelődés– az a folyamat, mely korunk előrehaladtával egyre lassul, aminek köszönhetően bőrünk megereszkedik, ráncosodik.
 
A mikrotűs kezelések haszna azonban nem merül ki a kollagéntermelésnél: a szúrások által képződött mikrocsatornák biztosítják a kezelés alatt használt hatóanyagok biztosabb eljutását a bőr mélyebb rétegeibe. 
 
Lehet ezt még fokozni? 
 
A rádiókrevenciával kombinált kezelések még hatékonyabbak: a bőrbe jutó tűkön keresztül fel is melegítik a kezelt bőrfelületet, így tovább fokozzák a kollagénindukciót.
 
Klinikánkon háromféle mikrotűs technológiával varázsoljuk szebbé vendégeink bőrét, mutatjuk melyek azok:

 
Egyszerű és nagyszerű: a mikrotűs kezelések hagyományos eszköze ez a több száz apró tűt tartalmazó henger. A tűk a bőr felszínén görgetve hatolnak be a bőrbe és fejtik ki jótékony hatásukat. Mint minden mikrotűs eljárásnak, a dermarollernek is az egyik legfőbb eredménye, hogy stimulálja a kollagén termelését. A kezelés hatékonyságát növelhetjük különböző hatóanyagokkal, amelyek a tűk okozta mikrosérüléseken keresztül jutnak a bőrbe. A dermarollernek is megvan azonban az előnye a többi kezeléssel szemben: kisméretű feje gyengéd és pontos: a szemkörnyéki ráncokat is hatékonyan kezelhetjük így az erre a célra kifejlesztett kisebb méretű hengerrel.
Korábbi, hibátlan arcbőrödről álmodozol? Még nem fújta el a szél! Ez az arcfiatalító kezelés egyesíti az orvosi rádiófrekvencia korábbi hatásait, mindezt kivételes pontossággal. A Scarlet RF megoldást jelenthet a fiatalkori bőrproblémákra, mint például az aknés hegekre, vagy túlzott faggyútermelésre, de az idősebb korral járó megereszkedett, ráncos bőrt és pigmentációt is hatékonyan kezeli. Volumenizáló hatása hosszan tartó és már a legelső alkalom után látványos változás mutatkozik!
A multifunkciós gép a mikrotűs kezelések jolly jokere: a kettős hullámú, újgenerációs technológia legnagyobb előnye abban rejlik, hogy 8 hullámformával 12 féle kezelésre van lehetőség. Magyarul: személyre szabható kezelést és hatékony megoldás nyújthat számtalan bőrgyógyászati és esztétikai problémára. Rádióhullámos mikrotűs eljárással gyógyít: aknés hegek, hiperpigmentáció, melazma, striák – mindegyik eredményesen kezelhető, a nehezen kezelhető rozáceás bőrrel pedig szinte csodát művel. 
A feszesebb és fiatalosabb bőrnek is ez lehet a kulcsa, hiszen a mikrotűk serkentik a kollagén termelését, ezáltal enyhülnek a már kialakult ráncok. A Sylfirm X kezeléssel biztosíthatjuk bőrünk alapegészségét.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés