Blog

  • főoldal
  • Blog
  • Peeling akár nyáron is: az Image Skincare kezelések ezt is tudják
Peeling akár nyáron is: az Image Skincare kezelések ezt is tudják

Peeling akár nyáron is: az Image Skincare kezelések ezt is tudják

online időpontfoglalás
Idősödés, pigmentfoltok, aknék, esetleg vízhiányos bőr – bármilyen kihívással is kell szembenéznie a bőrünknek, a szépségipar egyik leginnovatívabb márkájának a termékei hatékony megoldást jelenthetnek. Az Image Skincare termékek széles tárháza az általános arckezelésektől a komplett kúra-szerű peeling rendszerekig különféle kezelésmódokat tesznek lehetővé, amelyek segítenek visszaállítani a bőr egészséges állapotát és ragyogását. 
 
 
Változatos megoldások bőrproblémától függően
Prémium termékek, kimagasló hatékonyság és kiváló hatóanyagok – ezt nyújtják az Image Skincare kezelések. A hatóanyagoknak köszönhetően szinte minden általános bőrproblémát és bőrtípust kezelhetünk a termékekkel. A kezeléstípusok között megtaláljuk a peeling oldat nélküli általános arckezeléseket, de különleges és egyedi hámlasztásos módszerének köszönhetően enzimes és erős kémiai peelingek is segíthetik a bőr struktúrájának megújítását. A kezelések célja ugyanaz: a bőr állapotának javítása, táplálása és regenerálása. A különbség a megcélzott problémában és hatásukban rejlik.
 
 
Arckezelés
Az általános arckezelések tisztítják, hidratálják és élettel telivé varázsolják a bőrt. Ilyen például az IMAGE SKINCARE probiotikus tisztító arckezelés, amely a probiotikumoknak és az antioxidánsoknak köszönhetően a fáradt, idősödő bőrt ismét ragyogóvá és feszessé varázsolja. Kisimítja a finomabb szarkalábakat és csökkenti a mélyebb ráncokat is. A pattanásoknak is búcsút mondhatunk, ha a BE CLEAR kezelést választjuk, amely az erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva nyújt megoldást az aknés elváltozásokkal szemben.
 

 
Peeling
A hámlasztás ezzel szemben magába foglalja a bőr külső rétegének savakkal történő eltávolítását és sokkal fókuszáltabban célozza meg az adott bőrproblémát.  Pont ezért a nyári időszakban nem is alkalmazzuk, a túl gyakori kezelés pedig érzékennyé teheti a bőrt. A peeling-kúra egy többlépcsős folyamat, amely során a gyengébb peelingektől az egyre erősebb peelingekig haladva érjük el a kívánt eredményt. Ilyen például az I PEEL Lightening Lift kúra, ami hatékonyan csökkenti a pigmentáció valamennyi formáját, de az öregedésgátló peptideknek köszönhetően az idősödő bőrt is fiatalossá varázsolja.
 
Gyengéd hámlasztás nyáron is
Nyáron sem kell teljesen nélkülöznünk a hámlasztást a bőrápolási rutinunkból, a megoldást a felszíni, enzimes peelingek jelentik. Gyengéden hámlasztják a bőrt és a kémiai peelingekkel ellentétben a nyári hónapokban is bátran alkalmazhatók. Az ORMEDIC peelingeknek köszönhetően a nagy hőségben is fellélegezhet a bőrünk. A kezeléssel visszaállíthatjuk bőrünk egyensúlyát és ellenálló képességét. Minden bőrtípusra javasoljuk, amelynek felborult az egyensúlya, a tinédzser kori bőproblémákat is hatékonyan kezeli.
 
Kipróbálnád valamelyik Image Skincare kezelést? Konzultációnkon felmérjük a bőröd állapotát és a megfelelő kezelést javasoljuk számodra. Jelentkezz online vagy érdeklődj érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés