Blog

ŐSZI BŐRMEGÚJÍTÓ SZÉPSÉGKEZELÉSEK

ŐSZI BŐRMEGÚJÍTÓ SZÉPSÉGKEZELÉSEK

online időpontfoglalás
Az őszi időszak beköszöntével, azzal a szomorú ténnyel kell szembesülnünk, hogy a nyári napsugarak hatására arcbőrünk dehidratált, rugalmatlan, ráncos és pigmentfoltos. Éppen ezért az őszi bőr revitalizálás kiemelt jelentőséget kap. Íme a leghatásosabb őszi szépségkezelések, melyekkel búcsút inthetsz a problémáknak!

Kémiai hámlasztásos pigmentfolt kezelés

A túlzott napfény hatására főleg nyáron könnyen jelenhetnek meg a bőrön pigmentfoltok . Ez a kezelés tökéletes azok számára, akik a finom ráncokon, a pigmentfoltokon, striákon, vagy éppen a hegeken szeretnének javítani. A pigmentfoltok kezelésére általában középmély hámlasztást szoktak alkalmazni, melynek előnye, hogy képes akár a teljes bőrfelszínt megújítani. „A kezelést többféle savval például glikol-, szalicil -vagy triklórecetsavval végezzük. A peeling a bőr egyes rétegeinek eltávolításával sebgyógyulást indít be, ezzel késztetve a bőrt a regenerációra”- árulta el a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyász és kozmetológus szakorvosa. 


Mezoterápia

Bár bőrünk természetéből adódóan az idő előrehaladtával folyamatosan öregszik, a külső behatások, mint a napozás, a folyamatot csak tovább ronthatják. Ennek hatására bőrünkön ráncok, pigmentfoltok, és szárazság léphet fel, valamint a kollagén és elasztin termelés folyamatosan visszaesik. A mezoterápiás módszer az utóbbi évtizedben terjedt el igazán, nem csak a ráncok kialakulásának megelőzésére alkalmas, de a már meglévőkre is nagyszerűen alkalmazható. A bőr megfelelő rétegébe injekciós tűvel a szervezetbe célzottan juttatják be a hatóanyagokat. „A kezelés során mikroinjekció segítségével különféle anyagokat juttatnak be a bőr mélyebb rétegeibe, mely ez által hidratálja, regenerálja a bőrt, valamint a bevitt vitaminok, antioxidánsok, és a hialuronsav feszesítő hatást gyakorol rá”- mondta a doktornő, majd hozzátette, manapság alakformálásra, narancsbőr kezelésre, valamint a hajhullás megállítására is előszeretettel használják a módszert.

CO2 Frakcionális arckezelés lézerrel 

Ez az eljárás a nyári időszak után bőrünk számára igazi felüdülést jelenthet, hiszen korrigálja a nap által okozott károkat. Emellett a bőrfiatalításban is  kiváló módszer, csökkenti,  egyes esetekben pedig teljesen megszünteti a finom ráncokat, összehúzza a tág pórusokat és tónusosabbá teszi a bőrt. „A módszer lényege az, hogy pontszerű, a milliméter töredékrészének megfelelő oszlopokban éri a lézersugár a bőrt, ezeken a területeken kollagénstimulációt, kötőszövet átépülést indukál. A frakcionált technika során ezen lyukak között marad olyan ép érintetlen bőr, ami felől gyakorlatilag már a kezelés alatt megindul a regenerálódás. Magyarán néhány napos csupán a felépülési idő”- tanácsolja orvosunk.
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

ajánljuk figyelmedbe

Divine Pro: a rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelések legújabb generációja

Bemutatjuk a testkezelések legújabb sztárját: a Nucleofill Body eljárást

Arcfiatalítás új szintre emelve: újítsd meg a bőröd az arany szépítő erejével!

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing