Rólunk

dr. Mészáros Anikó

dr. Mészáros Anikó
Belgyógyász és háziorvostan szakorvos

online időpontfoglalás
Debrecenben 2011-től működik a magánorvosi rendelésem. Az orvos esztétikai kezelések minden területén sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezem. Az esztétikai beavatkozások során a természetes és harmonikus hatás elérését helyezem előtérbe. Kizárólag kiváló minőségű anyagokkal dolgozom és igyekszem mindíg a legkorszerűbb és leghatékonyabb eljárásokat elsajátítani és alkalmazni. Évek óta résztveszek az esztétikai képzésekben, mint előadó és gyakorlati oktató. A " Guna Biolifting kezelés" elméleti és gyakorlati oktatását több mint 6 éve végzem. Oktattam "Hapy Lift" és FTC kezeléseket, hyaluronsavas arc és szájfeltöltést illetve az anti-aeging terápia kiterjesztését az egész szervezetre. A mai napig az esztétikai orvosi tevékenység mellett gyógyító orvosi tevékenységet is végzek folyamatosan. Minden kezelés során az egész embert tekintem és vizsgálom meg és így találom meg a számára legalkalmasabb beavatkozást.  A legapróbb beatakozás is akkor a legeredményesebb az összhangban van a páciens egyéni adottságaival.

 
 Belgyógyász és háziorvostan szakorvos vagyok. 2010-ben kezdtem az orvos esztétikai továbbképzések elvégzését. 2011-től végzek esztétikai orvosi beavatkozásokat. Az elmúlt évek alatt számtalan Magyarországon és külföldön megrendezett és akkreditált képzésen vettem részt. 2018-ban a Nizzai Egyetemen akkreditált licensz vizsgát tettem " University Certificate on Aesthetics of the face". Szintén 2018-ban nemzetközi képzésen vettem részt és tettem vizsgát  a "Botox" injekció teljes körű alkalmazása területén. Az Amerikai Esztétikai Akadémia akkreditált képzésének az első fokozatát teljesítettem és a diplomát megszereztem.
KApcsolódó videók
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.
Kapcsolódó kezelések
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Hialurontöltés - Profhilo (Profhilo; 1 doboz (2ml))
110 000 FT
305 €

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés