Szolgáltatásaink

Ultrahangos kavitáció

Online konzultáció

A probléma:
A szubkután elhízás és a cellulit kialakulása során a szubkután, azaz a bőr alatti zsírsejtek zsírtartalma megnő, a tágulékony zsírsejtek óriási mennyiségben képesek zsírt raktározni. A zsírleszívás esetén ezeket  a zsírsejteket távolítják el. Fogyókúránál viszont a zsírsejt maga nem távozik a szervezetből, hanem csak a tartalma csökken - viszont itt fennáll a visszahízás veszélye. Mit tehet tehát az, aki nem vállalja a plasztikai sebészeti beavatkozást, ugyanakkor úgy szeretne fogyni, hogy a zsírt ne tudja újra visszatárolni a szervezete? Számukra is van megoldás!

A megoldás:
Az ultrahangos kavitáció az esztétika területén olyan módszer, mely a leghatékonyabbak között szerepel. A kavitáció hatására buborékok képződnek, melyek felrobbanásakor a zsírsejtek sejtfala roncsolódik, a bennük tárolt zsír elfolyósodik. A roncsolt sejfalú zsírsejtek már többé nem lesznek képesek a zsír tárolására. A kavitáció kozmetikai felhasználása a cellulit és a zsír elleni harcban jelentős, amikor is az elfolyósított zsír a vizelettel ürül, erre rásegít a nyirokdrenázs és a drenázs masszázs. A kavitáció során a zsírsejteket roncsoljuk, azaz csökkentjük számukat, ezért a jojó hatás fellépése nem okoz gondot. 

ultrahangos kavitáció zsír elfolyósítás

A beavatkozás:
Az ultrahangos, kavitációs kezelés nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a szubkután zsírsejtek falát, Az ultrahangos kavitációs technológia megbízható. Nemtől függetlenül mindenki kaphat ilyen kezelést. Látható eredményeket hoz, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később. A kezelés gyors, általában egy kezelés során egy A4-es méretű lapnak megfelelő területet kezelünk.


Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.
Kavitáció 2 terület (2xA4-es) / 2 areas (2xA4 sheet):
30 400 FT
83 €
Kavitáció 1 terület (1xA4-es) / 1 area (1xA4 sheet):
16 000 FT
44 €
Kavitáció kis területek (felkarok, belső combok, térdek vagy bokák) / Small areas (upper arms, inner thighs, knees or ankles):
14 400 FT
39 €

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben

Gyors bejelentkezés