Szolgáltatásaink

LipoCryo zsírfagyasztás

LipoCryo zsírfagyasztás

Online konzultáció

Ismerje meg a forradalmian új zsíreltávolító technológiát, Magyarországon elsőként a Royal Clinics központban – ez biztosan nem hagyja hidegen….
 
A lipo-kriolízis egy olyan új technológia, amellyel a helyi zsírlerakódásokat szelektíven és nem-invazívan kezelhetjük végleges eredményt garantálva.
A kezelt területre speciális jelátalakítót helyezünk, amely vákuummal megragadja a szubkután szövetet, a szelektív kriotechnológia pedig lehűti azt.
A szubkután szövetben (a dermisz alatt) lévő zsírsejtek (adipociták) leginkább telített zsírsavakban gazdag sejtek,  ezért nagyon érzékenyek a hidegre. A szövet többi eleme, mint például a vérerek, a perifériás idegek, a melanociták, a fibrociták, vagy a gyengébb zsírsejtek kevésbé érzékenyek az alacsony hőmérsékletre. E jellemzők teszik lehetővé, hogy az adipocitákat úgy pusztítsuk el, hogy a környező szövetek eközben nem károsodnak.
A lipokrióval kezelt adipociták a szervezetből két úton ürülnek:

 • Közvetlenül kristályosodással, melyet apoptózis és progresszív sejtbomlás követ, fokozatos zsírkibocsátással a következő 2-6 hét során.
 • Közvetetten, a szimpatikus idegrendszer lipolízist indukációja révén.

 A zsírszövet vastagságától és a kívánt csökkentés mértékétől függően 1-3 kezelésre van szükség. A két kezelés között lehetőleg kb. 45 napnak kell eltelnie.
Az eredmény a kiindulási zsírszövet vastagságtól függ. Az átlagos fogyás 3-15 mm. Százalékosan ez 25-45% eredményt jelent. Az eredmények kb. 40%-a 15 nappal a kezelés után láthatóak, de legalább 6 hetet várni kell arra, hogy az igazi eredmény láthatóvá váljon. Ekkor lehet azt is eldönteni, hogy szükség van-e még további kezelésre.

adipóz szövet vastagsága fogyás 1 kezeléssel fogyás 2 kezeléssel, 90 nap alatt fogyás 3 kezeléssel, 135 nap alatt
15 nap 45 nap
10 mm 2 3 - -
15 mm 3 5 - -
20 mm 3 6 10 -
25 mm 3 6 10 14
30 mm 3 6 10 15


A kezelt terület nagyságától függően szükség lehet a kezelőfej többszöri használatára, hogy az egész területet kezelni tudjuk. Például a hasi területen 2 helyen tesszük fel a kezelőfejet, az oldalsó deréktáji párnákra egyszer-egyszer az adott oldalon, a hát alsó részén hátul kétszer. Minden egyes ilyen felhelyezés 20-30 percig tart, a zsírszövet vastagságától függően. Ezért a kezelendő terület méretétől és a zsírszövet vastagságától függően a kezelés 20-180 percet vesz igénybe.

A LipoCryo kifejezetten a helyi zsírlerakódást kezeli. Az ideális beteg nem az elhízott és általánosan zsírlerakódástól szenvedő páciens, hanem azok, akik a helyi zsírlerakódást kívánják kezeltetni, amely például koncentrálódhat a hason, derékon, hát alsó szakaszán, karokon, stb.

Az eljárás fájdalommentes. A kezelt terület mellett a vákuumhatás miatt feszülést fognak érezni. Emellett intenzív hidegérzetet tapasztalnak, helyileg, főként, amikor elkezdődik a kezelés. A kezelést követően:

 • Általánosságban: A kezelt terület piros és érzéketlen, mely akár néhány órán keresztül is fennmaradhat a kezelés után.
 • Kivételesen: enyhe hematoma is kialakulhat, mely azonban néhány nap alatt eltűnik. A beteg visszatérhet rendes tevékenységeihez, kényelmetlenségek nélkül, rögtön a kezelés után.

A LipoCryo rendszer szelektíven és kontrolláltan hűti az adipocitákat, és szemmel láthatóan, természetes módon csökkenti a zsírszövetet. Nincs az invazív zsíreltávolító módszereknél (pl. zsírleszívás) jellemző traumás tapasztalat, és a környező szövetek sem károsodnak, mely például előfordulhat rádiófrekvencia, fókuszált ultrahang vagy lézer esetében. A LipoCryo kezelés során érintett adipociták fokozatosan bocsátják ki a lipideket, mielőtt véglegesen felszívódnak a szervezet saját metabolizmusán keresztül.

Az adipociták kontrollált hűtéssel történő elpusztításának részletes folyamata

Háttér
Több ismert megfigyelés elemzésével az derült ki, hogy az adipóz szövet kifejezetten érzékeny a hidegre és a fagyásos sérülésekre:

 • Széleskörűen dokumentált a hideg indukálta zsírnekrózis gyermekeknél (paniculitis).
 • Bukkális zsírszövet gyulladása fagyasztott élelmiszerrel (jégkrém) való hosszabb érintkezést követően gyermekeknél.
 • Nőknél a zsírszövet hidegben, szűk nadrágban történő lovaglást követően károsodik (lovaglás paniculitis).

 
A folyamat lépésről-lépésre
A LipoCryo lehűti az adipóz szövetet (vagy mondhatjuk úgy is, hogy elvonja a zsírszövettől a hőt), szelektív és kontrollált folyamat keretében. Cél a 10ºC-nál alacsonyabb hőmérséklet fenntartása adott időtartamon át az adipocita sejtekben. Az eredmény a szubkután zsírréteg csökkenése.


Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

LipoCryo 1 kis + 1 nagy terület / 1 small + 1 large area:
170 000 FT
466 €
LipoCryo 1 kis terület / 1 small area:
90 000 FT
247 €
LipoCryo 1 nagy terület / 1 large area:
120 000 FT
329 €
LipoCryo 2 kis terület (combok, csípő két oldala, köldök alatt és felett, felkarok, hát) / 2 small areas (thighs, hips, under and above belly button, upper arms, back):
160 000 FT
439 €
LipoCryo 2 nagy terület (combok, csípő két oldala, köldök alatt és felett, felkarok, hát) / 2 large areas (thighs, hips, under and above belly button, upper arms, back):
180 000 FT
493 €

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
 • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
 • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
 • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
 • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
 • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
 • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
 • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben

Gyors bejelentkezés