Szolgáltatásaink

Szemhéjplasztika

A probléma:
Szemünk az arc meghatározó része. Esztétikailag zavaró lehet a laza, lógó bőr, amely ráncokat vethet és megváltoztatja a felső szemhéj természetes kontúrját, néha még a látást is zavarja. Társulhat mellé zsírlerakódás is, ez duzzadt szemhéjakat okoz. A szem alatti táskákat is sokan zavarónak tartják. Számos jelentkező a felesleges bőrt illetve a ráncokat szeretné szemhéjplasztika segítségével korrigáltatni.

Megoldás:
A szemhéjplasztika vagy blepharoplasztika a felső vagy alsó, illetve akár mindkét szemhéj megjelenését korrigálja. Biztosítja a szemkörnyék fiatalos megjelenését.

A szemhéjplasztika beavatkozás:

Helyi érzéstelenítésben, abszolút fájdalommentesen végezhető (az injekciózás kellemetlenségét leszámítva). A szemhéjplasztika műtét végén szemhéjanként egy varrattal történik a sebzárás, valamint egy papírszerű sebtapasszal, melyek 3-4 nap múlva eltávolításra kerülnek. A szemhéjplasztika műtét után a szemkörnyék duzzadhat és bevérezhet.

Utókezelés:
A gyógyulásig sötét napszemüveget kell hordani, gondoskodni kell a szem megfelelő védelméről. A szemhéjplasztika során keletkező műtéti hegek a műtét után 1-2 héttel már alig láthatóak, 2-3 hónap múlva pedig gyakorlatilag nem észrevehetőek.

Megfelelő alany vagyok a szemhéjplasztikára?
Szemhéjplasztikát felnőtt férfiak és nők esetében végzünk, akik szövetei és arcizmai egészségesek. A szemhéjplasztika esetében kizáró ok a gyógyulást gátló vagy életveszélyes betegség megléte, vagy akik valamilyen súlyos szemproblémával küzdenek. A magas vérnyomás is kizáró ok lehet.

Milyen gyakran ismételhető a szemhéjplasztika beavatkozás?
A szemhéjplasztika műtét megismétlése 10-15 év múlva válhat szükségessé.

Mikor látható a szemhéjplasztika beavatkozás után végleges eredmény?
A szemhéjak végleges állapota is körülbelül 2-3 hónap múlva alakul ki, bár az eredmény 90 %-ban már 3 hét múlva látszik.

A fenti információk tájékoztató jellegűek.
Szemhéjplasztika, alsó és felső / / Blepharoplasty, upper and lower eyelids:
500 000 FT
1 385 €
Szemhéjplasztika, felső / Blepharoplasty, upper eyelids:
298 000 FT
825 €

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben
ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Bővebben

Gyors bejelentkezés