Szolgáltatásaink

Testkezelési konzultáció

Online konzultáció

Annak érdekében, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el, fontos átbeszélni a kezelendő problémát, megállapítani annak súlyosságát, és széles körben tájékozódni az esetleges megoldásokról, lehetőségekről, valamint pontosan meghatározni és fókuszban tartani azt, hogy Ön milyen eredményt szeretne elérni.

Ehhez tapasztalt kollégáink segítséget nyújtanak az első konzultáció során, ahol egy beszélgetés keretében kollégáink azonosítják a problémát, valamint beszélgetést folytatnak életmódjáról, felmérik aktuális egészségi állapotát.

Testkezelés igény esetén egy mikro-áramos berendezéssel testének pillanatnyi összetételét mérjük, rávilágítva segítségével a legfontosabb kezelendő feladatokra és a mért értékeket referenciaértékekkel vetjük össze. Orvoskollégánk a kapott eredmények alapján nem csak a kezelendő problémát méri fel, hanem már szervezete aktuális egyensúlyi állapotáról is tájékoztatni tudja Önt, illetve arról, hogy vannak-e olyan mutatók, melyekre oda kell figyelni egészségmegőrzés végett.
 
Testösszetétel elemzés

Súlyosan tévedünk, ha azt hisszük, testünk állapotának egyetlen fontos szempontja kilóink száma. Az elhízás korunk népbetegsége, az egyik legnagyobb egészségügyi probléma. Általában a testtömeg alapján döntjük el, hogy ki esik a normális kategóriába, és ki van elhízva.

A mérleg azonban sok mindent nem árul el, ezért más jellegű vizsgálatra is szükség van. A test összetételét az ún. bioimpedancia módszerével mérhetjük. Ez az emberi szervezetre ártalmatlan alacsony frekvenciájú áram alkalmazását jelenti, amely a legkorszerűbb és az egyik leghatékonyabb diagnosztikai módszerek egyike. Segítségével ellenőrizhetőek a test folyadékterei, a zsírszövet mennyisége. Az ismételt méréssel vizsgálhatjuk a zsírok mennyiségének csökkenését, az izomszövet gyarapodásának mértékét, tehát segítségével tökéletesen ellenőrizhető és nyomon követhető az adott kezelés hatékonysága.
Készülékünk alkalmas a szervezet összes zsírtömegének meghatározásán túl a fokozott egészségügyi kockázatot jelentő hasi zsír mennyiségének differenciált felmérésére, valamint a csonttömeg meghatározására is.

Ha kíváncsi testének összetételére, szeretné megállapítani, hogy milyen kezelésre van szüksége, a műszeres testösszetétel elemzéssel most lehetővé válik az Ön számára is, hogy megismerje a fentieket. A mérés mellett fényt derítünk az esetleges életmódbeli váltások szükségességére is. Konzultációnk időtartama kb. 1 óra.
Testkezelés konzultáció műszeres testösszetétel elemzéssel egybekötve, bőrterapeutával / Body treatment consultation with instrumental body composition assessment by our therapist:
12 000 FT
33 €

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben

Gyors bejelentkezés