Szolgáltatásaink

Testkezelési konzultáció

Annak érdekében, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el, fontos átbeszélni a kezelendő problémát, megállapítani annak súlyosságát, és széles körben tájékozódni az esetleges megoldásokról, lehetőségekről, valamint pontosan meghatározni és fókuszban tartani azt, hogy Ön milyen eredményt szeretne elérni.

Ehhez tapasztalt kollégáink segítséget nyújtanak az első konzultáció során, ahol egy beszélgetés keretében kollégáink azonosítják a problémát, valamint beszélgetést folytatnak életmódjáról, felmérik aktuális egészségi állapotát.

Testkezelés igény esetén egy mikro-áramos berendezéssel testének pillanatnyi összetételét mérjük, rávilágítva segítségével a legfontosabb kezelendő feladatokra és a mért értékeket referenciaértékekkel vetjük össze. Orvoskollégánk a kapott eredmények alapján nem csak a kezelendő problémát méri fel, hanem már szervezete aktuális egyensúlyi állapotáról is tájékoztatni tudja Önt, illetve arról, hogy vannak-e olyan mutatók, melyekre oda kell figyelni egészségmegőrzés végett.
 
Testösszetétel elemzés

Súlyosan tévedünk, ha azt hisszük, testünk állapotának egyetlen fontos szempontja kilóink száma. Az elhízás korunk népbetegsége, az egyik legnagyobb egészségügyi probléma. Általában a testtömeg alapján döntjük el, hogy ki esik a normális kategóriába, és ki van elhízva.

A mérleg azonban sok mindent nem árul el, ezért más jellegű vizsgálatra is szükség van. A test összetételét az ún. bioimpedancia módszerével mérhetjük. Ez az emberi szervezetre ártalmatlan alacsony frekvenciájú áram alkalmazását jelenti, amely a legkorszerűbb és az egyik leghatékonyabb diagnosztikai módszerek egyike. Segítségével ellenőrizhetőek a test folyadékterei, a zsírszövet mennyisége. Az ismételt méréssel vizsgálhatjuk a zsírok mennyiségének csökkenését, az izomszövet gyarapodásának mértékét, tehát segítségével tökéletesen ellenőrizhető és nyomon követhető az adott kezelés hatékonysága.
Készülékünk alkalmas a szervezet összes zsírtömegének meghatározásán túl a fokozott egészségügyi kockázatot jelentő hasi zsír mennyiségének differenciált felmérésére, valamint a csonttömeg meghatározására is.

Ha kíváncsi testének összetételére, szeretné megállapítani, hogy milyen kezelésre van szüksége, a műszeres testösszetétel elemzéssel most lehetővé válik az Ön számára is, hogy megismerje a fentieket. A mérés mellett fényt derítünk az esetleges életmódbeli váltások szükségességére is. Konzultációnk időtartama kb. 1 óra.
Testkezelés konzultáció műszeres testösszetétel elemzéssel egybekötve, bőrterapeutával / Body treatment consultation with instrumental body composition assessment by our therapist:
12 000 FT
33 €

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés