Szolgáltatásaink

Plasztikai sebészeti konzultáció

Online konzultáció

A plasztikai sebészeti konzultáció

Plasztikai sebészünk Önnel együtt dönti el, hogy milyen kezelés és milyen beavatkozás szükséges problémájának megoldásához. A kívánságokat és az esztétikai és sebészeti lehetőségeket összehangolva segíti Önt a magabiztosság visszaszerzésében. Nagy tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészeink, dr. Falus Gábor és dr. Huszár Orsolya, folytatnak konzultációt központunkban.

A konzultáción felteheti az összes, Önt foglalkoztató kérdést. A cél, hogy ne maradjon Önben semmilyen kétség, és maximálisan megbízzon a beavatkozásban és a beavatkozást végző orvosban.

Érdekesség: a plasztikai sebészet története:

Kezdetleges plasztikai beavatkozásokkal már az ősi (!)Egyiptomban is foglalkoztak, akár hisszük, akár nem. De a módszerek fejlődése igazán 2600 évvel ezelőtt Indiában kezdődött, ahol már helyreállító műtétekre került sor például a büntetésképpen megcsonkított bűnözők esetében. Az altatási és fertőzés-gátló módszerek azonban csak a 19. században tették lehetővé a komolyabb sebészeti beavatkozásokat, a 20. században pedig előtérbe kerültek az esztétikai műtétek, a mellkorrekció és a szilikon-implantátumok. A plasztikai sebészetet sokan az esztétikai beavatkozásokkal társítják, ugyanakkor a plasztikai sebészet kezel égési sérüléseket, rekonstruktív beavatkozásokat és mikro-operációkat is.

A plasztikai sebészet népszerűsége
2006-ban csak az Egyesült Államokban 11 millió alkalommal végeztek esztétikai célú plasztikai sebészeti beavatkozást! 2007-ben a legnépszerűbb öt beavatkozás a mellnagyobbítás, a zsírleszívás, az orrplasztika, a szemhéjplasztika és a hasplasztika volt. Magyarországon kiemelkedő népszerűséggel bírnak a kevésbé invazív, gyorsan végezhető beavatkozások is.

Plasztikai sebészeti konzultáció sebésszel / Plastic surgeon consultation:
18 000 FT
49 €
KApcsolódó videók

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben

Gyors bejelentkezés