Szolgáltatásaink

Plasztikai sebészeti konzultáció

A plasztikai sebészeti konzultáció

Plasztikai sebészünk Önnel együtt dönti el, hogy milyen kezelés és milyen beavatkozás szükséges problémájának megoldásához. A kívánságokat és az esztétikai és sebészeti lehetőségeket összehangolva segíti Önt a magabiztosság visszaszerzésében. Nagy tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészeink, dr. Falus Gábor és dr. Huszár Orsolya, folytatnak konzultációt központunkban.

A konzultáción felteheti az összes, Önt foglalkoztató kérdést. A cél, hogy ne maradjon Önben semmilyen kétség, és maximálisan megbízzon a beavatkozásban és a beavatkozást végző orvosban.

Érdekesség: a plasztikai sebészet története:

Kezdetleges plasztikai beavatkozásokkal már az ősi (!)Egyiptomban is foglalkoztak, akár hisszük, akár nem. De a módszerek fejlődése igazán 2600 évvel ezelőtt Indiában kezdődött, ahol már helyreállító műtétekre került sor például a büntetésképpen megcsonkított bűnözők esetében. Az altatási és fertőzés-gátló módszerek azonban csak a 19. században tették lehetővé a komolyabb sebészeti beavatkozásokat, a 20. században pedig előtérbe kerültek az esztétikai műtétek, a mellkorrekció és a szilikon-implantátumok. A plasztikai sebészetet sokan az esztétikai beavatkozásokkal társítják, ugyanakkor a plasztikai sebészet kezel égési sérüléseket, rekonstruktív beavatkozásokat és mikro-operációkat is.

A plasztikai sebészet népszerűsége
2006-ban csak az Egyesült Államokban 11 millió alkalommal végeztek esztétikai célú plasztikai sebészeti beavatkozást! 2007-ben a legnépszerűbb öt beavatkozás a mellnagyobbítás, a zsírleszívás, az orrplasztika, a szemhéjplasztika és a hasplasztika volt. Magyarországon kiemelkedő népszerűséggel bírnak a kevésbé invazív, gyorsan végezhető beavatkozások is.

Plasztikai sebészeti konzultáció sebésszel / Plastic surgeon consultation:
18 000 FT
50 €
KApcsolódó videók

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben
ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Bővebben

Gyors bejelentkezés