Szolgáltatásaink

Bőrgyógyászati konzultáció

Orvos-esztétikai központunk egyik kulcsfontosságú részlege a bőrgyógyászat. Tapasztalt bőrgyógyászunk átfogó bőrgyógyászati megoldásokkal és esztétikai bőrgyógyászati szolgáltatásokkal várja Önt Budapesten.

Bőrgyógyászati szolgáltatásaink Budapesten

  • Professzionális anyajegyszűrésünk keretében az anyajegyeket dermatosztkóppal és nagy felbontású kamerákkal is megvizsgáljuk és azokról felvételeket készítünk. A digitális felvételeket számítógépen tároljuk, így azok bármikor visszakereshetőek és a különböző időpontban készült felvételekkel jól láthatóak az esetleges változások.
  • Bőrgyógyászati rendelőnkben szakavatott kollégáink eredményesen kezelik a különböző bőrbetegségeket, körömfertőzéseket.
  • Ha Ön kiütésekkel, valamilyen bőrallergiával küzd, forduljon hozzánk bizalommal.
  • Pigment-elváltozásokra, akne kezelésére, rozáceára, orvosi peelingre többféle megoldást kínálunk.
  • Kémiai, savas hámlasztásaink széles tárháza az enyhe, kozmetikai koncentrációjú hámlasztásoktól a kimondottan orvos által végezhető TCA savazásig terjed.
  • Rosacea (rozácea) kezelésében egyrészt a hatóanyagos kezeléseket, másrészt a a magas koncentrációjú fénykezeléseket javasoljuk. Akne rozácea esetén is kínálunk megoldást.
  • Kimagasló szakemberek segítik munkánkat. Orvosaink egyben oktatóként is tevékenykednek, és számos bőrgyógyászati, bőrfiatalítási, plasztikai beavatkozás területén mind hazánkban, mind külföldön tréningeznek. 

 

 
Bőrgyógyászati konzultáció bőrgyógyásszal / Dermatologist consultation:
18 000 FT
50 €
Bőrgyógyászati receptírás
2 000 FT
6 €
Szakorvosi kontroll
8 000 FT
22 €

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

CO2 frakcionális lézeres felületmegújítás, fiatalítás
Bővebben
Fine Thread Contouring, FTC - Thread Lifting
Bővebben
Profhilo - a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése
Bővebben
ROYAL ANYAGCSERE BELGYÓGYÁSZATI PROGRAM
Bővebben
ScarLet RF orvosi rádiófrekvencia mikrotűs kezelés
Bővebben

Gyors bejelentkezés