Szolgáltatásaink

Veer technológia hajszálerek ellen

Veer technológia hajszálerek ellen

Online konzultáció

Veer UTC : A leghatékonyabb megoldás az esztétikailag zavaró vékony erek eltávolítására

 

A VEER UTC gép az arcon és testen megjelenő, esztétikailag zavaró apró, seprűszerűen megjelenő erek, teleangiectasia, illetve a rozáceás értágulás, vagy pókangiómák megszüntetésében segít. Teszi mindezt a monopoláris rádiófrekvenciás hullám segítségével úgy, hogy a környező szövetek károsodásának kockázata szinte kizárt.

A Veer UTC kezelés azonnali és tartós eredményeket biztosít mellékhatások és komplikációk nélkül. Nem szükséges felületi érzéstelenítés, nem áll fenn megégés veszélye, nincs fájdalmas vágás, a pigmentálódás kockázata is igen alacsony.

Hogyan működik az eljárás?
A VEER UTC olyan egyedülálló technológia, mely steril, egyszer használatos hajszálvékony tűn keresztül magas frekvenciájú, szelektív energiát (impulzusokat) vezet az érbe. Az energia olyannyira koncentrált, hogy lehetővé válik kizárólag a célzott területbe (az érbe) történő juttatása, így elkerülhető a környező szöveti elemek nem kívánt károsodása. Ezzel a megoldással hatékonyan harcolunk a mikro-szkleroterápia által már nem kezelt kis erek ellen, melyek oly jellemzőek pl. az orrtőnél vagy a bokán.

A kezelés során kb. 1-2 mm távolságban érintjük a tűvel az bőrt az ér mentén, hosszában. Az ér koagulálódik, a kezelt ér gyakorlatilag összeomlik, záródnak az érfalak, megszűnik a pangás lehetősége és ezzel megszűnik maga az elváltozás is.

Milyen érzés a Veer UTC kezelés?
A legtöbb páciens apró szúró, forró helyi érzést, picit később viszketést érez.

A kezelés minimális kellemetlenséggel jár. Érzéstelenítést nem alkalmazunk előtte, hogy elkerüljük az erek összehúzódását (ez ugyanis csökkentené a hatékonyságot). Ha esetleg a páciens tart a fájdalomtól, javasoljuk fájdalomcsillapító bevételét a kezelés előtt (aszpirin tartalmú készítmény nem ajánlott). A kezelés után a páciens rögtön visszatérhet normál napi tevékenységeihez, megfelelő fényvédelemmel.

Mit várhatunk rögtön a beavatkozást követően?
A kezelés után legtöbb esetben azonnal eltűnik maga a kis ér, a kezelés helyén pedig kipirosodás, vagy apró, pattanásszerű kis pontok, ödéma, karcolás, mikro-var jelenik meg, melyek spontán, maguktól eltűnnek és felszívódnak. Vannak olyan páciensek, akiknél ezek közül egyik sem lép fel, van, akinél 2-3 hétig látható a koagulált anyag a bőrfelszín alatt, a kezelt ér mentén. 

Kezelés után jégakkuval illetve hűsítő géllel minimalizáljuk a fellépő pirosságot és esetleges ödémát.

Mire kell figyelni Veer UTC kezelés után?
A beavatkozás után 2 hétig magas faktorszámú fényvédő krémmel védjük a területet, hogy így csökkentsük minimálisra az esetleges pigmentálódás kockázatát. A kezelés után 2 hétig ne használjon önbarnító terméket.

Kinek javasolt a kezelés?
Mindenkinek, a bőr fototípusától függetlenül. Bárkinek, akit zavarnak az egészségügyi gondot nem jelentő, de esztétikailag zavaró kis erek. Mindenkinek, akit zavar a rozácea következtében elpattant piros erek látványa. Minden hölgynek, akinél pl. a terhesség miatt megjelentek a lábán a seprűvénák.  

Melyek a beavatkozás ellenjavallatai?
Várandósság, a kezelt területen jelenlévő és apparens bőrprobléma, gyulladás, keloidos hegesedési hajlam, a tű anyagára való allergia.

Milyen gyakorisággal történik a Veer UTC kezelés?
A legtöbb esetben 1-3 alkalmas kezeléssel megszűnik a probléma, és a tipikus tisztulás kb. 70%-os. A már kezelt ér többé nem jelenik meg újra. Ha a problémát kiváltó ok (pl. genetika, hajlam) nem szűnik meg, akkor a probléma újra megjelenhet. Amennyiben az ok megszűnik (pl. gyógyszer váltotta ki), akkor a beavatkozás végleges megoldást jelent. A kezelést 4-6 hetenként kell ismételni, ha szükséges.

Miért Veer UTC kezelés?

 • Mert a kezelés egész évben végezhető
 • A beavatkozásra minden bőrtípus alkalmas
 • Nincs káros mellékhatás (pigmentáció, allergia, égés, nekrózis, stb.)
 • Nőknél, férfiaknál egyaránt hatásos
 • Nincs káros mellékhatások (depigmentáció, allergiás reakciók, égési sebek, nekrózis, stb.)
 • Semmilyen anyag nem kerül beinjektálásra, így nincs allergia

Előtte-utána eredménykép Veer kezeléssel, orrtőnél történt érkezelés:

Veer RF hajszálérkezelés (1-200 impulzusig) orvos által / Veer RF telangiectasia treatment (first 200 impulses) by doctor:
21 850 FT
60 €
Veer RF hajszálérkezelés impulzusok (minden további 1-200 impulzus) orvos által / Veer RF telangiectasia treatment (any further 200 impulses) by doctor:
10 950 FT
30 €
Veer RF hajszálérkezelő impulzusok, 1-200 impulzusig terapeuta által / Veer RF telangiectasia treatment (first 200 impulses) by therapeutist:
16 000 FT
44 €
Veer RF hajszálérkezelő impulzusok, minden további 1-200 impulzus terapeuta által / Veer RF telangiectasia treatment (any further 200 impulses) by therapeutist:
8 000 FT
22 €

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
 • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
 • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
 • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
 • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
 • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
 • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
 • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben

Gyors bejelentkezés