Szolgáltatásaink

Mezoterápia

Online konzultáció

 
Mezoterápiás arcfiatalítás (ránctalanítás, lifting, regenerálás), mint az egyik legtermészetesebb eljárás

A probléma: Bőrünk az idő előrehaladtával folyamatosan öregszik, így ráncokat, időskori pigmentfoltokat, szárazságot, egyre lazább és kevésbé rugalmas kötőszövet jeleit tapasztaljuk magunkon. Bőrünk elkezd fokozatosan vékonyodni, veszít simaságából is, valamint a gyógyulási folyamatok is tovább tartanak. Ezek a folyamatok bármennyire is hihetetlen, de már a 20-as éveink közepén elindulnak. A kollagén és az elasztin termelés visszaesik, az elhalt hámsejteket sem váltják már fel olyan gyorsan a bőr alsó rétegeiből felfelé törekvő új sejtek. Ugyanakkor bőrünk öregedéséért nem csak a szervezetünk normális korosodásával járó folyamatok felelősek, hanem bizonyos külső behatások, mint pl. napozás, ezt tovább erősítik. Az UV sugárzás kifejezetten káros, mivel fokozza a kollagén lebomlását és az elasztinnak sem tesz jót.

A megoldás mezoterápia: A mezoterápia teljesen természetes eljárás, nem minősül mesterséges beavatkozásnak. A tű csak azt a célt szolgálja, hogy segítse a hatóanyagok lehető legmélyebbre jutását, egészen a bőr élő rétegéig. Amennyiben mezoterápia mellett dönt, fontos tudnia, hogy a ráncok esetében inkább a megelőzésre, mint a már kialakult ráncok eltávolítására alkalmazzuk. Ugyanakkor a már kialakult ráncokra is simító hatást gyakorolnak a megfelelő helyre fecskendezett vitaminok, antioxidáns, hialuronsav, stb., melyek regeneráló, stimuláló, feszesítő hatást gyakorolnak a bőrre. A kezelő az Ön problémájának legmegfelelőbb „koktélt” keveri ki és fecskendezi be. Koktéljaink között megtalálható többek között a ránckezelő, a fény okozta öregedés kezelésére szolgáló, a fiatalító, antioxidáns, regeneráló és feszesítő mix. Arcon a szemkörnyék finom börének, illetve az orr területének kivételével az egész felületet tudjuk kezelni. Fontos, hogy a Mezoterápia során bejuttatott anyagok kizárólag orvosi tisztaságú, steril készítmények legyenek.

A mezoterápia kezelés menete: A  mezoterápia során a hatóanyagok bejuttatásához pisztolyt használunk. A mezoterápia kezelés előtt kérésre egy fájdalomcsillapító gélt viszünk fel a letisztított bőrre. A hatóidő letelte után megkezdjük a steril hatóanyagok befecskendezését, néhány milliméter mélyre. Kellemetlen érzés az arra érzékeny egyéneknél felléphet.

A mezoterápia kezelés időtartama, szükséges kezelésszám: Hetente vagy kéthetente ismételjük a mezoterápia kezelést, 4-10 ismétléssel, időtartama a kezelt terület nagyságától is függ.

Kontraindikáció: terhesség, szoptatás, antikoaguláns szedése, vérzékenység, hatóanyag allergia.

Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Önnek legmegfelelőbb kezelési program összeállítása csak személyes konzultáción, diagnosztikát követően lehetséges.

További információért, időpont egyeztetés végett hívja a 06 20 323 3298-as telefonszámot vagy regisztráljon itt.
Arc /Face
36 800 FT
101 €
Haj / Hair
29 120 FT
80 €
Kézhát / Hands
16 000 FT
44 €
Stira / Indulgent
20 000 FT
55 €
Szemkörnyék / Eye
20 000 FT
55 €

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.

Szolgáltatásaink

Címkék

Arckezelés Blog Bőrgyógyászat Konzultáció Plasztikai sebészet Testkezelés Végleges szőrtelenítés

Fókusz kezelések

Hajhullás, androgén alopécia (Genosys HR3)
Bővebben
Kollagénindukciós terápia a Dermapen és a HIFU kezelések kombinációjával
Bővebben

Gyors bejelentkezés